Yves en Anne - Yves en Anne | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 29 Photo(s) | 0 Video(s) | 507 words | [diary=274945] | 2008-05-15 16:23:14
Op maandag 3 september om middernacht hebben we het vliegtuig richting Ulaanbaator genomen. Na een maand in Mongolie heeft de Transmongolie-express ons tot in China gebracht. Daar hebben we 2 maanden rondgereisd, van noord naar zuid en begin december zijn we in Macau aangekomen. We zijn van daaruit meteen voor drie weken naar de Filippijnen vertrokken en zijn net op tijd teruggekomen naar Macau om kerstmis en nieuwjaar te vieren bij Mariana, onze Portugese vriendin. Begin januari zijn we via Singapore en Maleisie naar Indonesie vertrokken, waar we bijna twee maanden gespendeerd hebben. De bedoeling was om vanuit Macau weer door China te trekken richting Tibet, maar politieke strubbelingen beslisten daar anders over, waardoor we een omweg door de westelijke provincie Xinjiang gemaakt hebben. Sinds 5 april zijn we in het paradijselijke Nepal, en van daar zou de weg ons moeten leiden naar India.