zseee's Guestbook24th July 2012

Great Baleal
Great photos! Baleal great spot for surfers...I've loved it! Good waves almost every day! :) Please let me share more hotels in here http://ehotelportugal.com/
9th July 2012

Szia Drágaságom! Bárcsak én is köztetek lehetnék, szép magyar leányok, szép magyar Tündérkék! Ha fele annyira jól érzitek magatokat, mint az a soraidból olvasható, igazán kellemesen telik ez a nyaralás! További szép élményeket kívánok és várom az útleírás folytatását! Üdvözlet az ismeretlen, de nagyon kedves portugáloknak. Millió puszi és anyai ölelés!
26th February 2011

Wow
AMAZING
22nd January 2011

..........
ez az ÉLET.:)
9th January 2011

"I'm sorry for generalising- but Ethiopian guys know no respect for girls and faithfulness at all. " this is the most dis respectful,ignorant and provocative generalization I ever read about. Certainly it is impossible to defend the guys action.However your rudeness makes him a saint. I am sure that opposite to your conclusion Ethiopians are more conservative than many ppl anywhere in the world. Show a little respect please!!!
25th December 2010
Easy

I love the picture. Thank you very much for sharing the picture that you took during your visit Debre Libanos.
From Blog: Debre Libanos
15th December 2010

Hy csokianyu! Örülök nagyon, hogy jól vagy!!! Sokszor eszembe jutsz a Szent Imre téren, a 151-esre várakozás közben :D Jó olvasni, hogy mennyi minden történik veled :) Vigyázz magadra továbbra is! Sok puszi: friss-csepeli-gettós-apu :)
From Blog: Debre Libanos
15th December 2010

Zsuzsi, komolyan meghatódtam ezen a bejegyzésen!!!
3rd December 2010

Zsuzsikam, a dude aki a csonakot vezette csak bloffolt, vagy tudta, mi a palya???? ijeszto..... szepek a kepek, jok a sztorik :)))
2nd December 2010

Zsuzsika, hozzal khat magvakat! Nagyon tetszetos! vagy postazz egy adagot, lehetoseg szerint meg ezen a heten :))
30th November 2010

Zsuzsókám! A khatra én is beneveznék! Nem annyira a hangulatjavító, inkább az étvágycsökkentő hatása vonzó számomra. Bár a kettő összefügg: ha csökken az étvágyam, a kedvem is sokkal jobb lesz. Na azért így sem vagyok egy szomorkodó típus. Hiányzol Kicsikém! Lesem mindig az újabb bejegyzéseket, és örömmel olvasom ki soraidból, hogy élvezed a kinti életet. Vigyázz magadra! Millió-billió puszi és szerető anyai ölelés
28th November 2010

Zsuuuzsuu! Itt tegnap óta szakad a hó! Kérlek gyűjts magadba annyi napsütést h jusson belőle nekünk is a ragyogásodból amikor hazajössz. Nagyon várunk már! Szuper h ilyen gyakran frissíted a blogod, minden beszámolód ütős! :) keep up! ;)
26th November 2010

te milyen vizsga előtt állsz? :)
26th November 2010

most akkor hozol nekünk khart-ot vagy nem?
26th November 2010

Zsuzsi mit fogtok csinálni Arba Minchben?
25th November 2010

Zsuzsikám, nagyon nagyon tetszik ahogy írsz, elképesztően ízes és szofisztikált az angolod, mégmégmég! :)
From Blog: Wetnesday
23rd November 2010

Zsuzsiii! Egyszer én is ismertem egy német csávót, aki 4héten át (Malagán a suliban) minden áldott nap azzal indított és még 10szer mégkérdezte hogy "so what's the plan?", szóval értem h miért megy ez az idegeidre! :) de használd ki a jó magyar nyugibugi érzékedet és lazííííts! szuper a blog, végre nem akadozik! keep up! xxx
22nd November 2010

jahh-jahh
tetszik, ahogy írsz, és igen, most már meggyógyult a blogod, és el tudok olvasni mindent. amit írsz, tényleg frusztráló lehet, de cserébe legalább te is többet megengedhetsz magadnak. Jut idő a csavargásra... :-)
21st November 2010

