by scotty beam me up, order by Date newest first.

« back 1 10 20 next »

hey bloggertjes Eindelijk zijn we op de surfplanken geraakt! in drie woorden, geweldig, vermoeiend en niet gemakkelijk... als surplus kwamen de dolfijnen mee surfen in de golven... je kon van de dolfijnen leren welk de goede golven waren. we kregen dan ook nog eens een persoonlijke dolfijnenshow... ongeloofelijk mooi we hebben ook een nieuwe vriend gemaakt, Sammy de zeeleeuw, die lies gegijzeld had in het winkeltje , die kwam uitrusten op de kampeerplek en waarvan mama dacht dat het een hond was, maar waar poten naartoe waren kon ze niet op antwoorden... in de buurt van de baai was [View Full Entry]

Published: February 19th 2009 | 191 Views | [diary=374990]

enya geeft kusje aan de zeehond
sammy
sammy

hey beste bloggertjes hier een bericht van de reizigers er was er hier eentje jarig en dat hebben we dan ook gevierd... met natuurlijk hoe kan het ook anders lekker eten, de nodige activiteitjes om de spieren strak te houden ( ;) gekent ons mama) en dat hebben we afgesloten met een zelfgemaakt liedje dat we uit volle borst hebben gekweeld... ja ja het was een dag die ze niet direct gaat vergeten. oke even een leuk berichtje jajaj hier komt het Wij hebben met de kleinste dolfijn ter wereld gezwommen, het water was koud maar we kregen een stinkende wetsuit [View Full Entry]

Published: February 6th 2009 | 179 Views | [diary=371035]

lies in de wetsuit
wij in ons wetsuits
wij in de boot op weg naar het dolfijn zwemmen

heei!! bedant voor al de complimentjes die kregen over dat we er zo goed uitzien! haha maar ge zou mij nu is moeten zien ! of mss liever nii :D ik zal het van het begin vertellen :) ik dacht dus ooh mooi warm weer een zwembadje een trampoline nog een beetje chillen enzo.. koekenbak vond ik dat :D maar nhee twas eerder rooie tomat XD ik zag zo rood als een tomat en heel mijn gezicht brande :(... de hele tyd vochtige creme opgesmeerd maar ik moest toch vervellen... dag bruiin.... en nu heb ik een mozaik gezicht :D al [View Full Entry]

Published: February 1st 2009 | 101 Views | [diary=369123]

hey allerbeste bloggertjes hier het langverwachte berichtje van de reizigers... we hebben hier kennis gemaakt met de plaatselijke zandvlieg ... zij blij dat er in België alleen maar muggen zijn ... we lopen hier te krabben van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. (sommige plekken zijn erg en andere zijn zandvliegvrij, maar hihih je moet het wel eerst ondervinden, en zand heeft er niets mee te maken). Op oudejaar reden we de Haastpass met onze kiwi(auto :D) werd het de slow pas om onze weg te vervolgen. Plotseling wil kiwi niet meer vooruit of achteruit, nix, nada ... daar stonden [View Full Entry]

Published: January 23rd 2009 | 195 Views | [diary=366194]

enya in kiwi
Rosy glow
wharariki beach

By scotty beam me up
January 23rd 2009
zalig! Oceania » New Zealand » South Island » Picton
heei Xx ik zal er ook neg eens iets opzetten :D haha in belgie hebben jullie allemaal koud en ik zit hier in mijn bikini te wachten toto ik terug ion het zwembad kan :D ik kom er wel juist ui ma toch... kei leuk en aangezien het hier zo warm is... over de zandvliegen kan ik mijn mening ook geven: veschrikkelijk! en we hebben nu wel iets gevonden dat ze weg houdt maar da stinkt en dan loopt ge als een stinkding rond tot die beesten het weer aankunnen en dan moet ge da terug opsmeren! pff en da jeukt [View Full Entry]

Published: January 23rd 2009 | 94 Views | [diary=366226]

hey bloggertjes ten eerst wil ik jullie allemaal een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. we zijn dus veilig en wel aangekomen in nieuw-zeeland ( zuidereiland). we moeten wel even wennen aan het temperatuur verschil:D maar niets vergeleken met 2 graden natuurlijk. we hebben dus eerst een paar dagen in hotel SO verbleven, een aanrader vind ik persoonlijk :D Dan zijn we gaan kamperen eerst in een kiwi kamping in christchurch waar we Carolina zijn tegengekomen. Daarna zijn we doorgereden naar Geraldine en hebben daar kerstavond geviert, met een uit kerstpapier geknipte kerstbo [View Full Entry]

Published: December 27th 2008 | 221 Views | [diary=357696]

Mount Cook
nieuw-zeelandse vogels

hej <3 wy zyn in new zealand. Nadat we een hele dag hebben gevlogen zyn we naar een super hotel gegaan in christchurch :D er was een sauna en een fitnes kamertje met een mega tv en er was gratis internet en een propere gezamelijke keuken met een afwasmachine. De kamer zelf had een groot bed met een groot flatscreen tv ervoor :) dan had je nog een wc en een zalige douche! en de wekker deed alsof de zon opkwam en als je dan niet opstond sprong de tv aan op een wakeup channel! allemaal voor maar weinig geld :D [View Full Entry]

Published: December 27th 2008 | 124 Views | [diary=357689]

Aloha bloggertjes hier een berichtje van de reizigers. we hebben een paar dagen verbleven op het spencer beach park op de Big Island. Hier hadden we een heel mooi plekje vlak bij het water en naast een haaienbaai en naast het prive strand van kamehameha de 1ste, waar hij zijn tempel heeft gebouwd om koning te worden. Daarna zijn we overgevlogen naar Oahu om een paar dagen bij Roy te verblijven. Roy heeft ons het eiland laten zien, en proeven ... we hebben shave ice geproefd en we zijn shrimps gaan eten mmmm...en lekkere chinees...en echt lekkere bananentaart, rambutans (soort lychee), [View Full Entry]

Published: December 14th 2008 | 374 Views | [diary=354013]

sneeuwman met surfboard
beertjes in de auto met een kerstboom in de koffer
kerstboom

By scotty beam me up
December 12th 2008
by Roy North America » United States » Hawaii » Oahu
hej! nu zyn we al een paar dagen by Roy. we hebben al gaan kijken naar de kerstversiering. nu denk je: wat is daar nu aan... maar het is echt leuk! want ze hebben hier zoiets als wie de mooiste tuin heeft wint. soms zyn de tuinen zo hard versiert dat het te vol versiert is en niet echt meer mooi genoemd kan worden... of by bedrijven ofzo mogen ze tijdens hun werkuren het gebouw versieren dus je wordt er voor betaald!!! we zyn ook naar een mega groot shoppingcenter gegaan... (zeker het dubbel van wijnegem =D) en in een ander [View Full Entry]

Published: December 12th 2008 | 98 Views | [diary=353521]

hihi

hey bloggertjes hier nog een update :d wij hebben een week verbleven in het hookena beach park wat echt wel super leuk was. wakker worden met het uitzicht op de zee met dus wel douche met water opgewarmd door de zon we konden daar dus snorkelen en hebben veel vissen gezien vooral de yellow tang en de schattige stripebelly puffer en de spotted eagle ray (diegenie die finding nemo hebben gezien, eagle ray is de zoals de leraar van de visjes). we hebben ook een dolfijn zien springen in het water, vrij als een vis Na deze zalige week zijn we [View Full Entry]

Published: December 1st 2008 | 149 Views | [diary=350212]

in het lava three park