by KingZ Nanna, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 40 next »

Joew menskes, effe vlug een kort berichtje om te laten weten dat we nog leven... We zijn de afgelopen 3 dagen in het Neerglabbeek van Guatemala verzeild geraakt ( maar dan met palmboompkes, zee, strand en hamaca's) = geen gsm-bereik, geen internet... ma we hebben het goed naar onze zin gehad, veel relaxed en gehangen ( in de hamaca) Verslag volgt nog - waarschijnlijk overmorgen - van de afgelopen dagen, we moeten nu door om onze bus naar Guatemala City en dan de nachtbus door naar Flores nemen... Dikke smakkers en tot binnenkort Hier dan het verslag: Om 6.30u snel de [View Full Entry]

Published: March 14th 2007 | 89 Views | [diary=138007]

Deze ochtend weer een andere soort wekker: chicken buses voor de deur!! Desayuno y naar Travel Agency voor onze namiddagactiviteit - Pacaya beklimmen - verder, change of plans: gaan naar Monterrico ipv Rio Dulce. Voor de rest van de voormiddag onze was nog gedaan en rondgetaffeld... Tot onze grote verrassing stonden ze een half uur te vroeg aan de kamer te schreeuwen ( hoe is het mogelijk!?!), maar goed dat Nanna hare outfit al had uitgekozen ;-) Met een spurtje naar de bus en hop, op weg naar de Pacaya. Na een laatste 'pies-stop' nog een oppeppende speech van onze 'guia' [View Full Entry]

Published: March 15th 2007 | 61 Views | [diary=138398]

Volcan Pacaya

Bijna de klok rond geslapen, bijkbaar is het toch wel vermoeiend maar zeker 'chido y satisfactorio'. Wakker geworden van een 'Hola Hola' gekrijs, blijkbaar de papagayo della casa - vet beest ( KingZ wil ook een papegaai) Rondgelummeld, desayuno en verkast naar een lower budget hotel: grotere kamer, meer beestjes (niet!!) voor 150 Quetzales = 15€. Na de verhuis naar de markt gewandeld, het blijft begaaid hoe weinig de dingen hier kosten!! (pakweg 10 tot 20 keer goedkoper) Eten, kleren, hamaca's, kunst, dagdagelijkse dingen... Is de moeite om nog eens terug te komen met twee lege rugz [View Full Entry]

Published: March 10th 2007 | 90 Views | [diary=136537]

Luieren in Antigua

"Uitgeslapen" tot 6.30u toen 'el gallo' ( niet het bier!!) begon te krijsen. Rond 7u gedoucht nadat ze aan de receptie de kraan hadden opengedraaid. Rond 8u stonden werden we opgepikt door Alejandro ( onze gids van de dag) voor onze mountainbike-tour. Fietskes op het busje geladen en richting de 2400m hoogte gehobbeld. Daar begon Nanna haar (helse - wat ze toen nog niet wist) tochtje down the mountain, steil bergaf en na een tijdje pijn in de armen van de remmen toe te pitsen. Voluit gaan ging niet wegens bochten en te weinig vertrouwen in de remmen, nu ja, hadden [View Full Entry]

Published: March 10th 2007 | 107 Views | [diary=136534]

Mountainbiken rond Lago de Atitlan

Vandaag niet veel gedaan buiten op de colectivo zitten... Rond 7u ontbeten en uiteindelijk was het nog 9u eer we goed en wel San Cristobal uit waren. Allemaal gezellig opeengepakt - likie the sardienie - in een minibusje dat reddelde langs alle kanten ( ja ja, ook moeke heeft haar dubbele zitplaats moeten afstaan) Rond de middag stempelke gekregen voor Mexico uit te mogen, iets later stempelke op de kont en ' Bienvenidos en Guatemala' *High five*. Het land der mototaxi's, chicken buses, Toyota pick-ups ( gemiddeld passen hier 15 man in een zo'n autootje: 4-5 van voor en de rest [View Full Entry]

Published: March 10th 2007 | 97 Views | [diary=136530]

