« back 1 50 100 150 200 next »

Comments

6th September 2009
Mooi hoor en leuk! - From: Lake Powell
Zo ik heb weer even tijd genomen om lui op de bank jullie verhalen weer bij te lezen. Leuke verhalen en prachtige foto's. Het is er wel erg mooi! Leuk dat jullie zo genieten. Stoer hoor, om zo aan het strandje te blijven. Ik had gillend weggerend.... Heel veel plezier! groetjes, van ons allemaal!
4th September 2009
strand? - From: Lake Powell
hoi man, Je moet zeker gaan sollicteren bij 3 op reis. hahahah Ik lees altijd met veel plezier de verhalen. Nog veel plezier in het land met de onbekende mogelijkheden. Groet Danny
4th September 2009
ken ik! - From: Lake Powell
ha avonturiers! leuheuk......lake powellllllllll zijn we ook geweest! mooi blauw (in mijn geheugen dan) maar idd gigaduur! jajan, had je bijna je selfmade slangenlerentas kunnen maken, laat je 'm wegglippen:-))))) hoe het hier gaat? regen en regen en wind en 17 graden....pffff...de najaarsdip komt er aan! heel veel moois en plezier jullietwee! xxx
- From: Kayenta / Monument Valley
wie schrok er harder de slang of jullie gr oetn oet risne
Controle - From: Kayenta / Monument Valley
Yep!!!! :D (al is het alleen al om te weten hoeveel je gelopen hebt. Meten is weten! ;) ).....
- From: Kayenta / Monument Valley
Heb je een Garmin nodig om om zo'n rots te lopen :).
coooooooolllllllllllll! - From: Kayenta / Monument Valley
cooooooooooooooolllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!111
brrrrr - From: The Grand Canyon
ha! ziet er goed uihuit! grandcanyon is idd niet te beschrijven, je moet er bij zijn geweest. afzien straks hier in nl. lange broek, jas aan, regen, wind....brrrrr lekker genieten en eten daar! xxmaper
Blaren! - From: The Grand Canyon
Hallo daar!!! Afgezien van de blaren op mijn diverse tenen gaat het best goed hoor!!! Wel liggen we elke avond zo rond tien uur in bed!!! Trouwens: Van harte gefeliciteerd he!!!!!! Groetjes!
jansen-wim@home.nl - From: The Grand Canyon
mooie fotos wat een schitterend landschap. tot de volgende keer. groetjes
- From: The Grand Canyon
hoi ramon en jacinta jullie genieten wel heel erg veel. je moet wel heel erg moe zijn van alles. heel veel liefs pa en ma.
- From: The Grand Canyon
Wederom adembenemende foto's.
31st August 2009
Mmmmm... - From: Sedona: The red rock county
Hhahahahhahaa, je hebt gelijk! Was al even bang dat er een mindere foto van ons doorheen geslipt was :) maar gelukkig gaat het over de maffe Russin die daar half voor apengapen lag bij te komen.... :-D
31st August 2009
- From: Sedona: The red rock county
Wat een prachtige foto's zeg. Kan me voorstellen dat je daar goed kan wandelen. De "Uitkijk punt"-foto heeft een wat minder "Inkijkpunt" :).
Linda
Leuk die updates! - From: Voorlopig de laatste dagen van grote steden...
Hoi Ramon en Jacinta, gelukkig zijn er nog zat nieuwe ervaringen op te doen in Amerika! Ik moet zeggen dat al die shoppingmalls en koopjes me ook erg leuk lijken! ;-) Ik kijk al weer uit naar jullie volgende update! Groetjes, Linda PS: Ik ben flink aan het oefenen met mijn nieuwe Wii met Guitar Hero World Tour inclusief complete band pack! (Gekocht naar aanleiding van mijn laatste bezoekje aan jullie :-)).
Gunnar
Nice - From: Voorlopig de laatste dagen van grote steden...
Goed aquarium zeg. Nu komt hij er zeker wel hè ! Leuke trip hoor. Erg leuke verhalen ook. Dat je daar nog de puf voor hebt.... Veel plezier verder, tot de volgende blog. Greetz
wim jansen
- From: Voorlopig de laatste dagen van grote steden...
wat een grote rechtopstaande zoutwatervis is dat,wat voor een soort is dat,ist tie duur[haha}jullie leven je wel uit ,mooi man groetn oet risne
Wouter
- From: Voorlopig de laatste dagen van grote steden...
Prachtig zoutwateraquarium zeg! Heel leuk om mee te lezen en mooie foto's hoor!
Danny
Top - From: Voorlopig de laatste dagen van grote steden...
Hoi vakantiegangers, Als ik dit zo zie... wil ik ook weer naar Amerika. Veel kijkgenot in de natuurparken. Groet Danny,
- From: Palm Springs
hoi jacinta en ramon mooie fotos wel vermoeiend allemaal. heb jij nog war gekocht in die outlet store. groetjes pa en ma
- From: Palm Springs
Ha die Wouter! Ja bedacht me opeens dat je ook kaartjes kon plaatsen.... Flesje water: we zaten net lekker uit te rusten bovenop een uitkijk punt toen ik mijn water liet vallen... Toen kon ik met mijn vermoeide stokjes weer naar beneden om het te pakken. Jacinta maakte toen een foto :)
- From: Palm Springs
Dat kaartje met jullie route erbij is leuk! Verder kan ik me de gondel nog herinneren van toen ik daar was. De opmerking "flesje laten vallen" begrijp ik niet :P. De foto's van de hikingtrip zijn erg mooi Ramon. Had je de trui nog nodig die was aangeraden?
wim jansen
- From: De Segway tour.........
hoi ramon en jacinta mooi helmpje lijkt heel eng om te doen. jullie vermaken je goed zie ik wel. groetjes pa en ma
- From: Drukke dag LA
mooie fotos,denk aan je lijn zometeen wil de a5 je niet meer trekken
Danny
Segway - From: De Segway tour.........
