by beach_girl, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 40 50 60 70 next »

December 10th 2006
Madurai and Pondicherry Asia » India » Tamil Nadu » Madurai
Vianoce su uz za nami - ja som ich stravila v autobuse ktory dostal defekt a namiesto 6 hodin cesta trvala vyse 9 hodin, takze sme do nasej destinacie dorazili o 2:00 rano - nastastie sa nam podarilo najst hotel. Par dni sme stravili v meste Pondicherry - Francuzska architektura - alebo aspon co z nej zostalo a vyborne jedlo. Par dni sme stravili pri mori na plazi aj ked more na tejto strane Indie je vacsinou rozburene a nebezpecne. Momentalne sme v meste Mamallapuram kde ostaneme 3 dni - povodne sme sa uz mali s Davidom rozlucit lebo mal letenku [View Full Entry]

Published: December 29th 2006 | 210 Views | [diary=109798]

Moje oblubene jedlo - dosa na bananovom liste
Kuzlatka
Plaz

December 8th 2006
Kerala - mesto Kochi Asia » India » Kerala » Kochi
Vcera sme cely den precestovali v autobusoch - z mesta Kalpetta do mesta Kozhikode (Calicut) a z tadial na juh do mesta Kochi (Cochin). Cesta do mesta Calicut bola cez vysoke hory ktore boli vcera na fotkach v pozadi cajovych plantazi - to sme necakali, krv nam tuhla v zilach, lebo sofer isiel zase ako blazon - vsetci do jedneho predbiehaju v zakrutach ked nevidno ci nieco nejde v protismere - casto jazdia v protismere. Niekedy aspon zatrubia ked to robia pred zakrutou ale ten sofer vcera nerobil ani to - tam uz koncila vsetka sranda. Boli to same serpentiny - [View Full Entry]

Published: December 9th 2006 | 239 Views | [diary=109356]

...
Obrovsky pavuk pred hotelom - respect!
Kokosove orechy

Dnes sme sme si prenajali jeep a boli sme v Wayanad Wildlife Sanctuary - videli sme par zvierat vratane 2 slonov ale nedovolili sa nam k nim priblizit koli nasej bezpecnosti - prave jedli nejake rastliny, takze fotky z blizka sa nekonali. Vraj tam je vyse 900 slonov ale je to obrovska plocha a najviac je ich vidno zavcasu rano alebo okolo 16:00, takisto toto nie je dobra sezona na pozorovanie slnov (podla nasho sprievodcu) - vraj cez monzun je na to najlepsi. Po navrate do Kalpetty sme si zobrali miestny autobus a odviezol nas 6 km na krasne cajove a [View Full Entry]

Published: December 7th 2006 | 383 Views | [diary=109072]

Caj
Mini

Vcera sme stravili prisernu noc v meste Kannur - stat Kerala na juhu Indie. Prisernu preto lebo celu noc ma nieco "hryzlo" na celom tele - myslela som ze komare lebo som par pocula - ale pochybujem ze by to boli len komare. Asi to boli "bed-bugs" plostice, alebo nejake ine svinstvo v posteli. Kazdu noc spavam vo svojom lahkom spacaku - kedze na vela miestach peru v riekach a v jazerach a vo vela pripadoch to vyzera ze postelne pradlo menia raz za rok, ale aj tak to nepomohlo. Vedela som ze raz to musi prist a je to tu [View Full Entry]

Published: December 6th 2006 | 390 Views | [diary=108837]

Kobra

December 4th 2006
Odchadzame na juh Asia » India » Goa » Palolem
Vcera rano o 7:00 sme isli my s Davidom a dalsi 3 Kanadania na boat trip - pozorovanie delfinov. Sice sme ich videli dost vela, nepodarilo sa nam ich zachytit na kameru tak ako by sme chceli - hlavne koli vzdialenosti a tiez ked netusis kde prave su a potom v zlomku sekundy vyskocia nad vodu - nebola sanca tak rychlo reagovat. Nejake to video mam, ale myslim ze uz nebudem stahovat ziadne video sem na Travelblog, lebo nie som spokojna s kvalitou - nestoji to za tu namahu, necham si ich len napalene na CDcku a mozno nieco vymyslim ked [View Full Entry]

