by KingZ Nanna, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 40 next »

March 1st 2007
Merida city North America » Mexico » Yucatán » Merida
Rond half5 met de bus aangekomen, vlug biljetjes voor de nachtbus naar Palenque gekocht (het waren de laatste zitjes), bagage aan de overkant van de staat geditcht en richting t historisch centrum gewandeld. Eerst lekker gegeten, daarna wat cultuur opgedaan: prachtige schilderijen gezien over de maya-cultuur! Beetje op de Plaza Mayor rondgehangen, tis hier veel drukker als Valla, meer stad, maar wel aangenaam (warm) Internet cafeetje gezocht en de zever van gisteren vlug neergetikt, is zel moeilijk snel te typen want ze hebben hier Qwerty-klavier met gekke tekens:ñññ!! Rond 9u onze bagage te [View Full Entry]

Published: March 3rd 2007 | 108 Views | [diary=134397]

Merida City

Deze morgen fit en monter opgestaan om 7u, Kingz had om 5u al n diarreesessie achter de rug. Naar goede gewoonte weer ontbijt op bed: overheerlijke wafers van Lu. Daarna richting park en fiestverhuur getaffeld - deze uiteindelijk na lang zoeken ook gevonden. Fietskes gehuurd en dan richting de cenote van Dzitnup gepedaald, half uurke in volle zon: conditietraining!! Maarja, het was zeker de moeite waard, vette grot, weinig volk (waarschijnlijk omdat we zo vroeg daar waren, zelfs de Mexicaantjes lagen nog in hun hamaca te doezelen... Effe zitten haken in de grot, fotokes geshoot, effe met de v [View Full Entry]

Published: March 3rd 2007 | 286 Views | [diary=134395]

Cenote Dzitnup

Happy Birthday!!!! vandaag welgeteld 2 jaar en 4 maand samen, dat moet gevierd worden met ontbijt aan bed!! Wakker om 4u ( jawel jawel, ook KingZ!!!!!) ontbijt op bed rond 5u, ge ziet we zijn qua uren van eten en slapen nog volop aant acclimatiseren... Rond 7u gepakt en hennig gezakt en tegen 8u vetrokken met de bus richting Valladolid. Eenmaal uit Cancun: wouden afgewisseld met nog eens wouden en kleine dorpjes, toeterende roadtrains en voorbijgestoken worden door euhhhh...bakken op wielen die bij ons nooit door de keuring zouden geraken. Nanna heeft haar ogen hennig de kost gegeven, tusse [View Full Entry]

Published: March 2nd 2007 | 253 Views | [diary=134190]

Cancun
Chichen Itza
Chichen Itza

Yuuw menskes, hier dan het langverwachte eerste verslagje... Met een uur vertraging dan toch eindelijk richting Cancun vertrokken... een lange turbulente, non-acoholische vlucht met het nodige ge-takk (= bedankt in het Zweeds) Voor het eerst hebben ze volle kotszakjes zien wegdragen (niet van ons for the record!!) Voor de rest liggen haken, filmke gekeken, geboeft... Rond 13.10u plaatselijke tijd eindelijk geland op Mexicaanse bodem-Aeropuerto de Cancun. Eenmaal van de vlieger werden we overvallen door de hitte... daar kwamen ze toch voor, niet ( weg van regen en slechte sneeuw) Vlotjes do [View Full Entry]

Published: March 2nd 2007 | 91 Views | [diary=134184]

Op t vliegtuig
Vliegtuig
Op t vliegtuig

February 27th 2007
RutaMaya North America » Mexico
Et voila, onze route, of wat t ongeveer zou kunnen worden :-) Día Ubicación/Ciudad martes 27/02/2007 Belgica Cancùn miércoles 28/02/2007 Valladolid Chichen Itza jueves 01/03/2007 Merida Palenque viernes 02/03/2007 Palenque sábado 03/03/2007 Palenque San Crisobal de las Casas domingo 04/03/2007 San Crisobal de las Casas lunes 05/03 [View Full Entry]

Published: February 26th 2007 | 43 Views | [diary=133097]

February 27th 2007
Lovaina - Cancun Europe » Belgium » Flemish Brabant » Leuven
Yoow, EINDELIJK is het dan zover, na veel overuren en maritale stress ;-).. zijn we eindelijk weg richting Meso-America om de route van de Maya's na te crossen... Whheeeeeeeiiiiiii!! [View Full Entry]

Published: February 23rd 2007 | 64 Views | [diary=131997]

« back 1 10 20 30 40 next »