Hoi man, Lijkt mij te gek zo n Segway. Lijkt mij dus een hele aparte ervaring. Nog veel plezier tijdens de rest van jullie vakantie. Groet uit een bewolkt Amsterdam. Danny.
Stephan
aanbieding - From: De Segway tour.........
Meteen kopen die LCD! De vergelijkbare KDL-70X3500 kost bij de goedkoopste winkel in Nederland (volgens kieskeurig.nl) € 27.950,00!!!!! Segway lijkt me heel erg cool, had geen idee dat die zo snel gingen. Konden jullie eigenlijk ook op dat vliegdekschip? Lijkt me zo gaaf, maar zal van buitenaf ook wel indrukwekkend zijn.
Richard Sterkenburg
Groet van Marken - From: De Segway tour.........
Jou kennende heb je het wel even geprobeerd op 1 wiel. Toch? Of ben je zo ver gegaan dat je de springschans op bent gereden. Wat is je record??? Leuk dat Denny's je favoriet is. Het is ook onze favoriet!!!
Cor
whahahaha - From: De Segway tour.........
Whahahahaha ,wat een geweldig verhaal weer. Een segway ramptoerist hahahahahaha. lijkt me super om met zo een ding te toeren. ramon ga je toch niet mene he " wat is dat?" een tortilla. ik kijk nu alweer uit naar jullie volgende avonturen. Whahahaha geweldig hoe jij schrijft. Cor
Wouter
- From: De Segway tour.........
Erg chill zo'n tour! Uiteraard had je ff zo'n stoeprandje moeten proberen ;).
magda
Hé wat leuk! - From: Drukke dag LA
Hé Jacinta en Ramon, wat leuk dat we jullie weer kunnen volgen tijdens jullie vakantie. Heel veel plezier! GPS-je mee??? We zien de logs tegemoet :-)
shoppen - From: Drukke dag LA
hee jajan en ramon! de farmermarkt spreekt me enorm aan natuurlijk en die thai ook, misschien kun je ergens bij een koreaan aanschuiven....al watertandend moedig ik jullie aan! veel plezier saampjes!!!! PS, jajan heb je 't boekje nog gekocht?
- From: Drukke dag LA
wat een geweldige foto's. Lijkt me wel wat achterin zitten pootje baden, genietend van het uitzicht :) Enjoy
A5 - From: Drukke dag LA
Die A5 is echt vet. Kan niet wachten om een keer met je mee te rijden.
Veel plezier - From: Nu al een teken van leven uit Los Angeles
Yooo Ramon en Jacinta! Veel plezier gewenst! Ik wist niet dat jullie alweer op vakantie gingen. Leuk dat jullie nog steeds de blog bij houden. Ik zou trouwens ook wel eens een keer die kant op willen, ben nog nooit in Amerika geweest. Daarom vind ik jullie blog altijd erg interessant om te lezen!
Een goed begin! - From: Nu al een teken van leven uit Los Angeles
Wat een goed begin van jullie vakantie! Heel veel plezier! Groetjes, Linda
silly cat
Gesjellie!!! - From: Nu al een teken van leven uit Los Angeles
Ola Amigo's!!! Wat is het net toch een mooi iets he?? hahahaa... Ik hoop echter wel dat er nog spannende, lachwekkende verhalen komen hoor! Wanneer komen jullie weer terug? Kunnen we nl gelijk een date prikken voor Da Stories :-) Have fun en lees jullie snel weer... Heel veel liefs Moi
heey!!! - From: Nu al een teken van leven uit Los Angeles
heeeey, globetrotters!!!! een hele fijne vakantie, leuk om jullie avonturen en bezigheden weer te volgen. groeten Cor
nog heel veel plezier eeeen uitkijken voor de boogie man annie en wim
nog heel veel plezier eeeen uitkijken voor de boogie man annie en wim
Leuk om te lezen.
12th May 2009
Mario
- From: Een onverwachte teken uit Torremolinos / Spanje!
Leuk om te lezen! Ook de comments ;) Hoop dat die retourvlucht op een beetje fatsoenlijke tijd is? :) Veel plezier nog! Groetjes, Mario
11th May 2009
- From: Een onverwachte teken uit Torremolinos / Spanje!
Lekker hoor! Maar ik sluit me wel aan bij Wouter zijn verbazing... kom op zeg he!
10th May 2009
Tony
- From: Een onverwachte teken uit Torremolinos / Spanje!
Hey holiday makers. On the move again I see, enjoy it. But remember to save some money for visiting us for WK 2010 next year ;-)
10th May 2009
- From: Een onverwachte teken uit Torremolinos / Spanje!
"Al een paar dagen in de aanloop naar deze vakantie ben ik begonnen met het vervroegen van mijn 'naar bed gaan tijden'.... " DIT SLAAT WERKELIJK WAAR ALLES :D.
9th May 2009
- From: Een onverwachte teken uit Torremolinos / Spanje!
Hey dat wist ik niet ;) Geniet er lekker van en spreek jullie weer als jullie terug zijn. Lekker lui en in de zon :)
9th May 2009
Danny
Enjoy - From: Een onverwachte teken uit Torremolinos / Spanje!
Hoi vakantiegangers, Ik zie/lees dat jullie even aan het onthaasten zijn. Ga zo door en nog veel plezier in Espana. Groeten van Danny. ( weer aan het werk na trip Istanbul)
25th July 2008
- From: Seaworld, Magic Kingdom & de laatste dag
Hoi Ramon en Jacinta! Jammer dat het er al weer op zit, alleen denk ik dat jullie nu nog wel een week vrij moeten nemen om uit te rusten! ;-) Wat een tocht hebben jullie weer gemaakt! Maar de foto's zagen er weer geweldig uit, bedankt voor het mogen meegenieten!