Ádmnak igaza van... Take it easy, girl! Élvezd a finom kávét, a napsütést és jó kajÁt.. nem utso sorban a jo bulikat és az olcsó tequilÁt és az emberek vendégszeretetét.. meglátod... ez lesz Életed egyik legjobb 3 hónapja!! ;) Igy rájössz hogyan működnek a dolgok.. és a végére még hozzá is szoksz, ha nem vigyázol!! :)
11th November 2010

igen, igen, igen vegyes a kép, sajnos a rolexes bőrtáskás embereket lefényképezni nemmerem, de nem adtam fel a szándékom, majd egyszer ha a D&G-ás barátnőjükre figyelnek... :)) az interaktív plakátról szívesen hallgatok bővebb infót!!!és annális szívesebben lektorálom ;)
From Blog: GEA
11th November 2010

تبصر
ربما بعد سنوات قليلة ونحن نذهب إلى أفريقيا للعمل في غزو الهندية الضخمة ، الحشد والصينية الإسلامية في الجبهة. ومن ذلك. "الحفاظ على المشي"! أهمية المرونة.
From Blog: Settling down
11th November 2010

kattog a merewlemez
Attól tartok, most sem fogom most elfüstölni ennek a blognak a szerwer-parkját irdatlan méreteket öltő tudáshalmazommal. Annyi információt talán még össze lego(ggle)zni sem tudnék, mint amennyit Édesanyád idemásolt hippokampuszából. Sajnos az a pár kép, amit a korábbi posztodban közöltél, máris őrületesen megnehezítette a dolgom.., és reflexszerűen behelyeztem Etiópiát a globalizálódó 3.wilágbéli ország kategóriába, amely így nagyjából ugyanazt a képet engedi felfesteni számomra, mint a legtöbb hasonszőrű országban, pl. India legkülönfélébb részei, vagy mittudomén akár Bhután,..wagy mondatnék akármit, talán mindenhol elkezdett már kifejlődni az annyira jellemző diwerzitás, ami a porban élő, írni olwasni nem tudó családokat, és pár méterrel odébb már az internet kafékban lógó, WoW-ozó, wagy Beyoncé csengőhangot letöltő poros, szakadt adidas (Etnies, DC?;) csukás gyerekeket "egy tető alá sorolja". Nemtom. Talán wannak már ott is kipengetett üzleti negyedek, ahol a legalapabb multik már megtelepedtek, Blackberry-s Etióp üzletemberek simulnak a leintett taxihoz arany rolexban, bőr laptop táskáwal, akár Londonban, NuYorkban, Zürichben. ;) De lehet, hogy pár éwet előrerohantam.. Elwégre Ghána az aranybányáiwal azért pár méterrel odébb wan.. Furcsa mód, talán az egyetemeiket is jobban felszereltnek gondolom, mint amilyenek,.. épp ezért nincs is könnyű dolgom, sokat gondolkodom, hogy az iwan-projektben, - amit 'interaktíw' plakát formátumban küldeni készülök - milyen hangot üssek meg, miből csinálhatok poént, miből nem.. Majd kiderül. A lektorálásodat majd úgy is kikérem.. ; )
From Blog: GEA
10th November 2010

It's been a very interesting journey to follow so far. On the Minibus you seemed a little intimidated but now you are smiling with a beer in your hand. I think things will only get better from here on out. It is never easy to blend in with a new culture but your doing a wonderful job of it. Is Amharic a difficult language to learn? BTW I also think its a great thing you chose to live with the natives of the country. It has never made sense when people leave their own nation and travel half way around the world to ignore those peoples indigenous culture. It may make things more difficult in the short term but over the long term I'm sure it will be very rewarding. Enjoy yourself and keep us updated.
From Blog: Settling down
5th November 2010

to b honest i got no fkn clue about Ethiopia.There is only one guy i know Kenenisha Bekele hes one of the top athletes ov the world n hes from Ethiopia thats all plus its in Africa. Ur ur the dedicated one to get some more informations 4 us!!! xx
From Blog: GEA

Tot: 2.3s; Tpl: 0.027s; cc: 14; qc: 49; dbt: 0.0581s; 2; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 1; ; mem: 1.4mb