San Cristobal --> Guatemala

Op tijd eruit om 'el tiempo' te checken, als het weer goed is, gaan we vandaag paard rijden. Nog steeds koud en bewolkt (bijna een poncho gekocht) maar we hebben t er toch maar op gewaagd... Nog een toffe ontbijtkeet gevonden en rond 9u zijn ze ons komen ophalen met een pick-up, in Mexican style ( achter in de bak dus) afgevoerd richting de plek waar onze caballos staan... fris aan de vis. Als de zon er is, is het aangenaam warm; als ze achter de wolken zit, hennig warm. KingZ zijn ros Negro was hennig hevig en kon niet zo [View Full Entry]

Published: March 10th 2007 | 255 Views | [diary=136529]

Chamula

Hola todos.. Vanmorgen voor het eerst opgestaan en hennig fris gehad.. Wie had ook kunnen denken dat we dikke kleren moesten meenemen? Mexico? Regen? Nu jah, ff ontbeten, crepkes met siroop *kwijl* voor K en Desayuno Español (iets met eikes en tomattensooze) voor Mariannita mia.. Onze was gaan binnengooien in een lavanderia, 20 peso, ole.. wat te bikken gaan zoeken voor de rest van de dag, koekskes, Doooh-ritos.. Tegen 9u was onze driver hier voor onze toer langs Cascadas El Chiflon y Lagos de Montebello.. [Ola, tijd voor een WARME douche (want tis hier weer hennig fris..) en uit eten [View Full Entry]

Published: March 6th 2007 | 147 Views | [diary=135444]

Grutas
El Chiflon
El Chiflon

Goed geslapen deze nacht want we zijn alle twee 's nachts wakker geworden ( dank u buren + underground feestje) om 2u met een uitgerust gevoel... en Mariannita's nachtelijke escapades: KiiiiinngZ, waaier aan.... KiiiinnngZ, waaier uit... Eeeeehhh, der kruipt iets... ah nee, ben hardop aant dromen... Rond 7u gewekt door de vogeltjes, gaan aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt. Met ne goed gevulde maag de was gaan uithalen, Nanna nog effe alles gevouwd en daarna de rugzakjes terug gepakt en geduldig gewacht totdat de ' korte en krachtige' regenbui over zou gaan, kort sprintje ingezet om de co [View Full Entry]

Published: March 6th 2007 | 98 Views | [diary=135441]

San Cristobal de Las Casas

Hoi trouwe lezertjes, hier weer een korte update van de dag... Na een stevig ontbijt de was gaan uithalen in de lavanderia ( nog geen 3€ voor 5 kg!!! Ssshhht, wel niet tegen papa vertellen... :-) Vandaag was de 'Día de Cascadas' (dag van de watervallen) Rond 9 u met een busje vertrokken vanuit El Panchan met als eerste stop * Cascada de Misol-Ha: WWWAAAAAUUUUWWWW. Een waterval waar je achterdoor kon lopen over een pad en dan voor de durvers/grot-exploratoren die konden nog verder over de gewone rotsen: very slippery, broek zeiknat... we zijn zelfs nog een stukje verder gegaan in [View Full Entry]

Published: March 6th 2007 | 203 Views | [diary=135431]

By KingZ Nanna
March 2nd 2007
Palenque North America » Mexico » Chiapas » Palenque
Vanmorgen om 6u geradbraakt uit de bus gekropen, onmiddellijk een taxi genomen richting El Panchan (huttekes in t bos) Na lang (héééél lang) wachten, ontbijt en een paar spellekes kaarten, konden ze ons eindelijk vertellen dat er een cabaña zou vrijkomen, woehoe, het wachten was de moeite waard! Eerste verdiep, nice uitzicht, wel al huisdieren gezien (hagedissen, Op dit moment kruipt er hier trouwens ook een tegen de muur) dus voor alle zekerheid de clamboe al maar opgehangen: de muggen zijn hier agressief, ze hebben het al aan de levende lijven ondervonden, jeuk jeuk jeuk. Deze middag coll [View Full Entry]

Published: March 3rd 2007 | 136 Views | [diary=134406]

Palenque ruinas

« back 1 10 20 30 40 next »