23rd July 2008
Top - From: Het einde nadert van een SUPER vakantie
Hoi ramon en jacinta, Top om de verhalen te lezen van jullie trip.... Ik denk dat ik dat ook maar een keer moet doen op mijn vakantie. Misschien ben ik daar te lui voor. Groeten van Danny
anniewim
jansen-wim@home.nl - From: Het einde nadert van een SUPER vakantie
jullie beleven nog eens wat.tot gauw
gaafffff... - From: Het einde nadert van een SUPER vakantie
Hoi Ramon & JJ, wat een gave vakantie hebben jullie! geniet ervan de laatste dag/dagen. Ik ben net terug uit Zuid Frankrijk, was ook super, ben nog nooit zo bruin geweest en dat voor een rooie want Sas lag de hele dag in het zwembad ;-) Groetjes! Elisa
- From: Het einde nadert van een SUPER vakantie
hahaha geweldig dat soort dromen, Ziet er allemaal weer fantastisch uit daar, jammer dat aan zulke mooie dingen weer een eind komt. Geniet er nog van. Groeten, Cor
doe maar een dozijn - From: Het einde nadert van een SUPER vakantie
het kwijl loopt uit m'n mondhoeken als ik lees hoeveel jullie shoppen! gaaf man! wij kunnen ook wel een dozijn tommies gebruiken (kindermaten available?). dank voor de leuke verhalen! doei!!!
Eed - From: Het einde nadert van een SUPER vakantie
Gniffel :-).
ook toe aan vakantie - From: Las Vegas, LA, Miami
he jajan en ramon. Super die verhalen en de foto's. Doet me herinneren aan onze vakantie. krijg zo'n ontzettende zin om weer daar naar toe te gaan. Volop genieten hoor! balen van je ooronsteking ramon. tot snel!
:-) - From: Las Vegas, LA, Miami
Hahahha Wat een verhaal weer!! echt weer wat voor jullie! Maar de foto's zien enr wederom top uit! Fijna vak verder!! gr, sander
danny
- From: Las Vegas, LA, Miami
welke maatschappij vliegen jullie? geen goeie reclame..,toch nog veel plezier in de usa
Nieuwsgierig - From: Las Vegas, LA, Miami
Leuk verhaal en ervaringen. Je hebt me echt nieuwsgierig gemaakt naar de rest van jullie ervaringen!
Magda
Fraai! - From: Fresno, 44 graden!!!
Ha Jacinta en Ramon. Nou jullie zitten niet stil zo te zien en te lezen. De foto's zien er weer fraai uit. Ik zou ook wel eens zo'n sequoia willen zien. En die bruine beer...? Nee, liever niet. Is het nog een beetje uit te houden met zulke temperaturen???
Leuk! - From: Beverly Hills
Hé Jacinta en Ramon, Ik had deze blog eventjes gemist, maar beter laat commentaar, dan geen commentaar. Leuke foto's. Lekker genieten hoor! Groetjes
Linda
- From: Fresno, 44 graden!!!
Hoi Jacinta en Ramon, de foto's zien er weer geweldig uit! Die Seqoia's zijn echt enorm!!!! Veel geluk in Las Vegas!
anniewim
mazzelaars - From: Fresno, 44 graden!!!
mooie fotos mooie omgeving hier slecht weer dus blijf daar een jaar doei
Stephan
Marathon - From: Fresno, 44 graden!!!
Haleluja, wat een afstanden leggen jullie te voet af zeg, niet normaal! En dat in Amerika, het land waar zoals je zelf als schreef alles met de auto gedaan word :) Jullie avonturen en foto's zijn weer geweldig en bij het lezen ervan krijg ik nog meer zin om aan mijn trip te beginnen. Maar ja, daar moet ik nog minimaal 3 weken voor wachten :*( Have fun en geef die beer de volgende keer gewoon een knuffel. Ziet er heel schattig uit :)
Wouter
Beren - From: Fresno, 44 graden!!!
Wow! Beren? Was je niet bang en liep je daarna nog wel rustig? Erg mooi foto's, vooral die "En door :-)"-foto!
Chantie
Waar was ik??? - From: Fresno, 44 graden!!!
Hey Ramon & partner in crime, Zo, ik heb eindelijk uitgevonden hoe dit werkt... Wat onwijs leuk dat ons lotgenoot te maken op deze manier. Zit ik hier achter mn bureau en dan tóch een beetje NIET ;-) (Ik zou NU ook wel een Starbucksje lusten... slobber) En wat een vette bak waar jullie in rond scheuren.. Ja die ene waar Jacinta in wil stappen, of bedoel ik eigenlijk die gele? Erg leuk allemaal, keep us posted! Enjoy mucho mucho much! groetjes Chantal
8th July 2008
beveryhiils - From: Beverly Hills
Hoi Jacintha en Ramon. Wat een topfotos en verhalen. Ik kijk nu al uit naar de volgende blog. Veel plezier en goede reis/weer toegwenst gedurende de vakantie. Gr., Danny.
6th July 2008
annie
fotos - From: Beverly Hills
leuke foto"s doe kalm aan maar vooral genieten
5th July 2008
- From: Beverly Hills
Hee Ramon en jacint, Ik wist niet dat jullie alweer op vakantie waren. Druk druk druk he. Ziet er wederom fantastisch uit. geniet ervan en zie ernaar uit om jullie weer te volegn en foto's te bekijken. Groeten, Cor en Brie
5th July 2008
Universal - From: Beverly Hills
Hoi Ramon en Jacinta. Wat leuk om jullie blog weer te lezen. Doet me ook weer denken aan de tijd dat Matthijs en ik in Universal waren. Leuk om een aantalk plekken weer terug te zien op jullie foto's!. Groeten, Wouter.
