Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

Henning og Lene - Henning og Lene

Henning og Lene
Private Message Subscribe Blog Map
Joined on: June 11th 2008
Last Login: July 22nd 2008

by Henning-og-Lene, order by Date newest first.

Da var vi kommet oss til Los Angeles som er siste stopp på turen vår. Siden det er en stund siden forrige oppdatering blir nok denne litt større enn vanlig. Det har rett og slett vært vanskelig å få tid til å oppdatere bloggen de siste ukene - noe som jeg vil si er et godt tegn :) I San Francisco fikk vi blant annet med oss feiringen av 4. juli. Hadde egentlig forventet en større markering av denne dagen - eneste arrangementet (som vi fikk med oss ihverfall) var noe ekstra boder i Fisherman's Wharf og et fyrverkeri om kvelden. [View Full Entry]

Henning og Lene - Henning og Lene | Read The Full Entry | Subscribe | 4 Comment(s) | 16 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=302135] | 2008-07-20 10:57:36

Union Square i San Francisco
Alcatraz
Guidet tur på en vingård i Sonoma Valley

Tirsdag hentet vi leiebilen (en 2004 Chevrolet TrailBlazer) og satte kursen mot San Francisco. Første del av turen kjørte vi på Interstate 5 fra Seattle i Washington til Portland i Oregon. Veldig effektiv måte å komme seg fram på, men ikke særlig interessant. Etter en liten stopp i Portland kjørte vi vestover til Highway 1 som følger vestkysten av USA. Første syn av Stillehavet fikk vi i Lincoln City, Oregon. Første overnatting tok vi i Florence, Oregon. Dag 2 av turen sørover til San Francisco gikk hovedsaklig med til kjøring. Vi kjørte fra Florence, Oregon til Eureka, Californina. Vi hadd [View Full Entry]

Henning og Lene - Henning og Lene | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 8 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=298279] | 2008-07-11 08:58:54

Lene i International Rose Test Garden i Portland, Oregon
Downtown Portland, Oregon
Første syn av Stillehavet

Så var vi i Seattle i et par dager. Ganske stor overgang fra New York! :) Byen var relativt liten, men ufattelig koselig! Vi bodde på et utrolig bra hotell i Belltown, ca 15 min spasertur fra sentrum. Selv om vi bare var her i 2 dager fikk vi allikevel med oss ganske masse, blant annet en stor parade i byen, tur med Monorail'en (den siste i verden som enda er i bruk) og spiste mye god frukt på markedet. Søndag ettermiddag kom Olaug og Torje som skal være med oss videre på turen sørover. [View Full Entry]

Henning og Lene - Henning og Lene | Read The Full Entry | Subscribe | 4 Comment(s) | 6 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=296868] | 2008-07-08 09:24:48

Parade i byen
De e galne de amerikanerane...
Pike st market

Det var utrolig kjekt å komme tilbake til New York, selv om bare for to dager. Siden vi har vært her før brukte vi mesteparten av tiden til å slappe av i Central Park. Vi fikk også med oss den nye Apple Store'en på 5th Avenue (turens høydepunkt for enkelte), Battery Park, Brooklyn Bridge, Greenwhich Village og Times Square. Lørdag satte vi oss på flyet til Seattle, Washington. [View Full Entry]

Henning og Lene - Henning og Lene | Read The Full Entry | Subscribe | 2 Comment(s) | 6 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=294708] | 2008-07-03 07:19:12

Apple Store, 5th Ave
Central Park
The Great Lawn

De 4 siste dagene i Washington gikk for det meste med til to ting, kurs og shopping. Henning har vært på kurs og jeg har shoppet. Veldig grei fordeling :) Det var litt startvansker på kurset til Henning, foreleseren var forsinket til kurset så hele mandagen ble avlyst. Hell i uhell kan man vel si, vi fikk jo en ekstra dag med sightseeing! Vi tok en "open top sightseeing-buss", slik at vi fikk med oss de viktigste attraksjonene i byen. Fikk blandt annet en tur på Arlington cemetery -hvor John F. Kennedy er begravd. Etter kurset var ferdig på onsdag tok [View Full Entry]

Henning og Lene - Henning og Lene | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 12 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=293203] | 2008-06-29 17:54:11

Resultatet av 9 timers shopping
Katedralen i Washington D.C.
Georgetown

Solbriller
Solbriller
Lene har fått nye solbriller! Legg merke til Capitol Hill i bakgrunnen.
Her i Washington DC går det veldig bra. Vi har fått en knallstart på turen med strålende sol og opp mot 30 grader (som faktisk nesten er litt for mye av det gode for enkelte). Men, vi skal ikke klage, det kommer til å bli enda varmere når vi etterhvert kommer oss til vestkysten :) Washington DC har virkelig mye å by på og sommeren er absolutt riktig tidspunkt å besøke den på. I tillegg til alle kjennemerkene og museene som byen er svært kjent for, skjer det også mye annet. F.eks. fikk vi med oss litt av "Jazz in the [View Full Entry]

Henning og Lene - Henning og Lene | Read The Full Entry | Subscribe | 2 Comment(s) | 7 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=290573] | 2008-06-23 04:33:02

Jazz in the park
Capitol Hill
Wii Fit på BBQ-festival

Med bare litt under en uke igjen tenkte vi det var på tide å begynne å blogge litt. Starter med å ta en liten gjennomgang av reiseruten. Reiserute * 20 Juni: Vi ankommer Washington DC utpå ettermiddagen (ca kl 15:00 lokaltid). De 6 første dagene vil for det meste gå i kurs (for Henning) og shopping (for Lene) * 26 Juni: Utpå ettermiddagen en gang setter vi oss på toget nordover til New York for en liten gjenvisitt til "The Big Apple" * 28 Juni: Etter et par avslappende dager i Central Park setter vi oss igjen på flyet, denne gang [View Full Entry]

Henning og Lene - Henning og Lene | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=286624] | 2008-06-14 15:40:35