Varanasi-Nagpur-Chennai


Advertisement
India's flag
Asia » India » Andhra Pradesh » Hyderabad » New Santoshnagar
December 24th 2009
Published: December 26th 2009
Edit Blog Post

This content requires Flash
To view this content, JavaScript must be enabled, and you need the latest version of the Adobe Flash Player.
Download the free Flash Player now!
 Video Playlist:

1: tancfesztival1 25 secs
Dec 23: Patna, mely a thaimasszazs szempontjabol is lenyeges, hiszen itt szekeltek a Magadha kiralyok, ahol udvari orvos volt Dr Jivago, ma egy lepratelep. Az este 5 os vonat 7 korul indult el, tehat az alatt a 44 km alatt, amit Patnatol Varanasiig megtett, kesett 2 orat a vonat, szanalmas teljesitmeny a rendes Mumbai-Varanasi szinvonalhoz kepest. A palyaudvaron csoveztunk, aztan megjott a vonat, kb 8 szor annyi emberrel rajta, mint amennyi hely volt. Szerencsere a mienket evakualtak amint lattak kulfoldisegunket, hogy 4 farang jon a vonatra, de hat a kiabalas, vitatkozas, rossz hangulat nem szunt meg. Patna Bihar megye fovaraosa, aholmaig vannak kis incidensek a vonatokon, pl. egesz szerelveny kirablasa, ezert a vagonorseget sem viszik tulzasba, konkretan egy or sem volt a 25 vagonos vonaton. Harakolas, mindenki beteg, mint egy elfekvoben ugy ereztem magam ahogy felkeszultunk az alvasra, a szekeket aggya alakitva. Az en agyam szaga valamilyen nagyon regen ottragadt taknyos zsebkendobe torolt ecetes uborka volt, melyet egy patkany befalt es ongyilkossag elkovetese uan vegigdorzsolt az agyon es a korulotte levo femracsokon. 4 kisgyerek visitott, kakkantott es fogadzott egesz ejjel,szoval reggelre kicsit kilvoltunk. Nagpurba pedigcsak nem akartunk megerkezni...Itt ha egy keses elindul... annak a vonatnak kell folyton felreallnia amely8ik kesesben van, igy orakat acsorogtunk... Nagpurba 11 helyett este f6 ra ertunk budosen es faradtan...

Dec 24:Itt jott egy kis gondviseles Atul egyik regi iskolatarsatol, Manistol, felkapottt minket a palyaudvaron, atnyomott a Nagpuri belvaroson, otthon lezuhanyoztatott, es egy szereny 4-5 fogasos frissitovel teletomott mnket, kozben az igen kedves csaladot megismertuk, nagyi, 2 lislehany, mamma. Ezutan a videki kuriajaba fuvarozott, ahol egy kicsit pakolasztunk, frissultunk, majd a szomszed templonban puja utan vacsora a varosban... hat egy chappatit nembirtam benyomni, annyira faradt es kimerult voltam,de egy kicsit azert karacsonyozgattunk valamilyen nagpuri edesseguzletben,aztan agy.

Nagpur egyebkent legalabb olyan jol meno kis varos mint a kistgrisek barmelyike azsiaban, magyar minosegu utak, Fort Knoxnyi arany (india keszletei) rengeteg allami intezmeny,csupa uj kocsi, es nem csak kis Tata Indica-k hanem a jo oreg negykerekmeghajtrasos amerikai dusgazdagsagos jarmuvek furikaznak erre. Az utakon kis figyelmezteto versikek:

1) Better late on Earth than early in Heaven...
2) Go home in peace, not in pieces...
3) Even Guns N'Roses on full blast couldnt keep him awake... es a kiiras mellett egy 3 dimenzios roncs, mely a tablabol kiall...

Szoval borzoljak itt a kedelyeket rendesen, ja es az "Impatient on the road, patient in Hospital" is gyongyszem, nem?

Dec 25:Nagpur a narancsok kozpontja, vettunk 3 kilot, aztan reggel elkoszontunka csaladtol es a szepen karbantartott palyaudvaron, mely mondom, lehetne barhol angliaban is, Chennai fele vettuk utunk...A becsomagolt csapatti es szabdzsi melle egy Gere Tamas Portugeser is felbontasra kerult karacsonyi ebed gyanant.

Delutan India legszegenyebb negyedein mentunk at, andar Pradesh-en, percenkent jott egy eneklo kislany, kez nelkuli ember, hatat mutogato lepras, kiherelt transzveszti, bena, siro, alig tudtunk mit adni a vegen, narancsokkal es csokival operaltunk,annak mindenki orult.

Dec 26: Delkelet indian atmenet, Tamil Nadu fovarosaban, Chennaiban lanbdolt a jharganyunk,innen egy kis pihenes Mamallapuramban,tancfesztivallal, aztan ismet jelentkezunk!

Minden kedves olvasonknak nagyon sok oromet, jo pihenest, meghitt egyuttletet kivanunk Karacsonyra!!!!Additional photos below
Photos: 9, Displayed: 9


Advertisement

tancfesztival, ok voltak a kedvenceim:)tancfesztival, ok voltak a kedvenceim:)
tancfesztival, ok voltak a kedvenceim:)

raktam fel videokat, nezelodjetek:)


Tot: 0.037s; Tpl: 0.014s; cc: 15; qc: 25; dbt: 0.0078s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 1; ; mem: 1.3mb