23rd June 2008
- From: Vakantie 2008
Wederom nette blog en dat is Ramon ook wel toevertrouwd! Wat ik mis is een lokatiebepaler, zodat we ook precies weten waar jullie zijn. Dat had ik na een paar jaar blog lezen toch wel als één van de ontwikkelingen verwacht ;-). Ik zit je te stangen.... Met veel plezier zal ik elke keer weer het bericht lezen!
20th June 2008
Mario
Geweldig! Weer wat leesvoer in de trein! ;) - From: Vakantie 2008
Hey Ramon en Jacinta! Wij achterblijvers zullen jullie natuurlijk nauwlettend in de gaten blijven houden gedurende jullie capriolen in de usa. :) Wel op dagelijkse basis posten hoor, dan heb ik weer wat te lezen op weg naar dat gekkenhuis in Amsterdam (ja Richard, ik weet dat je meeleest!! :))). Anywayz, ik wens jullie een fijne vakantie toe, en Jacinta: Hou jij Ramon een beetje in de gaten? Vooral in kleinere vliegtuigen/helicopters kan hij wel wat steun gebruiken... :)) CIAO!!
12th October 2007
tim
Wowah! - From: Dag 9
ZOo! ik ben toevallig via Google op deze site gekomen, en heb met plezier heel het verhaal gelezen! Je hebt een talent voor mensen amuseren! :D Lijkt me supertof om ook een keer daarheen te reizen! Bedankt dat ik even kon meekijken naar de foto's van deze leuke reis! :)
8th August 2007
Leuke vakantie! - From: NIEUW: Harrisburg, Washington, Philadelphia, NY
Hee Ramon! Klinkt als weer een te gekke vakantie! Jammer dat alle verhalen gewist zijn, ik had ze nog niet gelezen want ik was zelf ook op vakantie. Ik ben wel benieuwd, ben zelf nog nooit in Amerika geweest (zowel zuid als noord). Moet er toch eens gaan kijken... Welkom terug trouwens! Tycho
Hey vakantiegangers! - From: Toronto, Niagara Falls & Harrisburg
Hey Ramon en Jacinta! De foto's zien er geweldig uit! Wat een luze hotelkamer zeg, zo'n uitzicht krijg je nooit meer! Zijn jullie trouwens nog nat geworden bij de Falls? Veel plezier in Washington. Groetjes, Linda
sander
- From: Toronto, Niagara Falls & Harrisburg
Ik had dus nooit op die glasplaat gaan staan!! voor geen miljoen!
bubble de luxe - From: Toronto, Niagara Falls & Harrisburg
Wat een waanzinnige foto's!!!!! Wat vreselijk decadent om zo uit je bed in een jacuzzi te stappen....mag ik er ook een :-)) ?
27th July 2007
Stpehan
Quebec - From: BALEN
parlez-vous français? :P
sander
- From: BALEN
Hey vakantie gangers! Ziet er allemaal VET uit zeg! Ik wil nu ook op vakantie!!!!!!!! Veel plezier nog!
- From: BALEN
Dat wooneiland vind ik mooi. Doet u er mij daar maar één van :).
Balen...welnee - From: BALEN
Balen....welnee....jullie hebben bij de Korean gegeten!! Als je daar niet blij van wordt...:-) ! pulgogi denk ik (koreaanse bbq)?. Ik krijg honger als ik er naar kijk, al die schaaltjes!! Foto's zijn erg leuk, de 3d muurschildering ziet er levensecht uit. Veel plezier!
24th July 2007
karaoke!!! - From: New York is WAANZINNIG
Zeg JJ, nu ik die karaoke Idol filmpjes heb gezien moeten wij ons misschien ook maar over onze schroom heen zeten voor het NFI uitje?? Lachuhhhh... Ik zal vast met Sas oefenen in Frankrijk, zij wil wel de drie biggetjes van K3 playbacken geloof ik ;-)
24th July 2007
mooie foto's! - From: New York is WAANZINNIG
He JJ en Ramon, wat gaaf om te zien zeg, Nw York, gaaaffff! Waar vieren jullie Ramon zijn verjaardag?? Groetjes, geniet ervan! Ik ga vandaag naar Noorwegen, brrrr xxx
Top!!! - From: New York is WAANZINNIG
Hoi ramon en jacintha, Nog veel plezier op jullie rondreis. P.s. Ik kan zelf niet wachten om naar NY te gaan. Thanx voor de fotos van the Big Apple. Danny
Tof man, extra campzone idols hihi - From: New York is WAANZINNIG
Wow dat ziet er weer heel tof uit. Jullie vermaken je wel. Lekker zonnetje daar ;) Blijf jullie vanaf hier volgen maar voor jullie heb ik ook iets leuks kijk maar op http://www.xs4all.nl/~jongsmac/Campzone HIHIHI Op dit moment staan er alleen nog filmpjes van Wouter, maar de rest volgt nog. Groetjes vanaf Campzone Cor
- From: New York is WAANZINNIG
Hahaha, toch weer een cache gepakt?
hyper - From: Het is weer zover: de zon is in mijn hoofd geslagen ;-D
Jajan, ik hoop dat je de hypermode een beetje in de hand hebt... Jullie bericht zit vol van de Energie!!! Heel leuk om te lezen. En Ramon, OOK foto's maken he, anders geloven wij het niet! Wacht met spanning op de volgende avonturen van J.R. (Jacinta.Ramon)!!!
