Yves en Anne's Guestbook

Comments
Date: 7th May 2011

how?
hii anne that is an amazing temple, isn't that? how could you got there? did you use travel agent or arrange by your self?

From Blog: Apenland of bananenrepubliek?
Date: 28th March 2011

nice photo..............

Date: 17th March 2011

hi
hii whatt are u guyss onn are u onn a fishh or a rockk and is that a tsunami

Date: 17th March 2011

shark

Date: 26th February 2011

ai hope youbefin and about onjungle cause one imagin come from god then give for human that one promis

From Blog: Miljonairs in Indonesie
Date: 21st May 2010

sfdgf
nice pikthurse,leuke foto's

From Blog: Xiahe en Tongren
Date: 26th November 2008

Jullie fotos en verhalen zijn mooier dan de beste documentaire! Maak er maar een mooi boek over! Via jullie heb ik ook wat meekunnen genieten van onze prachtige planeet! Welkom back in het grijze België.

Date: 18th November 2008

Welkom thuis
Hoi Yves en Anne, We hebben jullie hele reis met veel plezier gevolgd. Indrukwekkend!! Adembenemend. Welkom thuis, al lijkt het wel dat jullie eigenlijk over heel Azië je thuis zijn gaan voelen. Als de tijd er voor jullie is, spreken we graag af!! Tot gauw, tot binnenkort. We zijn benieuwd!! Fred en Lilian.

Date: 15th November 2008

Dank je wel...
Dank je wel dat we met jullie een beetje mochten meereizen...,dat je die vele prachtige momenten met ons wilden delen...,dat je nooit vergat dat er velen reikhalzend naar jullie blog uitkeken...,dat we van die vele prachtige foto's mochten genieten...,en tenslotte dank voor het prachtige, meeslepende, realistische en soms emotionele reisverhaal... Nonkel Jos

Date: 31st October 2008

De laatste week gaat zowat in. 't Is een heel avontuur geweest als je het zo op de blog volgde. Nog veel plezier ermee en tot binnenkort.

Date: 30th October 2008

Boerinneke
Hallo Yves en Anne, Bedankt voor alle moeite die jullie doen om ons nu al maandenlang te doen meegenieten van jullie avonturen. Jullie blog is gewoonweg schitterend: boeiend en vlot geschreven en aangevuld met professionele en originele foto's die zo in de reisgidsen kunnen. Voor mijn part mogen jullie gerust nog een hele tijd verder rondtrekken, maar ik vrees dat jullie ouders het niet met me eens zullen zijn ;). Yves, telkens ik een chocopot van 't Boerinneke zie staan, moet ik aan jou denken. Die verkopen ze ginder in Azië niet zeker? Blijven genieten, allebei ! Groetjes Greet (van B.I.)

Date: 13th October 2008

15 meter!
Hemeltje, 15 m naar beneden! Dat is nogal wat... Het waren duidelijk weer heel andere belevenissen en het blijft boeiend, maar we zijn toch content dat jullie 'terug-thuis-komen' concreet wordt. Dikke kus, mama

Date: 25th September 2008

Wel weer fascinerend..... jullie verslagen en foto's blijven maar boeien ! zal ze missen eens jullie terug zijn....dat het een mooi land is wist ik wel ; annik is er ook rondgetrokken en vond het veruit het mooiste land .Geniet nog van de resterende tijd.

From Blog: Land of the Brave
Date: 21st September 2008

Thanaka man en Thanaka vrouw, waarom zijn er van jullie geen foto's van het roeien met één been wijls het uitgooien van de netten? Ik wil hier toch nog foto's van zien eer ik overtuigd ben van het succes van jullie integratiepogingen... (uitzonderlijk mooie foto's trouwens, nog maar eens)

Date: 18th September 2008

Ondanks alles lijkt Myanmar erg boeiend en het valt wel op : een beetje vals spelen en een beetje 'zwart geld' innen is blijkbaar van alle tijden en van elke cultuur. Zeker niet exclusief Belgisch en gelijk hebben ze!

