by xingxong, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 next »

Ja, så er tiden kommet for etterord. Jeg satt på do i sted, og tenkte: "Hmm.... jeg savner den asiatiske bidét-dusjen ved siden av toalettet. Minn meg på at jeg vil ha en sånn bidét-dusj når jeg selv bygger bad, Lindis." Så tenkte jeg at jeg skulle skrive noen etterord i bloggen. 1. mai er en tom dag uansett. Hva annet kan jeg vel fylle den med? Jeg heter Lindis Solvang, født i 77, og gammel nok til å innrømme at jeg faktisk foretrekker dorullen med drakanten ut fra veggen. Før, når jeg har vært på reise, og der ikke har [View Full Entry]

Published: May 1st 2008 | 45 Views | [diary=271860]

April 23rd 2008

Bangkok. Atter en gang.

Asia » Thailand » Central » Bangkok
Og denne gangen skal jeg ikke se Khao San Road. Khao San Road er gaten i The Beach - helt paa begynnelsen. Masse backpackere. Masse musikk. Masse braak og fyll. Hmm.... Masse god, billig gatemat. Sistnevnte er ikke til aa kimse av. Dagen Dennis og jeg ankom Bangkok, spiste vi gatemat i stedet for aa gaa paa restaurant. Kebabspyd til nesten 2 kroner. Store, delikate kyllinglaar for 2 kroner. Forfriskende frukt til 2 kroner. Marinerte kjoettstykker til 2 kroner. Det dufter fantastisk av og til. Er det ikke fantastisk, er det duften av fisk eller kloakk som dukker opp. Gatema [View Full Entry]

Published: April 23rd 2008 | 35 Views | [diary=269191]

Ja, da sitter vi her, da. I varmen. Ho Chi Minh City tok oss i mot med varme og tja... oppkast? Mohohaha. Busselskapet vaart sugde. Det var faktisk ikke vondt aa sitte i bussen i 5 timer. Det var supervondt. Setet trykte til og med lille rosindvergen, Lindis Solvang, sammen. Ja, nesten som en ball. Ribbeina gnagde paa magen eller hoftene. Anatomien vet jeg ikke noe om. Men gnagesaar og compeed neste, om jeg ikke strekte meg opp i en unaturlig hoeyde. Da vi hadde pause, spiste jeg en ananas-pinne. Saa urutinert kan man vaere. Selvsagt er trafikken i Vietnam ikke [View Full Entry]

Published: April 20th 2008 | 35 Views | [diary=268145]

Yo! Det tar tid aa komme seg til en internettkaf'e for denne jenta, gitt. Hm... er jeg en jente, forresten? Eller kvinne? Rosinjenta. For tiden er vi i Mui Ne. Var her sammen med Dennis og Thomas i fjor ogsaa. Det er langs kysten av Vietnam, soer. Ett aar. Ett aar! Kjenner ikke igjen stedet. Stedet pleide aa vaere superstille og moerkt etter 21-22tiden i fjor. Vel. Dennis, en kar og jeg var oppe til 5:30 tiden om morgenen. Det er helt amazing, assa. Helt amazing. Store, flotte bygninger, svoemmebasseng, ordentlige beach resorts. Jeg bare maa gape opp munnen og maape. [View Full Entry]

Published: April 17th 2008 | 49 Views | [diary=267292]

March 25th 2008

Til Laos vi farer

Asia » Thailand » Central » Bangkok
Etter to dager i Bangkok farer vi i kveld til Vientiane, Laos. Bare 14 timers busstur. Ooooh. Eg gler meg! Men ikke til bussturen. Tjohoo! [View Full Entry]

Published: March 25th 2008 | 42 Views | [diary=259586]

March 22nd 2008

Ko Lanta life

Asia » Thailand » South » Ko Lanta
We left Bangkok after some few days there. Getting in contact with a swedish guy and an english talker. The english talker was sitting at our neighbor table in a restaurant. The reason why he talked was probably to impress the girl sitting with him. Talk talk talk. Talk talk talk. Talk talker talkest. Yeah, ballaballaboi. I don't have a clue of what to talk about. But I am a talkest myself, and my mouth doesn't stop rambling. Poor Dennis. His ears are probably damaged. From Bangkok we went by air to Krabi. The duration was one hour. And we got [View Full Entry]

Published: March 22nd 2008 | 186 Views | [diary=258557]

Hello, good people Should I start writing in english? I will try it, but if I find out that my english sucks, I'll change back to norwegian. Oooh. I can feel my english sucks already. Hey, my name is Lindis. Ooooh. Not to bad, huh? Oki doki. I'm currently in Bangkok. It's nice and warm. I'm sweating like another guy in a sauna, and it's pretty cool. Mohohaha. Cool as in me not wanting to be in Norway right now. What happened so far? This is the first time ever I went to Asia with another person, and I was scared [View Full Entry]

Published: March 15th 2008 | 61 Views | [diary=256339]

May 10th 2007

Bangkok

Asia » Thailand » Central » Bangkok
Livet i Bangkok er ikke like morsomt som livet andre steder. Jeg sliter med all den hoeye musikken i Khao San Road. Gammal, jeg? Kan si det saann, ja. Hilsen gamlingen. Neida. De siste dagene har jeg hengt med noen svensker. Koselig, men enda hyggeligere var det da jeg moette paa Michael og Joergen fra hhv. Danmark og Norge. Norge! Det er neiggu ikke hver dag jeg stoeter paa nordmenn. Hyggelig, han Joergen fra Bodoe. Dro hjem i gaar. Michael og jeg har shoppet i dag. Det var et kaos uten like, og vi rakk ikke alt vi skulle, foer vi [View Full Entry]

Published: May 10th 2007 | 92 Views | [diary=157025]

I natt skiltes vaare veier. Skilte? Hmm... Petteeeeeer?! Ja, ja. Dennis og Thomas dro oppover langs kysten av Vietnam. Jeg dro tilbake til Ho Chi Minh City. Bare fordi jeg drar til Thailand i dag. Fra, ja, nettopp; HCMC. Uka med Dennis og Thomas var, uten aa overdrive; fantASTISK. Caps lock er fine greier. Thomas er en liten utgave av Adolf Hitler. Og jeg maatte le saa mange ganger. Aa maatte le er en sjelden ting jeg gjoer. Men jeg maatte le med og av Thomas. Han ble forresten rosa av sola. Han hatet sola. Og han satt bare i skyggen. [View Full Entry]

Published: May 8th 2007 | 79 Views | [diary=156275]

May 7th 2007

Slaraffenliv

Asia » Vietnam » Southeast » Mui Ne
Det er ikke verst aa vaere i Vietnam, ass. Jeg digger Vietnam. Jeg vil tilbake til Vietnam. Vietnam er tingen. Dennis, en kamerat og jeg tok en aldri saa liten slaraffentur til slaraffenland. Her er det slaraffen, ass. Steder stenger klokka 21, og alt er oede. Minner meg om Laos og de 4000 oeyene. Mui Ne er paa oestkysten av Vietnam. Hvite og roede sanddyner overalt. Marianne eks Aakre: Tulling paa tur her. Marianne og jeg var tullingaer paa tur. Vi gikk oss alltid bort, eller surret oss opp i noe uglemoseaktig. Uten at vi ville det. Tullingaer. Her er den [View Full Entry]

Published: May 7th 2007 | 74 Views | [diary=155932]

« back 1 10 20 30 next »