- From: Het is weer zover: de zon is in mijn hoofd geslagen ;-D
Hoe warm is het daar eigenlijk? Het is hier steenkoud op cz.
Abi
Morning!!! - From: Het is weer zover: de zon is in mijn hoofd geslagen ;-D
Hey!!! Gelukkig zijn jullie goed aangekomen na de drama gister op schiphol...!! moyzo :-))))) En ja Ramon je mag er vanuit gaam dat jullie al heeeeeel snel rood staan - waarom denk je dat JJJ niet zoveel meeneemt??? is niet voor niks......:-)) Ik hoop dat jullie echt gaan genieten van NY!!! Oh JJJ je hebt de foor programmes dus al gevonden en what about kwark en banaan??? abi xx
Ludmilla
voor het eerst?! - From: Het is weer zover: de zon is in mijn hoofd geslagen ;-D
Hey Guys, Alles klinkt okay.. dus overbodige vraag of het goed gaat, stel de vraag dus niet... ;) Maar... Ramon, was jij nog nooit geweest naar NYC dan?? Maarokay.. ik zou zeggen heel veel plezier en maak veel foto's ;) Ciao ciao, Lud
19th July 2007
Hennige dingen - From: USA en Canada
Nog even paar uurtjes aftellen en dan begint jullie vakantie al! Kan niet wachten tot jullie terug zijn want dan mogen wij gaan. Halleluja!! ik kijk uit naar de berichten en foto's. Have a supersupersize holiday!
17th July 2007
Jimbo
broodje bal - From: USA en Canada
Yo DIKKE!! Ben je nou alweer op vakantie......ik heb liever dat je wat tijd steekt in het updaten van je website!!!! Evengoed veel plezier jongen en de vorige keer ben je dat broodje bal vergeten......dus bij deze! gr. ook aan Hyacinta!!
magda en koos
Heel veel plezier - From: USA en Canada
Jacinta en Ramon, heel veel plezier aan de andere kant van de plas. Leuk dat we jullie weer een beetje kunnen volgen. Ik zal tzt ook vertellen van onze vakantiebelevenissen in ..... België ;-)))) Gaat de GPS nog mee? Geniet ervan hoor!
- From: USA en Canada
Heee Ramon en Jacint, heel veel plezier. Leuk om jullie weer te kunnen volgen;) Zit zelf ook te denken aan een site voor mijn vakantie, Cor goes Egypt:)
Sander & Wendy
Have Fun! - From: USA en Canada
Ola, daar gaan we weer met die blogs!! Wel leuk hoor!! in ieder geval een fijne vakantie en vergeet niet in NewYork te kijken voor zo'n goedkoop radarverklikkertje! :-) Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllll Plezier!
- From: USA en Canada
Alvast heel veel plezier toegewenst! Ik zal zeker meelezen! Leuk gedaan trouwens, zo met die vlaggen in de namen van de landen!
Veel plezier! - From: USA en Canada
He Ramon & Jacint, veel plezier alvast! Ik ben benieuwd hoe jullile NY zullen ervaren, ik vond het destijds iedergeval geweldig en hoop er dit jaar nog weer naar toe te gaan. Canada is volgens mij ook heel mooi en relaxt! Have Fun!! :)
28th December 2006
Nisar
oude colega - From: En weer terug
Even surfen op het net en je komt oude bekenden tegen. he lud. je bent helemaal niet veranderd. Even checken of je mij nog weet. Transnet denk ik? Of hebben wij ergens anders samen op kantoor gezeten? Ik hoor nog wel van je....... je kan mij mailen naar nisi555@hotmail.com. Trouwens je vakantie zag er goed uit. Take care
18th September 2006
ola ole - From: Arenzano
ola,hoe is het daar? Zijn jullie er al aan toe om huiswaarts te gaan? Als je eenmaal de italiaanse geur hebt opgesnoven wil je nergens anders meer heen dan volgend jaar weer! Wat betreft dat uitje.....hé elheu had je wel mogen zeggen dat je meeging! Dán had ik uiteraard wel meegegaan!!! lekker dan. in plaats daar van heb ik me vol gestopt met de vlaaien die overgebleven waren van het afscheid van Magda (is het waar? tis écht waar!:-( ). wanneer komen jullie weer terug? veel plezier nog en goede reis terug straks! Arriverderci!
13th September 2006
ELHEU
Genua - From: Arenzano
Hi JJ: MAPER mist je heeeeel erg, ze gaat zelfs morgen niet mee met het bedrijfsuitje omdat jij niet meegaat! Duszz.. moet ik maar andere NFI vrienden uitzoeken.. eens even kijken.. tja, eh.. weetteniet, Erik misschien of een paar andere sociaal vaardige toekomstige collega's van DT?? Ik ben benieuwd hoe jullie Genua vinden, ik heb er eens een week gezeten voor een congres. Je kunt in Genua met een kabaalbaantje naar een hoger gelegen deel van de stad waar ook een restaurantje is. Als je veel plastic hulsjes op stadstrappen ziet liggen dan moet je oppassen met je blote voeten voor naalden ok? veel plezier!!! Elisa
13th September 2006
Kinderstoeltje? - From: Arenzano
JJ: 'k Heb geprobeerd Ramon er in te zetten maar het lukte niet!!! :-)
- From: Arenzano
Kom snel eens een keer langs als jullie weer in Nederland zijn. Er is vast nog meer te vertellen dan dat ik nu heb gelezen!
verdacht - From: Caffee Americano en cocacola light picolo
nog eentje dan: verdacht....wat doet dat kinderzitje bij jullie ontbijt???? stille hint? verkapte oefening? hmmmmmm...hier moet je maar wat meer over vertellen!
nog vergeten - From: Caffee Americano en cocacola light picolo
....nog vergeten: heel veel smullen van die Italianen Jacinta (Ramon even ogen dicht, zelfs met die Gel-look-a-like kom je er niet....). Veel plezier samen!
