Istanbul inca o fila de poveste primavaratica


Advertisement
Turkey's flag
Middle East » Turkey » Marmara » Istanbul » Sultanahmet
April 26th 2019
Published: November 19th 2019
Edit Blog Post

Hotel Hilton Garden Inn Umraniye - 6nopti =55euro pe noapte camera dubla, queen family room, imensa, spatioasa, curata si hotel apartinand unui lant si care se afla intr-un centru comercial-mall.

Situat un pic mai departe de centru si de punctele turistice pe care le-am vazut intens cu ocazia altor vizite-palatul Topkapi, moscheile, muzeul de arheologie, bazarurile totusi nici de aceasta data nu ne-a tinut deoparte de alte descoperiri si aici in partea asiatica Umraniye. Clima a fost superba, practic am fost acolo in intampinarea verii impreuna cu pescarusii. Asa am descoperit cel mai mare acvariu din Europa- Acqua Florya, acvariu situat si el intr-un mall-Florya. Iar elementul de rezistenta l-a constituit jocul pinguinilor din bazinele imense. Am prins sezonul florilor in gradinile palatului Topkapi. A fost un concediu de Paste placut combinat cu plimbarile feribotului, colindatul pe stradutele din zona asiatica, mirositul mirodeniilor din bazaruri si admiratul floricelelor primavaratice si evident revazutul obiectivelor turistice.


Additional photos below
Photos: 4, Displayed: 4


AdvertisementTot: 0.107s; Tpl: 0.015s; cc: 9; qc: 53; dbt: 0.0712s; 1; m:domysql w:travelblog (10.17.0.13); sld: 1; ; mem: 1.1mb