Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

by xingxong, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 next »

Minst. Du skulle bare sett. Aldri foer i mitt ganske lange liv, har jeg sett saaaaa mange mopeder paa ett sted. Et paradoks: I Norge fyker vi rundt i bilene vaare. Jeg kjoerer for det meste alene. Her? Faa biler. Mange mopeder. Og alt kan fraktes paa en moped. Familietur til Hanoi? - Last opp,unger! I dag drar vi paa en 30-timers tur til Hanoi. Foerst Ole, saa pappa, til slutt mamma med minsten paa fanget. Ikke glem lille Grethe paa to, som attpaatil maa sorge for at koffertene er paa plass. Klampen i baann! 6 er det meste jeg har [View Full Entry]

xingxong - Lindis Solvang | Read The Full Entry | Subscribe | 3 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 393 words | [diary=154414] | 2007-05-02 00:00:00

April 30th 2007

Hmm

Asia » Vietnam » Mekong River Delta » Can Tho
I dag, 30. april er det uavhengighetsdagen i Vietnam. Dvs. at Vietnamkrigen tok slutt. 30. april 1975 rykket de nord-vietnamesiske styrkene på bred front inn i den sør-vietnamesiske hovedstaden Saigon. Amerikanske ambassadepersonell, vaktstyrker og andre vestlige statsborgere flyktet hals over hode, blant annet ved de kjente helikopterflyvningene fra ambassadens tak til hangarskip liggende utenfor kysten. Duverden. Saa kunnskapsrik jeg er. Stor markering, og vietnamesiske flagg overalt i gatene. Taler og parader. Saa noen hvite som gikk med Vietnamesisk flagg som t-skjorte. Sikkert turist-t-skjorter. Men kanskje ikke verdens heldigste aa gaa med, kommenterte de andre. Har havnet i en kjempefin gjeng. For [View Full Entry]

xingxong - Lindis Solvang | Read The Full Entry | Subscribe | 5 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 471 words | [diary=153805] | 2007-04-30 00:00:00

Hehehehehe Jeg maa bare smaaf(n)ise for meg selv. Fiser'n er paa tur. Her fises det baade i kroker og krinkler. I dag har jeg fisi masse, assa. Neida. Eller joda. Men det var jo ikke det jeg skulle skrive om. Har jeg egentlig noe aa skrive om? Vietnam. Et eksotisk sted. Perfekt. FOlket smiler og vinker. Totalt annerledes enn noe annet jeg har sett. Saa langt. Har naa bare vaert her en dag, da. Husbaater. Trekanthatter. Folk i smaa baater. Med trekanthatter. Folk som jobber. Med trekanthatter. SYklende folk. Med trekanthatter. Baerende folk. Med trekanthatter. Flotte folk. Med trekanthatter. Hvor er [View Full Entry]

xingxong - Lindis Solvang | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 326 words | [diary=153164] | 2007-04-28 00:00:00

April 27th 2007

GRATULERER MED DAGEN!

Asia » Cambodia » South » Phnom Penh
GRATULERER MED DAGEN, HELGE! WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! HAAPER DU FAAR EN HERLIG DAG! PS> Ann Kristin. Gratulerer med dagen som var. Jeg turde ikke annonsere det, siden jeg fortsatt er usikker paa hvilken dag det er. WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! [View Full Entry]

xingxong - Lindis Solvang | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 36 words | [diary=152794] | 2007-04-27 00:00:00

April 26th 2007

Bad luck

Asia » Cambodia » South » Phnom Penh
Jeg ba kun for e'n Buddha da jeg var i alle templene paa tempelens store dag. Knelte og gjorde noen greier. Ga ham noe roekelse. Etter instrukser fra ei gammel kone. Saa maatte jeg gi penger. Det er Good luck hvis man tilber figurene av Buddha. Jeg maa le av min store kjepphoeyhet. Det er meg tilpass. Samtlige bilder jeg tok i Angkor Wat er borte. De kom ikke med paa cdén jeg brente. Og jeg formaterte minnebrikkekortet mitt. Bad luck? Uansett. Jeg maa bare fnise av at jeg var saaaa kjepphoey. "Been there, done that, bought a t-shirt". Det loente [View Full Entry]

xingxong - Lindis Solvang | Read The Full Entry | Subscribe | 3 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 238 words | [diary=152563] | 2007-04-26 00:00:00

