JYSQ's Guestbook8th November 2011

Vau mitä kuvia!
Tyypistä on vaikka kuinka monta sukelluskuvaa! Mutta et kai vaan pidätä henkeä kun olet nousemassa ylös?? Ja mittari näyttää uhkaavasti laahaavan lähellä pohjaa... (Kateellisen panettelua) Ja korjauksena, että kuvaviestissä näkyi KAKSI pakettia. No, se toinen on anopiltas. Ootko varma ettei sua höynäytetty tuon paikallisen synttärierikoisuuden suhteen :) Mahtavalta kuulostivat juhlat, oot tainnut hurmata siellä kaikki!
6th November 2011

Nyt alkaa olla...
vähän jo meininkiäkin siellä! :) Kuulostaa kivalta. Paitsi että mä oon täällä.
30th October 2011

Keskikset matkalla?
Onko toi rohkeaa menoa -kuva sen käärmeen sydämen syömisen jälkeen? Edelleenkään ei tule pisteitä. Jotenkin kyllä vaikuttaa, että meno on muuttunut: käännyitte pois baarista?? (Älkää ottako tätä kannustuksena!) Mullakin ikävä Vietnamin safkoja!!! Käsittämätöntä että unohdit ankeriaan!
From Blog: Gourmet club
31st October 2011

ei unohtunut lopullisesti
Eli ankeriasta saatiin sikahyvässä bbq paikassa Saigonissa ja vielä tuorebissen kera. Tarkempaa hehkutusta luvassa pian. Ja joo, ehkä keskistyminen on lähenemässä. Puhuttiinkin siitä, että 10v sitten oltaisiin oltu ihan täysillä mukana. Nyt Dumaguetessa ottamassa päikkäreitä ja klo 15 teen ekan sukelluksen täällä. Tosi kivaa porukkaa ja paikka aivan uusi..
From Blog: Gourmet club
12th October 2011

Vaimo ja planeetta kiittävät!
No, yritän suhtautua niin, että tosi ihanaa, kun pääset reissaamaan ja minä virun täällä sateessa, tuulessa, loskassa, pimeässä, kylmässä, tylsässä. Mutta luulin kyllä, että me mennään Uuteen Kaledoniaan ensisijaisesti ja toissijaisesti Tahitille. No, ehkä otan taas sen asenteen, että kuljen vaan perässä, katselen maisemia, syön keksejä ja välillä kyselen, missä ollaan tai mikä talo toi on. Niin se on ehkä helpompaa! pusuja
27th July 2010

lampoa
Heip, Kiitoksia onnitteluista. Kylman kiven heitin tyylikkaasti uima-altaaseen (lapsiystavallinen kohde??)Jos saatte hoidettua tuon 31c(plussaa!) vahan pidemmaksi aikaa, niin tullaan jonkilaiselle reppureissulle teidan suuntaan. Ai niin, kuvaajana on 99% mina eli Jaakko.Voi tosin olla, etta julkaisukelpoiset ovat tuosta 1%:sta... Nyt valitettavasti pakkaamaan, jotta ei jaa aamuun ja puolet kamoista unohdu hotelliin. Kuullaan ja nahdaan pian.
From Blog: Jaava
27th July 2010

lapsiystavallinen kohde
Sori Juuso, mutta tajusin vasta jalkikateen taman kommentin... Huomenna on jo kotiinpaluun aika. Ensi kerralla lupaan pitaa silmat auki ja korvat kuulolla jos vaikka joku liukumakipaikka osuisi vastaan 8)
26th July 2010

Upeeta!
Aivan valtavan hienoja kuvia..Kumpi ne on kuvannut?Varmaan Suvikki;)Myöhästyneet nimipäiväonnittelut Jaakolle tosin kylmästä vedestä ei ole tietoakaan..Lämmintä täällä Itä-Suomessa oli tänään +31 joten kelit on aika makeet täälläkin.. Kivaa reissun jatkoa ja parempaa onnea peleissä!Juuso lähettää terkkusia vierestä! Annikki
From Blog: Jaava
12th July 2010

suunnitelmia hiotaan
jo ensi talven reissulle siihen suuntaan. Lasten kanssa ei vielä uskalla lähteä kovin eksoottisiin reppureissuihin, vaan tähtäimessä mahdollisimman rauhallinen turistirysä. Vaatimukset: ranta lähellä, varmaa aurinkoa ja hotellilla kunnon allasalueet (lapset vaativat liukumäkeä). Laita kuvia tulemaan paikoista, jotka täyttävät mielestäsi em. vaateet ;) Js
3rd January 2010

Hei Anonymous...
Valitettavasti vastaus meni vikaan. Tässä ei oikeasti ole mitään logiikkaa ja vain S pitää sitä numerosarjaa jotenkin helppona. Mä en tajua kylläkään miksi! Kisa suljetaan nyt suuren osanottajamäärän vuoksi. Myös yksi suullinen (ja väärä) vastaus on jo tullut Pedrolta.
From Blog: Kohti kotia
31st December 2009