Sterke vent - From: Caffee Americano en cocacola light picolo
CIAAAAOOOOOUUUUUUU!!!! het is hier een gekkenhuis! zullen we even ruilen? Elheu noemt mij een schreeuwlelijk! Gewoon omdat ik een reminder in lettergrootte 16 ofzo stuurde...gek hè? Hé sterk zeg die foto waar je in je eentje de Pisa tegenhoudt! Altijd geweten dat je dát zou kunnen....:-)) Verder zijn het erg ontspannen foto's!! Leuk! beetje shoppen, beetje eten, beetje zitten en weer een beetje shoppen. Kortom jullie zijn bekaf als je terug in NL bent. Morgen drama vanwege omdat afscheid van Magda.....op de valreep sloopt ze de printer bijna nog even en gaat opeens lopen opruimen! :-) (ik weet dat ze ook comments schrijft in jullie weblog, dus kan het wel zeggen:-)))) haha!
Kan dit????? - From: Caffee Americano en cocacola light picolo
Hey vakantie gangers!! Leuk zo al jullie verhaaltjes te lezen van de gebeurtenissen die er plaats vinden!! Maar opeens met het bekijken van de foto´s kom ik iets HEEEEEEEEEEEEEEELLLLLL vreemds tegen!!!!! Die foto waar jouw auto geparkeerd staat naast een lancia met nederlands kenteken. Na deze eens goedbekeken te hebben weet ik voor 95% zeker dat dit de lancia is van me collaga (Ernst) die stom toevallig op dit moment in italie met de auto op vakantie is!!! Dit kan toch niet????????? Het kenteken weet ik bijna zeker want ik zie dit iedere dag!!! Enfin: Maar leuk te horen dat jullie het naar jullie zin hebben. Wij zijn op dit moment op Gran Canaria war na onze ervaringen de afgelopen jaren het nog NOOIT ZO heet is geweest!!! Niet normaal!! FF voor Ramon de aantal blikjes in de bus in florida die we dronken halen het lang niet bij de blikjes en flesjes water die we hier drinken!! :-))))))))))))))) Nou maar weer ff genoeg verteld ik ga ff een blikkie halen :-)))))) Hahaha en nog ff een duikkie in de pool nemen..... Veel plezier verder en tot latersssssssssssssssssssssssssssssssss
Mignonne
- From: Caffee Americano en cocacola light picolo
Leuk om jullie vakantie'dagboek' mee te kunnen lezen. Ik bereid me er alvast geestelijk op voor dat Jacinta natuurlijk onweis bruin is straks. (en ik niet:( snif). Enne Jacinta: wij zijn nog niet verhuist. later.
11th September 2006
Hey vakantiegangers! - From: Caffee Americano en cocacola light picolo
Het ziet er naar uit dat jullie het goed naar je zin hebben in Italie. Leuk om op deze manier op de hoogte gehouden te worden! Al weer op naar het laatste Italiaanse hotel? Wat gaat de tijd snel he! Geniet er van! Groetjes, Linda
11th September 2006
- From: Caffee Americano en cocacola light picolo
Ziet er wederom heel mooi uit. En ik maar buffelen in Nederland :-(. Trouwens Ramon, kan het zijn, dat ik dat blauwe korte broekje nu al een paar jaar voorbij zie komen?
9th September 2006
Ciao bello e bella - From: Anti Pasta
Ofzoiets?? Wat een fantastische foto's, ziet er heerlijk uit! Sloffen jullie al of hebben jullie het looptempo van de bevolking om je heen nog niet overgenomen? Zeg het maar eerlijk, jullie halen iedereen nu nog in zeker? Ik durf te wedden dat je dat aan het eind van de vakantie niet meer doet maar dat je slofritme hebt opgepakt! Thuis kan je altijd weer speedy gonzales spelen, haha! Groetjes, Elisa
8th September 2006
- From: Anti Pasta
Als ik dit zo zie wil ik graag een keer naar pastaland... Veel plezier nog daar..... De mzzl vanuit een licht bewolkt Adam west
- From: Anti Pasta
Hé, leuk om wat van jullie te horen en te zien. Ik krijg gelijk weer trek in Italië. Mooie foto's. Vooral die van Parkplätze für Frauen intrigeert me! Wanneer kunnen we de eerste Italiaanse log verwachten? Nou, lekker blijven genieten. Groetjes, van het hele team.
En Vogue - From: Anti Pasta
Hé hallo! leuk om van jullie te horen! klinkt goed, krijg heimwee naar pastaland. Errug apart die "en vogue-pose". Van wie zijn die kipfileetjes? (geef niks die van mij mogen er ook wezen hoor!). Jajan, de afdborrel haalde het niet bij al die anderen uitjes want het feestbeest was naar Italie! Dessalniettemin heb ik enorm in een deuk gelegen met Elisa (uiteraard zonder alcohol, moest nog rijden), mistte jouw gezelschap natuurlijk wel. Als je terug bent gaan we een date met de anderen plannen om bij mij een semi-koreaanse/aziatische avond te houden (mag met foto's van Italie). Geniet met volle teugen van jullie vakantie en blijven schrijven! Hennige dingen!
super - From: Anti Pasta
Wauw wat ziet het er weer mooi uit al die foto's, leuk om jullie avonturen en reis weer te volgen. alleen is dat je nieuwe auto ofzo???? dacht dat je met de alfa ging. veel plezier nog grtjs Cor
- From: Anti Pasta
Leuk verhaal Ramon! Vooral over die antipasta. En hoe zit dat met die parkeerplaats voor vrouwen? Erg mooie foto's. Ziet er goed uit Cint!!