From Blog: Land of the Brave
Date: 3rd September 2008

indrukwekkend
Wat een geweldige ervaringen. Wat jullie niet allemaal zien en meemaken. De foto's en beschrijvingen - hoe prachtig en knap die op zichzelf ook zijn en wat een genot het ook is om die te bekijken en lezen- zijn vermoedelijk toch slechts een zwakke afspiegeling van de werkelijkheid. Kan je nagaan .... Zien weer uit naar de volgende.

Date: 2nd September 2008

Super
Weer een mooi verslag over een wel erg minzaam volk. Alleen jammer dat ik slechts een paar foto's kan openen. Lukt later misschien wel. Blijf genieten en schrijven!

Date: 26th August 2008

hoi hoi
ha die yves en anne zomaar even een berichtje om te zeggen dat we het onwijs leuk gehad hebben met jullie op koh chang. jordy mist de goochelkunsten al hahaha die is nu zelf aan het oefenen en trots alles laten zien op school bedankt nogmaals voor de gezellige avonden en hopelijk tot snel!! liefs en een knuffel van jordy Kristel paul en jordy

Date: 24th August 2008

Bedankt voor het supporteren. Bart was zelf wel tevreden. Ze zeiden dat ze zichzelf misschien iets te hoog hadden ingeschat door de vijfde plaats op een recent wereldkampioenschap, maar de concurrentie op de Spelen bleek toch nog iets sterker. Ze vonden dat ze de plaats geroeid hebben die ze waard zijn en keren dus tevreden terug.

Date: 18th August 2008

Bart Poelvoorde
Hoi Stefan, wens je vriend en zijn collega een dikke proficiat met hun 8 ste plaats. Zelf hadden ze misschien iets meer verwacht, maar dit is beslist een mooi resultaat!

Date: 4th August 2008

beijing Olympics
k Wou het toch maar even laten weten. Bart Poelvoorde, een goede vriend van mij, gaat naar de Olympische Spelen! Hoera! Hij heeft er hard voor moeten roeien. Bart en zijn maatje Christophe hopen op een A-finale in de heren dubbel en wie weet wel meer. Anne, jij zal je Bart misschien ook herinneren van de Gentse feesten drie jaar terug (toen hij nog niet zo zwaar aan het trainen was :) Hier is alvast hun blog: http://www.bel2x.com/ Zeker mee supporteren.

Date: 2nd August 2008

Dolle Minna's
Awel, Anne. Nooit gedacht van U dat ge toch nog eens een ondergeschikte rol ging aanvaarden t.o.v. dominerende mannen. Hoog tijd om terug naar Belgie te komen. Zie U anders al arriveren op de luchthaven een meter achter Yves aanlopend met een burka aan. Zeer geslaagde nieuwe blog en geniet weldra van Birma.

Date: 1st August 2008

Hi Yves en Anne, ziet er goed uit! Maar met al dat water, geen last gehad van voetschimmels? groetjes, Lieven

Date: 31st July 2008

En dan dachten jullie dat dat "stortbuitje" in Chor Bazaar het einde van de wereld aankondigde ? Sinds jullie vertrek hier heeft het nog amper geregend, tot vorige week weer alle kranen opengedraaid werden, met de jullie bekende "straatbeekjes" tot gevolg ! Maar van water hebben jullie in Bangladesh wel genoeg gekregen zeker ? Nog een prettige (drogere) voortzetting ! Nonkel Jos

Date: 31st July 2008

Dit klonk echt wel als een heel tof stukje reis. En dan nog Ganges dolfijnen gezien. Straffe toeren. Tegen het eind van ons leven zullen die waarschijnlijk niet meer bestaan. Zijn de Sundarbans trouwens niet bekend voor de gevaarlijkste tijgerpopulatie ter wereld (qua mensen opeten dan toch)?

From Blog: Made in Bangladesh

Tot: 0.107s; Tpl: 0.006s; cc: 19; qc: 66; dbt: 0.0859s; 1; s:notus w:www (50.28.60.10); sld: 1; ; mem: 1.7mb