Hyvää uutta vuotta ja toivottavasti pääsette kotio! Mä en yhtään muista, milloin Jaakon synttäri on, joten synttäripäiväyhdistemistä en saa saa luotua tallelokerokoodia. Koitetaan siis teidän hääbilepäivämäärää eli arvaus on 1310.
From Blog: Kohti kotia
24th December 2009

Hyvää Joulua
Hyvää Joulua joulupukin maasta. Täällä lumi peittää maan ja jouluvalot tuikkivat puissa, on tunnelmaa. Tunnelmaa näyttää olevan teilläkin, viimeiset kuvat ovat taas ihan mielettömän mahtavia. Mukavaa joulun ja uuden vuoden aikaa. Toivottavat ä-a ja i-au Turusta
23rd December 2009

kommentit kommenttien kommentteihin
En saanut kuvaa millaan, koska suvikki nukahteli (kamera laukussaan) paikallisbussin toisessa paassa ja mulla ei ollu edes kannya ottamaan kuvaa. Vaikea siis todistaa, mutta tsekkaa http://www.supermuffato.com.br/
23rd December 2009

Vesi loppuu
Kommentit kommentteihin: 1) Toi on yllättävää 2) Ton pitäis päästä ihan kärkeen listalla. Miksei kuvaa? 3) Agreed 4) Nolot 5) Hyvä veto 6) Hyvä veto 7) Agreed 7.1) Kyllä yks super hieno näkymä voittaa viisi hienoo, mut paha mennä sanoo 7.2) Mä meen istuu ainaki keskelle
21st December 2009

Himokommentoija asialla taas
Joo buikkauksen käyttämättä jättämisestä ei ikinä saa pointseja, mutta jos vaihtoehtona on yli viiden tunnin bussimatka (mikä on aika maksimi mun matkasuunnitelmissa) niin itsekin jättäisin buikkaamatta. Pakko myöntää että itse rakentaisin matkasuunnitelman todennäköisesti niin että edellä mainittua ongelmaa ei olisi (eli muutama taktinen 50euron lento, joista jankkaan täällä joka välissä :)) Buikkauksista puheen ollen niin ei taida mun listalla olla montaa maata missä en olis ollut kahta yötä (paitsi kääpiövaltiot Vatikaani, Liechtenstein, Monaco, Macao ja Luxemburg). Yhden yön mestoina Zimbabwe. Joku tästä varmaan kyllä unohtui. Ai niin Bratislava, joka oli yks kokonainen päivä. Ensimmäinen buikkaus Kongoon oli kyllä buikkauksien buikkaus (noin 7 tuntia) eli sen ennätyksen voitte yrittää rikkoa. Kongon sain tosin poistettua buikkaus listalta viime reissulla kun olin siellä 4 yötä (joka oli muuten aika tarpeeksi, jos ette jostain syystä usko). En olis uskonut että Cordoba olis turha. Itsellä ainakin siitä oli semi kovat odotukset. Iguazun putoukset sen sijaan täytyy olla makeet, mutta tehän vihaatte luontoo ni ei varmaan hirveesti hehkutusta saa. :) On tosi hauska lukee tota teidän matkan edistymistä eli jatkakaa nopeaa päivitystahtii. Sitten ku ootte back ni ei tarvii sitten mitään enää kyselläkään.
From Blog: ¿Como anda?
21st December 2009

Pää jäässä
Totta kai täältä katsomosta huudellaan ku ei parempaakaan tekemistä. 50 euron lentoja saa ihan päivän varoituksella. Ai mistä? No Poptravelistä totta kai
From Blog: Yksi pieni vuohi
21st December 2009

mitas sielta...
...katsomosta oikein huudellaan?! jáátyykó páá?? hah, hajoa kylmyyteen! Taalla mitaan 50e lippuja ole jaossa. Kysyttiin Cordoba-Buenos Aires- Iguassu niin halvin bookkaava oli 359USD per nassu. Noi 5-kymppiset pitaa varata vissiin aika hyvissa ajoin. Meidan piti menna bussilla viela tanne iguassuun 18h, mutta ei vain pystynyt.. Paadyttiin lentamaan stand bylla sama reitti ja paastiin onneksi perille nyt illlalla. blogissa lisaa..
From Blog: Yksi pieni vuohi
19th December 2009

Sulivatko keksit?
Ranskalaiset ovat joo aika nihkeitä viininviljelijöitä. Siksi ne on jossain mielessä jo jäänneetkin vähän jälkeen. Henk koht chileläiset ja argentiinalaiset voittaa ranskis punkut anytime. Toi on aika hevii settii vetää noita kymmenen tunnin dösäilyjä. Suora lento Mendoza-Cordoba on kuitenki yhden tunnin ja 50 euroo. Aiotteko vetää dösällä vielä Cordobastakin Buenos Airesiin?
From Blog: Yksi pieni vuohi
17th December 2009

