by Marijke, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

Het is alweer dinsdag, time flies… Eerst nog even wat over het afgelopen weekend; Vrijdag, dag van de arbeid, hebben we ’s middags een lange wandeling gemaakt. (zie foto’s bij vorige bericht) We wilden wel wat van de omgeving zien en Etienne zou met ons meegaan. Een uurtje wandelen ofzo. De omgeving was zo mooi dat Fenna zei: ‘I could walk for four hours, when it looks like this.’ Maar we zouden gewoon een uurtje lopen, Etienne had bedacht dat we dan mooi naar de rivier konden gaan in het dal. Onderweg wat foto’s gemaakt en verschillende mensen hebben [View Full Entry]

Published: May 5th 2009 | 94 Views | [diary=396568]

De wachtkamer
Het onderzoek
Poetsen

Dit is de eerste keer dat ik in het buitenland ben en dat mijn naam geen problemen geeft. Op mijn highschool in Amerika had ik bij elke docent een andere naam, maar hier kent iedereen ‘m gelijk. Marijke betekend ‘engel’ in het kinyarwanda en in het swahili. Je spelt het iets anders, maar het klinkt iedereen wel bekend in de oren. Gisteren waren we in het ziekenhuis en Dr Judson kwam onze kamer binnen; ‘I’m looking for an angel, I was told an angel would come’. Zo’n welkom heb ik nog nooit gehad. Na een hobbelige weg (die nog hobbeliger was [View Full Entry]

Published: May 1st 2009 | 118 Views | [diary=395382]

De onderzoekskamer
Fenna's fundus
Verjaardagsvisite :-)

By Marijke
April 28th 2009
Kigali Rwanda Africa » Rwanda » Ville de Kigali » Kigali
We zijn veilig aangekomen in Rwanda! Mijn reis begon met een ritje van taxibedrijf Robin (Thans!!). Daarna met de trein naar Brussel, zonder vertraging :) In Brussel hebben we ingecheckt en zijn we door de douane gegaan. Wat een klein vliegveld zeg. Ook na de douane is niet erg veel te beleven, met tax-free window-shopping ben je toch ook snel klaar... Onze eerste gedeelte van de vlucht duur wel 35 minuten: Brussel-Parijs. In Parijs hebben we zo'n 3 uur aan de grond gestaan. Wist je dat je tijdens het tanken je stoelriemen NIET vast mag hebben...?? Misschien zodat je toch nog [View Full Entry]

Published: April 28th 2009 | 135 Views | [diary=394613]

By Marijke
April 18th 2009
Nog een weekje Europe » Netherlands » Flevoland » Lelystad
Nog maar 1 week en 1 dag en dan is het zover, mijn nieuwe avontuur naar Rwanda gaat dan van start. Het is voor het eerst dat ik mijn belevenissen bij ga houden op een blog; WELKOM! Meer hoor je dus hier... [View Full Entry]

Published: April 18th 2009 | 52 Views | [diary=391863]

« back 1 10 next »