1st September 2006
Yoooo! - From: Rondreis Italie
Hee Ramon En Jacinta! Veel plezier op jullie reis!!! En Ramon, sterkte met de kaas, pizza, pasta en tomatensaus :))) Ben benieuwd naar jullie ervaringen!
1st September 2006
Jaco
- From: De voorbereidingen
Goede Reis! Ciao!
27th August 2006
Veel plezier - From: Rondreis Italie
Hoi Jacinta en Ramon, Team Brick en de Eekhoorntjes wensen jullie een hele fijne vakantie in Bella Italia. Koos en ik zijn er een paar keer wezen skieën en een keer op zomervakantie geweest. Als jullie in de Dolomieten komen, moeten jullie beslist de Sella op. Kan heel gemakkelijk met de kabelbaan. Ik vond het een fantastisch "maanlandschap" en heb destijds stiekum een stukje Sella meegenomen als souvenir. Niet verder vertellen hoor! We hebben nog een TB liggen die flink wat kilometers wil maken. Ik zal hem van de week aan Jacinta geven. Dan moeten jullie wel een cache gaan doen. Nogmaals veel plezier en geniet toch vooral van al dat dat lekkere eten daar. Groeten, Magda
23rd August 2006
Ciao bella! - From: Rondreis Italie
Hoi Jajan en Ramon, overnachting op een berghut? Wordt dat de remake van de kinderhit von die Heidi und diene Peter? Lachen! Italië is ge-wel-dig! De sfeer, het eten, de natuur, cultuur. Behalve de Italianen....die hebben nog geen kaas (..) gegeten van vriendelijkheid. Althans zo hebben wij dat meerdere malen ervaren. Wel relaxed daar. Ga langs het supertoeristische Gardameer, maar dan proef je ook écht iets van de Italiaanse sfeer. Hopen op mooi weer. wat ze trouwens ook veel hebben zijn speeltuintjes, dat in vergelijking met NL....maar daar zullen jullie niet vertoeven waarschijnlijk? Jacinta? Gaat helemaal goed komen, ook wat betreft je Italian Gel look a like!
Sander & Wendy
Veel Plezier - From: Rondreis Italie
Ola, Nou we zijn benieuwd wat jullie ervan gaan vinden! We gaan de blogs zeker volgen al zitten wij in die tijd lekker op de Canarische Eilanden. p.s. kunnen jullie voor wendy een Louis Vuitton tasje uit milaan meenemen?????????? :-))))))) Gr, Colaboy & Alcogirl
Italië - From: Rondreis Italie
Ha die Ramon en Jacinta! Ik ben heel benieuwd hoe jullie het gaan vinden. Ik heb hele goede herinneringen aan Italië. Volgens mij zijn we daar twee keer geweest Cint. Was dat niet met het vliegenpaadje Cint, bij camping Duo Laggi? Die foto is erg sterk gedaan Ramon! Als je die witte rand weghaalt lijkt het net of jullie er al zijn geweest! Ik ga deze travelblog bijhouden. Groeten, Wouter.
Veel plezier - From: Rondreis Italie
Yoooo! Ben erg benieuwd wat jullie er van gaat vinden, wordt vast wel een succes! Ik zal jullie iedergeval weer op de voet volgen. En maak je maar geen zorgen om die internet cafe's, die zijn er gerust wel. Zelfs in Afrika vind je ze op elke hoek van de straat :)
29th September 2005
- From: Las Vegas
Gisteren zag ik al het videomateriaal. Heel mooi. Daarin zag ik ook een groot deel van bovenstaande foto's langskomen. Mooi, mooi, mooi. 'T zal wel weer wennen zijn in dit koude Nederland.
29th September 2005
Yoda - From: Las Vegas
Wat erg zeg, die SW poppen! Maar had je dat bordje erbij eigenlijk wel gezien of had je zo iets van 'ik niet begrijp' ;)
Jammer! - From: Een teken van leven
Hee Ramon en Jacinta, Jammer dat jullie alweer terug gaan! Maar jullie hebben wel een mooie tijd gehad als ik alles zo lees. Ik heb in elk geval alles met plezier gelezen! Goede reis terug, Tycho
jansen-wim@home.nl
nederland - From: Een teken van leven
gelukkig we maakten ons zorgen tot maandag
- From: Een teken van leven
Gelukkig. We begonnen ons al af te vragen of er iets was gebeurd.
23rd September 2005
- From: Bryce Canyon, de hut van oom Tom
Ontzettend mooi die natuur daar. Prachtig gewoon. Net iets voor mij. Groeten je moe.
19th September 2005
- From: Zion/Overnachten in st. George
Ziet er echt allemaal toppie uit!! Wen begint ook al VOLGEND JAAR NAAR FLORIDA??? Hahahahaha Bij ons begint het einde alweer in zicht te komen! Balen!!!!!!!!! Nou jongens geniet er nog maar van en niet te veel gokken in las vegas!! Zet voor mij mij 50 Dollar op rood en ik hoor wel of ik gewonnen heb!! Doe maar bij Tim Poster in de GOLDEN Nugget!! laterssssssss
- From: Page/Lake Powell
Ha die Cint en Ramon, Dit wordt mijn tweede mail die van sWat een prachtige natuur.Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben.In zo,n omgeving kom je lekker tot rust. Geniet er nog even van. groeten je moe. eergisteren was niet te verzenden.
jansen-wim@home.nl
vakantie - From: Zion/Overnachten in st. George
mooie plaatjes genieeeeeeeten
- From: Bryce Canyon, de hut van oom Tom
Wauw geweldig alsof jullie op een andere planeet zitten:-)
- From: Bryce Canyon, de hut van oom Tom
Volgens mij heb ik hier een film van gezien. Was dat niet met jou en Mario? Een hele mooie omgeving. Kan me voorstellen dat je bekaf bent na zo'n lange wandeling hier.
