IvaG's Guestbook7th April 2011

ej hvala. za kale celo vem, ker ga prodajajo na ljubljanski centralni tržnici, ampak imaš svašta enih kaleov, od russian do chinese do ... kdo ve kva. za raab pa pr nas še nism vidla, da bi prodajal. jebiga! :)
7th April 2011

Kale itd.
Yo! Evo, malo sm se pozabavala ;) Kale = kodrolistni ohrovt, po nekaterih virih tudi okrasni oz. listnati Broccoli raab = pa bojda japonska ogrščica Nabaši galore, x
16th December 2010

thanks :) be sure that also the remarks are flattering :)
From Blog: Fire!
14th December 2010

puno hvala...
I can't understand your blog, but your pictures are wonderful of my home. Thank you.
From Blog: Fire!
7th December 2010

hej! kot zapisano, bila je na štantu, kjer je kupil časopis ... prodajalka je opazila denarnico, pogledala dokumente v njej in prepoznala Paula, ki pogosto kupuje tam časopise. zato jo je spravila :)
From Blog: Lost and found
6th December 2010

Mene pa zanima kako je Paul dobil denarnico nazaj ? .. namreč spletna stran www.rewardhero.com se ukvarja s nasveti kaj storiti v primeru izgube stvari.. Zato me zanima, če se tukaj skriva kakšna zgodbica o poštenih ljudeh .. v Indiji.
From Blog: Lost and found
21st October 2010

<3
Teh tarik <3 <3 <3
21st October 2010

Z eno besedo: ludilo!! (valda spet afiniteta do gostincev ;))
From Blog: Vendarle Chenai
17th October 2010

hej! me veseli :) ja, vem, tale error se mi je ze enkrat pojavil na tem foticu ... pred leti. no, zdaj nekako nisem imela izbire :) in ce so indijci rekli, da je problem v leci, je pac v leci. in zdaj dela!! :))) prijetno krajsanje se kaksnega drugega dne ti zelim
From Blog: Se o Aurovillu
16th October 2010

Dan, danes sem nekaj brskal po netu in izbrskal tvoj travel blog, ki mi je skrajsal zdolgocaseno soboto :) hvala. Pri foticu si jo pa poseni odnesla, ker err99 veckrat pomeni pokvarjen zaklop... Vzivaj dalje. LP JAN
From Blog: Se o Aurovillu
12th October 2010

Itak!
Namreč: naključij ni ;)))
From Blog: Zelezniski debut
9th October 2010

!!
Teh tarik!! Pa še Krishna caffe, čestitka :D
From Blog: Lost and found
9th October 2010

Masaža
Da, spomnimo se Balija :D
From Blog: Ayurveda begins
6th October 2010

Yay!
Yay, spet tvoj travelblog! :))) In spet nor CS. Totalno se strinjam z vsem napisanim na to temo - niti za mene potovanje več ni potovanje brez CS-a (incredible CS :P). Spremi good & happy times GALORE <3
6th June 2010

...
Hvala za zapise. Upam, da mi bo kaj pomagalo ko grem v Malezijo naslednji mesec :)
3rd March 2010

ivjo! ja, 2 ringgita je enih 40 centov. ni šlo za cenkanje, nisem se dilala sploh, gre za turistične natege, ki mi grejo malo v nos ...
3rd March 2010

Teženje
... Tip na taksi je zacel nakladati nekaj o dveh ringgitih do obale, in z nasmehom sem zacela, da ne ne ne, no 2r, bla bla bla. Napaka. Naletela sem na najvecjega kavboja med kavboji (kot sem kasneje doumela), ki je zacel takoj pizdit in bil agresiven s krmiljenjem ladjice na ze tako ali tako dokaj valovitem morju. ... Po mojih izračunih je 2R približno 40 centov. In če bi jaz nekoga vozil za 40 centov, pa bi mi še hotel cenkat, bi ga reagiral precej bolj nasilno, kot opisani.
4th February 2010

Ej super, ful fajn je brati tele tvoje reportaže. Uživaj ;-)
From Blog: Olympic facelift
30th December 2009

ivjo, anonimne :) hvala za blog! vse, kar piše, je seveda po moje res ... ampak glede na to, da nimam prav nobenih zdravstvenih teav, ki so navedene pod prekomernim uivanjem čaja, sklepam, da se nimam česa bati :) je pa res tako, da ima vsaka stvar svoje dobre in slabe lastnosti, najboljša pot pa je po mojem zmernost.
24th December 2009

Čaj ima tudi negativne učinke: http://kajadebersek.blogspot.com/2009/12/negativni-ucinki-caja-1-del-kofein.html
1st November 2009

... Hvala, ker si vse to delila z nami ...
28th October 2009

memories memories ...
D best. Skor mi je, kot da bi bla tam ... Celo burgermajstr je še skos na svojem položaju. In predvidevam, da na stotine/tisoče jajc tudi :) Seize the day!
19th October 2009

ej veeeeem, skor sm napisala, da slonijo oz. visijo pred mallom in so kul :))))))) ej, nakljucij pa itak ni, tko da zbiram vse znake za japansko, tko da .... kr zacni sparat :)))) vodstvo po tokiu mava ze! sgggggoj!
19th October 2009

Čestitka ti za vse! Sam frekvenca teh tvojih japanskih encounterjev morda kej pomeni (WINK WINK)! Če pomislim na vse Hello Kitties, ki kar čakajo tam na Japonskem, mislim, da mamo naslednjo postskandinavsko destinacijo že zapečateno! ;) He he, slonijo in so kul :D Očitno mormo z Alanom začet skrbet za copyright :P Ampak - VSE!
17th October 2009

tnx to you
din, you know all this couldn be possible without you, so i should be the one thanking you!!!

Tot: 0.112s; Tpl: 0.006s; cc: 20; qc: 23; dbt: 0.0943s; 1; m:domysql w:travelblog (10.17.0.13); sld: 1; ; mem: 1.1mb