Sapatti


Advertisement
Israel's flag
Middle East » Israel » Tel Aviv District » Tel Aviv
October 26th 2019
Published: October 31st 2019
Edit Blog Post

Nukuin klo 3 - 8. Kun lauantaina päivällä ei ollut joukkoliikennettä sapatin takia, ohjelmassa oli kävelyretkiä lähikaduilla. Ensiksi suunnistin Neve Tsedekiin. Tuli vähän tihkua, mutta en kaivanut esiin sateenvarjoa. Kävin kahvilla Cafe Almassa. Ylitin myös ratikkatyömaan. Työmaa oli vasta siinä vaiheessa, että raivataan reittiä: raiteita ei ollut vielä tehtynä. Palasin Rotschild-bulevardin kautta asunnolle.

Iltapäivällä kävelin pari kilometriä pohjoiseen Rabin-aukiolle tapaamaan Doronin. Hän näytti hyvän ruokapaikan. Toisessa paikassa otettin vielä jälkiruoka. Päätin palata takaisin bussilla, kun joukkoliikenne oli alkamassa. Latasin Rav-Kav-kortille yhden kertamatkan ja huomiselle päivämatkan Jerusalemiin. Doron tulkkasi välissä. Ymmärsin kuitista sen verran, että minulle ladattiin lippu ensiksi väärälle päivälle, eli kuluvalle päivälle. Onneksi huomasin virheen ja se korjattiin. Paluubussia joutui odottamaan jonkin aikaa. Kun olin päässyt asunnolle takaisin, vettä tulikin jo kunnolla.


Additional photos below
Photos: 23, Displayed: 22


AdvertisementTot: 0.325s; Tpl: 0.016s; cc: 8; qc: 35; dbt: 0.0276s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 1; ; mem: 1.3mb