Anja and Uros' Guestbook11th January 2011

I know...if the sky is great the picture is great! Thanks for the nomination btw! cheeers
11th January 2011

guys!!!
guys how lucky you are!!!! i miss you both so much and i'm so jealous of your amazing trip!!!!!! by the way i found a job in madrid and i'm actually working right now. when do we meet each other? lots of kisses!!!! and keep your exploration in south america :)
11th January 2011
San Gil - Parque

jana hoče uhančke!
jst bi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud take uhančke melaaaaaaaaaaaa - takih še nimam v zbirki :)
5th January 2011

Awesome!
Awesome pictures and super jealous about Los Angeles... Little piece of paradise which i hope stays that way for a while!
18th December 2010

Ooty Resorts, ooty homestay, Coonoor resorts, Coonoor homestay.
Good post .. I like this very much.. if you have a little time, you can visit my website.. Welcome to stay in Ooty Resort at the Great grandfather’s Ooty home stay nestled in the Niligiri Hill Coonoor Resort in of south India.Read More.. Ooty Resort thanks for sharing ..
17th December 2010

aaaaaaaaaaaaaaaa
LOVE IT!!!!! loads of memories...Casa de Nelly is really a special place :)
2nd November 2010

Anja, Uroš
Vidim, da se mata dober! Uživita, vaju z veseljem spremljam. pip
1st November 2010

ola
ola. lepo, da sta se oglasila. vidim, da ze uzivata. gre pa cas kar hitro, verjetno vama se hitreje. par slikc je cist podobno tistim, ki smo jim mi posneli in te kar malo zanese nazaj v peru. super. uzivajta, pa se se kaj oglasita.
1st November 2010

opala!
Keri spomini, tole vama pa res zavidamo! Have fun!!!
4th November 2009

fantastic experience!!
I was just browsing and came across this story- its gr8 as am planning my next trip to Cambodia- Vietnam. The 'killing fields' seem depressing but its a reality! Thnx for the pics and story.
From Blog: Cambodia
14th April 2009

olaaaaaaa iz drugega konca sveta
ajajajajjajaaaaj sm prov mogla reagirat na tisti komentar pod obrazlozitvijo sadja...ker tist roza sadez tud slucajno NI passion fruit oz. marakuja po nase!!!!!! passion fruit je majhen, gladek in okroglo ovalne oblike...tako da....ta ta roza zadeva je pa DRAGON fruit in jhe notri dejansko bela sredica;) Samo toliko...pa dobr je tako da ga probajta!!!! in fullll fajn da sta nasla slone ...predvsem za anjo sem vesela, ker vem, da si jih je zelela videti! aja...pa dejta spremenit moj mail - uporabljam namrec samo se gmail racun tako da... lepi pozdravcki iz drugega konca sveta...trenutno se v gvatemali kjer sem ze pretekla 2 meseca, ampak nama jutri verjetno uspe narediti premik v el salvador ;) besitosssssssssssss, janaaaaaaa
25th March 2009

uživancija
cao. tole pa je pravi zur. ze prej sem si predstavljal, da mora biti fajn. ko pa sta poslal slikce in opis...res zakon. to je sigurno ena od zadev, ki si jih bosta za ves cas zapomnila in sem vesel, da smo skupaj s timom zadevo zrihtali in rezervirali. uzivajta se naprej in posiljita slikce, ki jih vsi radi gledamo. ajde, jure
16th March 2009

Sebastjan Korosec;)
Smeh! Jst tega fanta poznam na videz, ker je stomatolog:)In ravno dons ena sestra ne vajah rece: "Pa kje je tist fant, specializant ali stazist, Sebastjan Korosec al kaj ze?" :))) Hehe, ne morm verjet kaksno naklucje:) Uzivajta!
16th March 2009

hehe šele zdej sm vidu, da vsi fotke hvalmo :)
16th March 2009

fotke
au popotnika!! vidm, da uživata 100 na uro in prav zavidam... drga pa delata ful lepe fotke...pa ne samo okolje, ampak na in slikanja se mi zdi res profi - kdo jih štrca?? uživajta!
14th March 2009

ola. ful fajn fotke. sem jih se sodelavcem kazal. tale fotic in oba fdotografa sta res dobra. Par lokacij je podobnih kot smo mi bili in sem kar zaplaval k vama kako uzivata. ful pa sem vesel, ker smo tudi danes uredili zadevo glede gibboni experience.

Tot: 0.44s; Tpl: 0.01s; cc: 17; qc: 87; dbt: 0.0191s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 1; ; mem: 1.5mb