by KingZ Nanna, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 40 next »

Alle, t heeft de hele nacht doorgegeregend, hennig vochtig, dus klam en bezweet samen met de muggen onder de klamboe wakker geworden.. Douchke en aangeschoven voor Ramires's "Walking Dinner", veel fruit en koffie met het verwachte effect.. rij bij de bano.. Op eigen houtje het park ingetrokken (de gids was veel te opgefokt en zat te stressen.. No gracias, Chill, .. Pura Vida..) .. Het was de moeite.. Off the beaten track de jungle in, klimmen en klauteren, Roberto is nog t rivierke in getotterd.. but saved the camera.. Luiaard gespot, sjiek beest, alles opt gemak, kunnen we nog iets van [View Full Entry]

Published: January 12th 2009 | 94 Views | [diary=362531]

Manuel Antonio N.P.

Weer een lege dag, moet ook eens kunnen.. Verkast naar Manuel Antonio, jungle "lodges"van Ramirez (de ganster). Voor n zeeer basic kamerke met weer zo'n toffe douchekop, betalen we evenveel als in Quepos.. Maar, nu hebben we wel een cabina right near the beach.. *zucht* .. en we hebben met 3 een kamer met 6 bedden .. Hebben vandaag afgesproken met Roberto, n gast die we op onze vorige reis in Mexico en Guatemala hebben ontmoet, hij was ook afgezakt naar Costa Rica.. Coole gast, altijd lachen.. Tegen de middag zijn we hem ff gaan oppikken in Quepos, tof weerzien, schele [View Full Entry]

Published: January 12th 2009 | 49 Views | [diary=362530]

Ikke geen muggebeten..

Om 6u opgestaan en opt gemak al t dorp wat gaan verkennen, maar rondgekeken voor een andere slaapplaats (ALWEER) aangezien we gisteravond het eerste gepakt hebben wat we tegenkwamen. Verkast, omgekleed voor een namiddagje strand en de bus genomen naar Manuel Antonio, heerlijk in de zon....dan ook maar onmiddellijk cocktails laten aanrukken .. Pura Vida! Tot bijna zonsondergang gebleven en dan het busje terug genomen into town. [View Full Entry]

Published: January 12th 2009 | 51 Views | [diary=362525]

Quepos
Quepos
Manuel Antonio Beach

Gepakt en gezakt al om half 8 de kamer uit. Opgepikt door Jose, vriendelijke kerel die ons via hangende bruggen door het Nationaal Park van Arenal gaat gidsen. Blijkbaar is er tussen het nat en droog seizoen nog een overgangsperiode met ' crazy weather': onverwacht en mogelijk veel regen, zoals vandaag het geval was. Maar zelfs in de regen is het hier eingelijk best nog aangenaam warm. Op pad door de jungle, redelijk veel gezien aan planten, buiten enkele vogels en een tarantula hadden de rest van de beesten blijkbaar geen zin om in de regen te gaan zitten. We hebben [View Full Entry]

Published: January 7th 2009 | 98 Views | [diary=360888]

Tarantula-NOT-Home
Let it rain !!!
Catarata & Bridge above

Na het ontbijt wat rondgewandeld in La Fortuna en tegen 2 u richting de waterval La Fortuna beginnen taffelen... deze keer niet laten vangen met een tour via tourist office! Stevige hike, vooral opt einde was t zwaar, steil bergop. Anderhalf uur later stonden we boven op de berg aan de ingang van het park...WAAAUW!!! Serieuze waterval! Enigste nadeel: via trappen in de rotsen moesten we zien beneden te geraken. Omdat het park al een uurtje later sloot, konden we enkel effe tot onder en dan was het alweer tijd om te vertrekken... we hadden anders wel een duikje zien zitten [View Full Entry]

Published: January 7th 2009 | 75 Views | [diary=360887]

La Fortuna
Arbo de vida
Photo 4

Met het busje dat normaal gezien ons om 9.30u kwam oppikken en uiteindelijk pas om 10.20u aankwam richting La Fortuna vertrokken... het werd een lange rit over een hobbelige weg! Hennig door elkaar gerammeld, boek vast en misselijk geworden van het lezen. Terug langs stranden, bananenplantages, havens, jungle...en rond 3u aangekomen in La Fortuna. Kamerke genomen bij Pepito's Place, kamer bleek zo vochtig te zijn als maar kon.. * zucht* Verder ons nog laten vangen met een nachtelijke 'hike' naar Volcan Arenal "to see lava". Ze geven hier zoveel garantie dat als je geen lava te zien krijgt, [View Full Entry]

Published: January 4th 2009 | 83 Views | [diary=360066]

?
Hot Water Springs

Het vroege opstaan zijn we ondertussen al gewoon dus even stad in op zoek naar een bezigheid voor de dag. Toerke geboekt naar de Catarata, Riserva indigena y la Casa de Chocolate!!! Onze gids de Fernando leek nogal ne stille te zijn maar dat bleek uiteindelijk nogal mee te vallen, oorzaak was: newyears hangover. Eerst met ons buske naar BriBri gereden en daar de jungle in: met buske en al door de Rio Carbon op - de steenkool ligt er voor t rapen!! Nog een dik half uur marche a proche gedaan, tot aan de enkels in de modder gestaan ( [View Full Entry]

Published: January 4th 2009 | 70 Views | [diary=360064]

Cascada

A todos que nos han enviado mesajes, gracias!!! So happy NewYear to everybody, hope you all had a good time and thanks for the text messages!! Deze morgen was het weer lekker knallen, zeer tof om zo wakker te worden! We hopen dat ze ondertussen door hun voorraad vuurwerk en bommetjes heen zitten :-) Anyway, ze hebben er goed langs geschoten want het regent hier nogal, maja, wat is een regenwoud zonder regen?! Zelfs in de regen is het aangenaam warm... opt gemak ontbeten en voor de rest nog ma wat hangen, lezen, reis uitstippelen en fokkie drinken. Last but not [View Full Entry]

Published: January 1st 2009 | 83 Views | [diary=359060]

De klok rond geslapen, was nodig precies. t Heeft vanacht serieus gegoten.. om 7u opgestaan en een koude douche genomen,allee Nanna toch want het warm water liet op zich wachten tot KingZ eronder stond. (weer toffe elektrische douchekoppen dus: no tocar!!) Desayuno: panqueques en frutas frescas (hier doen we het toch voor) eens effe gaan horen voor wat uitstapjes maar blijkbaar werken de mannen hier morgen niet! Dus maar vette bikes gehuurd en beginnen pedalen richting Manzanillo in de broeiende hitte. De wegen waren op sommige stukken niet van hoogstaande kwaliteit en bij ieder putteke ging [View Full Entry]

Published: January 1st 2009 | 86 Views | [diary=359059]

Puerto Viejo

Jawel, omgekeerde of andere kant van de wereld: om 5u zat KingZ al rond te gapen in bed. Tegen 6.30u opt gemak gedouchet, rugzak wat omgetast en gaan ontbijten:typisch ontbijt "gallo pinto", wie eet er nu bonen en rijst s morgens vroeg? Nog wat gezeverd met Ignacio aka de sloef: San Jose blijkt onveilig te zijn en probeerde ons nog een ritje met het toeristenbusje te verpatsen voor 80 USD per persoon. UIteindelijk toch maar voor het gewoon openbaar vervoer te gaan en dus 60 USD uitgespaard: deze zullen we ons naar alle waarschijnlijkheid later wel weer terug laten afzetten... Met [View Full Entry]

Published: January 1st 2009 | 55 Views | [diary=359054]

San Jose - Puerto Viejo

« back 1 10 20 30 40 next »