by beach_girl, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 40 50 60 70 next »

By beach_girl
January 24th 2007
Kambodza - Angkor Wat Asia » Cambodia » North » Angkor
Tento blog pisem uz z Kambodze - mala som sem dorazit uz v pondelok ale kedze ma sofer autobusu zabudol vyzdvihnut z hotela musela som ist az o den neskor. Vdaka informacii od jedneho Cecha sa nam podarilo dostat viza za minimalnu cenu - vsetci ostatni platili aj sprostredkovatelske poplatky - diky Vladimir :-) Byvam s jednym chalanom z Noveho Zelandu - vola sa Ben. Dnes sme obisli Angkor Wat a okolite chramy - je to naozaj unikatna stavba - najvacsia nabozenska stavba na svete. Museli sme si najat sofera lebo vonkajsi okruh ma az 26 kilometrov - chramy su rozmiestnene [View Full Entry]

Published: January 24th 2007 | 657 Views | [diary=122152]

Mnich
Dievcatko na stole predtym ako urobila neporiadok so servitkami
Suboj dzungle a chramu

Dnes bol super den. Bola som vyse 160 km od Bangkoku - videla som "plavajuce trhy", krokodiliu farmu a uzasnu show s hadmi. Uverejnujem viac fotiek takze kto chce vidiet abnormalne krokodily bez chvosta, hrat slony futbal a chlapika ako drzi jedovateho hada v zuboch - bude si treba pozriet vsetky fotky - spolu je ich 43 (Next page)... [View Full Entry]

Published: January 20th 2007 | 322 Views | [diary=120948]

Plavajuci trh
Elephant show
Po vystupeni nam dokazali ze had mal jed

Pred par dnami som stravila skoro cely den nakupovanim v supermodernej casti mesta - obrovske obchodne domy jeden vedla druheho - neodporucam nedoliecenym shopoholicom :-) [View Full Entry]

Published: January 19th 2007 | 204 Views | [diary=120664]

Obchodny dom
Z lode
Tradicne Thajske tance

Vcera som si isla kupit vodu neskoro vecer a ako tak kracam po preplnenej Khao San Road niekto mi klope na plece - bol to Attilla - byvaly "frajer" (Madar) stretli sme sa v Dahabe v Egypte v 2003 kde bol instruktorom potapania. Je to strasna nahoda - vedela som ze robi instruktora potapania na Ko Tao (tu v Thajsku) a mali sme sa stretnut ale netusila som ze uz tak skoro a uplnou nahodou v Bangkoku. Svet je maly :-) Dnes som bola pozriet najvacsieho leziaceho budhu v Thajsu - 46 metrov dlhy a 15 metrov vysoky. Okolo tehloveho jadra [View Full Entry]

Published: January 19th 2007 | 223 Views | [diary=120640]

Tazko sa fotil - bol priliz velky
Mnisi
Denesz a Attila - rada som ich zase videla

Este som poriadne ani nezacala cestovat a uz 3. krat beriem antibiotika :-) Tentokrat to nie je angina ale tzv. "zaludocne problemy" - ano uz doslo aj na mna - statistika je neuprosna. Po prvy krat v zivote mam tzv. "Delhi-belly" - divne je ze v Egypte (spolu 4 mesiace) ani v Indii som nikdy nemala problem. Zo zaciatku som nemala silu sa ani posadit na posteli - mam dost kratke viza a este som si to skratila tym ze som sa par dni nedokazala pohnut z postele. Moje plany ist smerom na juh nevyzeraju dobre (antibiotika a slnko nie je [View Full Entry]

Published: January 16th 2007 | 339 Views | [diary=119653]

.....
.....
....

Prva cast - mam viac fotiek tak to rozdelim.... [View Full Entry]

Published: January 16th 2007 | 149 Views | [diary=119630]

Grand Palace - Bangkok
Johny Depp was here :-)

Klamala by som keby som povedala ze presun do Bangkoku bol bez problemov. Let bol sice super - cestovala som s dvoma babami - jedna z Australie druha z Ameriky. Bola som presvedcena ze mi po prilete daju 30 dnove viza tak ako vacsine narodnosti (oni to dostavaju automaticky zadara) - len za ne budem musiet zaplatit. Moja platobna karta funguje tak ze mi dava menu krajiny v ktorej prave som. Bola som si ista ze na novom (nadhernom) letisku v Bangkoku nebudem mat problem s najdenim ATM - skutocnost bola bohuzial ina. Nebola tam jedina ATM - az vonku kde [View Full Entry]

Published: January 13th 2007 | 260 Views | [diary=118736]

Khao San Road
Jain Temple Calcutta - last pictures before my flight
Tricko - mali aj lepsi design ale kym som sa vratila uz bolo vypredane

Tak dnesny den bol zaujimavy - Kalkata sa mi paci aj ked vzduch je neznesitelne spinavy - miliony aut, smog a prach. Dnes som isla aj metrom a takisto preplnenou mestskou dopravou - podarilo sa mi obist par pamiatok. V mojej knihe ma sice varuju pred sialenou dopravou ale az na vlastnej kozi som sa presvedcila ze chodci tu nic neznamenaju - som fakt rada ze som z toho chaosu vyviazla so zdravou kozou. Takisto to bola celkom osviezujuca skusenost cestovat zase sama - bola som si panom svojho casu a som spokojna. Tu je par fotiek z prveho dna - [View Full Entry]

Published: January 11th 2007 | 238 Views | [diary=118196]

Birla Mandir
Howrah Bridge

Cesta z Varanasi do Kalkaty nesla velmi hladko. Vlak ktory mal ist o 5:15 rano meskal 8 hodin. Po prichode na stanicu som zistila ze bude meskat len 5 hodin co sa neskor pretiahlo az na 8 hodin - koli strajku. Nastastie som sa stale mohla vratit do naseho hotela a spat par hodin, lebo par turistov presedelo 8 hodin na zemi na stanici a nalada bola na bode mrazu. Vlak mal dorazit do Kalkaty o 17:00 a prisli sme az o pol jednej rano. S Davidom sme sa uz rozlucili - on poleti za tyzden domov do Kanady a ja [View Full Entry]

Published: January 11th 2007 | 152 Views | [diary=118065]

Dnes je moja posladna noc vo Varanasi, zajtra rano o 4:00 odchadzam do Kalkaty - 13 hodin vlakom. Poslednu noc sme spali v hoteli tesne pri "burning ghats" kde spaluju aj 3 mrtvych naraz. Vonku je stiplavy dym, az nas oci stipali - musel sa zmenit smer vetra lebo vsetko ide na nas hotel. Vecer sme mali trochu otvorene okno a rano sme nasli vela veci zapadanych "prachom" lepsie povedane popolom - moja masticka na usta bola komplet oblepena lebo mala mastny obal a rano som ju nasla celu sedu - bol to sok. Biely uterak bol vecer trochu mokry, rano [View Full Entry]

Published: January 9th 2007 | 195 Views | [diary=117674]

Detail - vychodny chram
...

« back 1 10 20 30 40 50 60 70 next »