Kevat
Moro, kielesta ei kylla tajua juuri mitaan. Tanaan tehtiin kylla supersuoritus viinitilalla espanjaksi, mutta siihen taitaa sankariteot jaadakin. tanaan meita korjattiin, etta kesa on vasta helmi-maaliskuu, jolloin taalla on saatanallisen kuuma. Argentiinan puolella on ollut tosi kiva ilma. Tanaan ehka 30c ja illat mukavan lampimia eika "jaatavaa" kuten Chilessa. Taa liha- ja viinitouhu on aikamoista. ei mitaan jarkea laadussa ja maarissa taikka hinnoissa. Taa on todella kiva mesta. Ma en oikein tieda tosta laaman tuonnista suomeen. Meilla on ongelmia tuoda edes jotain viineja rinkassa. tai no, laama ei tunnetusti ole nestetta eli sita ei tarvi pakata 100g osiin eli tuon siis kasimatkatavarana... Masalle voisin viela vastata: lampoa 25-30c, aurinko paistaa koko ajan(kuva tulossa) olut (1litra) 2,5e viini 3e(hyva plo), 10e erinomainen ja 20e(aivan top of the top) raflassa. lautasellinen rauhassa ekolaitumella laiduntaneen lehman lihaa neljalle nalkaiselle tyypille 20e(kallis paikka) sikareita taa porukka ei ymmarra - halvin potko 10e eli jai ostamatta.
15th December 2009

Huh, kuulostaa rankalta túo pitkän matkan ja ison aikaeron yhdistelmä. Mutta maisemat ja ruuat vaikuttavat upeilta, joten eiköhän ne kompensoi pikkurasitukset. Hyvää jatkoa reissulle! Nauttikaa lämmöstä, sillä täällä kärvistellään pakkasen kourissa. T. Katariina
15th December 2009

Olennaiset
...jäi kertomatta! Nimittäin paljonko on lämmintä ja onko aurinko paistanut. En usko lämpimästä, ennen kuin näen hikisen Jaakon kuvan. Hienon kuulonen reissu, nauttikaa! Ja muistakaa kysyä bussikuskilta, toimiiko el käsijarru, kun lähdette andeja ylittämään.
15th December 2009

Bourdainkin vihas Pisco Souria
Toi on outoo ettei siel oo lämmin ku se on niiden kesä. Santiagossa olis ainaki lämmin, mutta ootte skippaamassa sen, vai? Argentiina espanja ei muuten oo sitten välttämättä yhtään helpomapaa ku Chilen. Sanasto lähempänä muita lattareita/castellanoa, mutta lausumisesta aika vaikee saada kiinni. Calle ei oo Cajje vaan Cazshe. Kuulostaa makeelta ja käyttävät ihan simona Vos:ii, mut välil vaikeeta ymmärtää. Kyl Chilestä laamaa saa, mut on enemmän kyl Bolivian ja Perun juttu, et ei välttämättä helpolla löydy. Argentiinastaki pitäsi löytyä ni voitte tilaa pihvin laamalla ku ei siel kannata peruslisukkeisiin panostaa ollenkaan. Eli "Me gustaría un plato lleno de res con una llama al lado y un poquito de chimichurri, por favor" Ja sitten tietysti "Una llama completa para llevar. Es para mi amigo Pedro. Si si, podemos cargarlo hasta Finlandia, ningun problem, ahora solo estamos traendo unas vacas y una caja de tinto"
19th June 2009

Ya vieron todo hasta el pinche árbol
Mä luulin ettei teil olis paljon aikaa Oaxacassa, mutta ehditte sit kumminkin nähdä kaiken. Toivottavasti ehditte syödä chapulinesien lisäksi myös jotain molea. Oaxaca on ainoa paikka, jossa on 7 eri molekastiketta. Me ollaan myös tilattu kerran vahingossa pataa (siansorkkaa). Ei niin hyvää, mutta sianposki tacossa, mitä ilmeisesti kans söitte (vaikkakin osittain vahingossa) on erinomaista. Tacoissa on yllättävän paljon eri variaatoita. Suosittelen vielä tacos dorados, tacos al pastor, sincronizadas, con machaca... Muita hyviä ruokia pozole, chilaquiles, tostadas, tortas ahogadas, chiles rellenos... !!A la verga!! !!Que hambre tengo!! Ai että ku tekis mieli Mexicoon. Ehkä helmikuussa Vähän ihmetyttikin tossa aikaisemmin että taasko maistuu michelada. Se ei ole sellainen juoma jota haluaa juoda ihan joka päivä. Cheladan lisäksi Negra Modelon tumma olut on aivan erinomainen, jota kannattaa dokata kun tuutte takaisin D.F:een.
16th June 2009

Moi! Kuulostaa näkemisen arvoisilta nuo seudut, joilla reissaatte. Ja herkullisilta ruuat, joita olette jo ehtineet maistelemaan. Pullakauppasekoaminen olisi voinut vaivata myös allekirjoittanutta... Hyvää matkan jatkoa koko porukalle! T. Katariina
From Blog: lomismomierda
31st August 2008

Tervetuloa kotiin!
... remontoimaan :)
From Blog: Viimeinen ilta

Tot: 0.314s; Tpl: 0.011s; cc: 16; qc: 52; dbt: 0.0128s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 1; ; mem: 1.4mb