Published: December 4th 2006 | 212 Views | [diary=108187]

Korenie na miestnom trhu
Starfish v piesku

December 2nd 2006
Viac fotiek z poslednych dni... Asia » India » Goa » Palolem
Nasla som super rychly internet v meste Chaudi - 4 km od plaze, tak to vyuzijem a doplnim fotky podla nahodneho vyberu z poslednych par dni. [View Full Entry]

Published: December 2nd 2006 | 244 Views | [diary=107681]

...

Vcera bol pekny zapad slnka, bola rada ze som mala pri sebe fotak. Fotky nedokazu zachytit to ako to v skutocnosti vyzeralo. Vsade bolo pocut nadsenych ludi ktory sledovali ako sa minutu po minute menia farby na oblohe. Stale zabudam napisat par veci na ktore by som nechcela zabudnut. Napriklad to ze pavy pochadzaju z Indie a ze tu ziju vo volnej prirode - pri cestovanim autobusmi som ich videla v dost velkych mnozstvach. Ludia zbieraju ich perie a vyrabaju z toho rozne predmety. Doteraz najvacsim sokom bol chlap v New Delhi - nieco mal z nohami a hojdavymi pohybmi sa [View Full Entry]

Published: December 2nd 2006 | 307 Views | [diary=107485]

Fire dancing

Par dni som sa neozvala lebo som som menila ubytovanie - mam super izbu v dome na plazi za 150 rupii - co je super cena. Zoznamila som sa s kopcom novych ludi vratane 4 cechov. Jeden z nich Vladimir ma velmi zaujimavy program cesty - ide na Andamanske ostrovy - povodne chcel ist lodou trvalo by to 3 dni, ale uz si kupil letenku a za par dni odchadza - mam moznost ist s nim ale nejak som strasne zlenivela a nikam sa mi nechce zatial ist - este vzdy tam vsak mozem priletiet za nim. Poslednych par dni som [View Full Entry]

Published: December 1st 2006 | 316 Views | [diary=107212]

Vladimir z Bruntalu
Zena predavajuca ananas
Najodvaznejsia - prisla najblizsie

November 26th 2006
Palolem Beach - Goa  Asia » India » Goa » Palolem
Tak tento blog pisem z juhu z Palolem beach. Rano som si kupila listok do mesta Mapusa smerom na sever a domaci mi ukazali autobus ktory tam ide. Ako sa tak veziem - spytujem sa spolucestujucich za ako dlho budeme v Mapusa (chcela som z tadial ist na Vagator beach) a oni ze mi ideme na juh do mesta Margao. Najskor som sa chcela vratit do Mapusa, ale potom som si povedala, ze aj tak nemam ziadne ubytovanie tak je vlastne uplne jedno kam pojdem a Palolem ma byt najkrajsia plaz v Indii. Po ceste sme 2x videli vodnych byvolov (aspon [View Full Entry]

Published: November 26th 2006 | 400 Views | [diary=106017]

Nase beach huts

Dnes rano som sa zobudila pomerne skoro a isla som sa prejst k pristavu a tiez si pozriet miestnu plaz ktora nie je urcena pre turistov, ale ked uz som tu tak som to chcela vidiet. Na plaz som sa dostala uzkymi klukatymi cestickami pomedzi male murovane domceky pred ktorymi sa ludia co tam ziju umyvali, cistili si zuby atd - proste kupelne maju pred domom. Pozerali na mna ako na prizrak ale potom sa usmiali a pozdravili. Snazila som sa tadial rychlo prejst - aby som ich nerusila pri umyvani. Na plaz som sa po par minutach dostala a prvy [View Full Entry]

Published: November 25th 2006 | 295 Views | [diary=105754]

« back 1 10 20 30 40 50 60 70 next »