April 25th 2007

Saann gaar no dagan

Asia » Cambodia » North » Angkor
I gaar var den store tempeldagen. From dusk till dawn. Nevneverdig er alle templene, for de var skikkelig spenstige, noen av dem. Vi snakker om 50 trappetrinn paa en 100 meters hoeyde, eller noe. Og hvert trappetrinn hadde en dybde paa 15 cm. Hoeydeskrekk-Lindis hadde tenkt aa gi seg med det foerste, kan du si. Kinesisk mur-stigning? Gaa og legg deg! Angkor Wat. Verdens stoerste religioese bygning. Tempelet over alle templer. Gammelt. Falleferdig. Men du verden, for en opplevelse. Hm. Egentlig, da. For aa vaere helt aerlig. Kanskje Bayon i Angkor Thom (et av flere templer i et tempelomraade) var litt [View Full Entry]

xingxong - Lindis Solvang | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 210 words | [diary=152055] | 2007-04-25 00:00:00

Hm. Internettstedet stenger visst naa. Daarlig timing, ass. Sant og si, Helge. Jeg fatter ikke at jeg klarte aa forlate 4000 oeyer pa e'n gang, jeg heller. Jeg loep vel rundt med LP-ben, da vettu. LP-ben er bena som tegneseriefigurene faar naar de loeper veldig fort. Hvem har vel ikke sett Onkel Donald loepe fra hunder eller andre farlige ting? Ja, men da maa jeg visst gaa, jeg. Haha. I morgen er det forresten Angkor Wat. Moder over alle templer i verden. Det er forresten varmt her. 35 grader og oppover + luftfuktig. Huden min bobler. Og kambodsjanerne sier: "WHat happened [View Full Entry]

xingxong - Lindis Solvang | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 117 words | [diary=151516] | 2007-04-23 00:00:00

Jeg kommer aldri til aa motta en Oscar-statuett. Hva har vel jeg gjort? Men takketalen? Den har jeg. I flere varianter. Her kommer e'n: "Jeg vil gjerne takke mine to fingre som ikke eksisterer i det hele tatt. Dere har vaert utrolig flotte medstoettespillere paa denne turen. Uten dere, hadde jeg nok doedd, kan du si. Tuuuusen takk, Turid!" Den siste setningen var svaert intern, og ikke saa store vitsen aa putte inn her. Vel. Mine to fingre har fungert som sikkerhetsbelte i alle kjoeretoeyene jeg har fart rundt i. Du vet at det er en karm ved vinduet? Ca 2,5 [View Full Entry]

xingxong - Lindis Solvang | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 341 words | [diary=151183] | 2007-04-22 00:00:00

Aasen var det ordspillet igjen? Det er bedre med ei kraake i handa, enn ti paa taket? Det er bedre med ti kraaker paa taket, enn ei i haanda? Hmm.. Hvem vil vel ha ei kraake i handa likevel. Den driter og skriker uansett. Vel. I gaar forlot jeg de 4000 stille oeyene. Den nest siste natta ble jeg syk. Men neste dag var alt saa mye bedre. Mange ble matforgiftet paa oeya, gitt. Den nest siste dagen festet jeg med noen laoianere? Oeh. Laos-folk. Drakk riswhiskyen, Lao Lao, danset og sang. Senere syklet jeg rundt paa oeya. Du skulle sett [View Full Entry]

xingxong - Lindis Solvang | Read The Full Entry | Subscribe | 4 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 714 words | [diary=150772] | 2007-04-21 00:00:00

Jada. Livet er ganske greit. Husker ikke hva jeg skrev om sist, saa den roede traad maa du lete etter i hoeystakken, slik man gjoer med naalen. Forlot Pakse en nydelig dag. Stakk til oeya Kon Dong. Paa turen moette jeg to franskmenn. En gutt og ei jente. Koselige, men ganske laidbacke, kan du si. Han spiser aldri, og hun roeyker hele tiden. Han ogsaa. Men ingen klaging. De ble med meg da jeg fikk hetetokter en dag. Hetetokt! Hallooo. Jeg er riktignok over halvveis til 50, men hvem skulle tro jeg var saa i daarlig form. Eh. Jeg tror det. [View Full Entry]

xingxong - Lindis Solvang | Read The Full Entry | Subscribe | 2 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 386 words | [diary=149927] | 2007-04-18 00:00:00

« back 1 10 20 30 next »