Pilvipäivä


Advertisement
Argentina's flag
South America » Argentina » Buenos Aires » Buenos Aires
February 8th 2008
Published: February 8th 2008
Edit Blog Post

Jatkossa aion toimia niin etta heitan kumpaankin blogiini saman tekstin, koska sen kopiointi kay helposti, mutta sitten eri kuvat, koska niiden siirtamisessa menee aikaa. Tanaan on ollut sangen pilvista, mutta ei ole satanut pahemmin vastoin saaennustuksia.

Sain nukuttua perati yhdeksaan asti. Korvatulppien ansiosta ei oven takaisen aulan aanet paljon hairinneet. Lahdin ensiksi kaymaan kuntosalilla. Paljon siella ei viitsinyt rehkia, kun hiki tuli vahemmallakin, enka toisaalta halunnut teloa itseani raskaissa laitteissa. Kavin sitten vasta hostellissa suihkussa.

Aamiaisella oli britti jonka kanssa juttelin eilenkin. Han on ollut puoli vuotta Brasiliassa ja jatkaa tasta Mendozaan. Matkallaan han on antanut englannin tunteja. Poytaan tuli myos pari chilelaista tyttoa. Toinen heista oli kaynyt Uudessa Seelannissa ja hanen mielestaan ne kaksi maata muistuttavat kovasti toisiaan luonnon puolesta.

Ajoin metrolinjan paahan. Samanlaista kaupunkinakymaa kuin muuallakin. Palasin takaisin Palermoon bussilla. Piipahdin ostoskeskuksessa kirjakaupoissa ja lahdin sitten satamaan katsomaan Piaa. Pian matkahan oli lykkaantynyt. Hanen passinsa oli hajonnut, eika han paassyt eilen laivaan, vaan joutui menemaan yoksi hotelliin ja sai tanaan suurlahetystosta tilapaisen passin, joka oikeuttaa matkustamaan kotiin. Talla kertaa han paasi lahtemaan Uruguayhin.

San Telmoon olisi mennyt ratikka, mutta se ehti juuri menna, joten menin bussilla. Kavelin keskusaukiolle ja sielta Recoletaan katsomaan mahtavan suurta kirjakauppaa, josta Pia oli puhunut. Loysinkin viimein sen kirjakaupan, mutta ehdin sita ennen ostaa Chile-oppaani toisesta kaupasta.


Additional photos below
Photos: 4, Displayed: 4


Advertisement9th February 2008

Reissulla!
No morientes! Sää lähditkin jo ny reissuun, en ymmärtänyt (hmm, mistähän se johtuu:) että sun lähtö olisi näin pian, ajattelin että vasta joskus keväämmällä.. mutta nythän on siis jo kevät:) Kävin lukasemassa Liisan blogia ja siellä oli kerrottu tulevista vieraista ja äkkiä lukeen tänne sun omaa blogia. Tampereella on +3 lämpöä, taivas harmaa ja rapa lentää, kai noi lumetkin sulaa tällä menolla sulaa kokonaan pois:( Ei muuta kuin oikein hyvää reissua ja kirjottele pitkiä juttuja ihan kaikesta! Ja kuvia!!! Hengessä ollaan mukana ja uskotkos myös että ihan vihreenä kateudesta;) Upea reissu sulla edessä! -Tuija-
9th February 2008

kiitti
Kiitokset kommentista. Huomenna lennan ensiksi 1000 km lanteen ja sitten 2000 km etelaan, selvasti viileampaan ilmastoon.

Tot: 2.353s; Tpl: 0.016s; cc: 10; qc: 28; dbt: 0.0198s; 2; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 1; ; mem: 1.3mb