- From: Zion/Overnachten in st. George
Het wordt een beetje saai als ik zeg: "Wow, wat gaaf zeg!!!!" Maar echt, dit is wederom heel mooi. Echt helemaal tof!
- From: Page/Lake Powell
blijf me steeds weer verbazen hoe mooi het daar is en ramon volgende keer wel lachen hoor op de foto Have fun
Joran en Jenna
Gaaf! - From: Page/Lake Powell
Hoi Jacinta en Ramon, Marjon heeft even geen tijd dus mailen wij maar even...wat een gave foto's! Alles ziet er gezellig en mooi uit. Wij gaan er zeker en vast ook een keer komen. Marjon is er al een keer geweest met Menno, maar dat is voor onze tijd. Hopen snel weer een gaatje te vinden om van ons te laten horen. Wisten wel dat jullie de Grand Canyon onwijs zouden vinden, is niet op foto over te brengen, dus iedereen kijken daar!!!!! Zo tis weer tijd voor onze fles. Dag!
- From: Kayenta/Monument Valley
He vakantiegangers Het ziet er fantastisch uit. Ik kijk nu al uit naar het volgende journal... Groetjes Danny
- From: Kayenta/Monument Valley
Wederom erg mooie foto's! Het ziet er inderdaad nogal verlaten uit. Gelukkig is jullie niets overkomen. Ik blijf me verbazen over de diversiteit van het landschap. Amerika is met recht een land van extremen.
- From: Kayenta/Monument Valley
Wauw wederom fantastisch wat was ik graag daar ook geweest moet en zal gaan echt topietop
- From: Kayenta/Monument Valley
Doen jullie eens ff normaal man met dat hiken!! hahahaha Ik moet er echt niet aan denken!! word al moe hier bij het zwembad van me suske & wiske lezen! :-) Ziet er nog al ruig uit daar! En ff iets anders hoe zit het met het GEOCACHEN??????? Jullie hebben nog een TB te plaatsen! Nou jongens veel plezier verder met hiken ik neem nog ff een duik nadat ik me ijsje op heb!! :-) Have fun en tot laterssssssssssssss Groeten uit een bloedheet Gran Canaria
ratelslangen - From: Kayenta/Monument Valley
Ramon, ik heb nieuws voor je: alle slangen zijn doof, maar ze voelen je wel naderen door trillingen van de bodem, dus de volgende keer niet normaal lopen maar stampen! LOL
- From: Grand Canyon
Ramon doe die SOKKEN eens uit man!!!!!!
- From: Grand Canyon
He vakantiegangers ziet er allemaal weer toppie uit!! En dat eten komt ook bets wel goed zo te zien!!! Alleen klein bordje fruit zag ik! :-) Nou wij gaan gewoon naar broodje Amsterdam hoor!!!!!!! :-))))))))))) jullie gaan nu zeker richting dead valley en dan op naar de gokstad!!! Leuk jullie travelblogs en we w8ten op de volgende! Laterssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Wow! - From: Grand Canyon
Ziet er vet uit! Dat fastfood ook trouwens? Of valt dat wel mee? ;)
1 woord GEWELDIG
GC en hert - From: Grand Canyon
Hoi Ramon en Cint, Wow, wat een mooie foto's zeg! Heel erg mooi daar. Destijds hebben wij maar een heel klein stukje hiervan gezien. Als ik het zo allemaal zie hadden we verder door moeten rijden. En bijzonder dat jullie dat hert zagen! Groeten, Wouter.
bernd
wow - From: Grand Canyon
wow ziet erg vet uit zeg!!! wou dat ik er bij was
Squirrel - From: Sedona
Wow! Een killer squirrel :P Ziet er gaaf uit mensen, die scenery pics zijn tof, kunnen mooie desktop background worden!! Hoe bevalt het rijden nu trouwens? Volgende keer toch maar weer met de bus of toch wel blij dat jullie nu alles min of meer zelf in de hand hebben?
Ganzen - From: Phoenix natuurpark
Zijn jullie je er wel van bewust dat jullie de dood in de ogen hebben gezien?! Dat zijn namelijk Oranjesnavel ganzen, beter bekend als de killer goose!!! Een uitermate agressieve soort, maar weinig mensen kunnen zo'n ontmoeting navertellen!!! :P
Montezuma's Castle - From: Sedona
Hallo Jacinta en Ramon, Een hele mooie omgeving en een nog mooier kasteel! Ik wist niet dat indianen ook rostwoningen hadden. Welke indianen deden dit? Groeten, Wouter.
René
beter laat... - From: Phoenix natuurpark
hey, JayJay en Ramon! Had nog willen bellen om jullie een fijne vakantie te wensen, maar ja... ben t natuurlijk weer vergeten :-) Maar zo te zien genieten jullie dr niet minder van! ;-)
- From: Phoenix natuurpark
Ziwet er allemaal top uit tot snel
- From: Sedona
ziet er allemaal weer heel tof uit ga zeker ook een keertje ff een berichtje tussen door voor ramon heb vandaag met de psp van bernd gespeeld niet normaal meer vetter dan vet meer en beter dan je verwacht zo dit was het nieuws uit nl nog heel veel plezier en oja heb je nog steeds niet gezoen op COPS ramon lol enjoy yourselve
- From: Phoenix natuurpark
Wat jammer van die cache zeg! Heb je nog schorpioenen gezien?? Schrijf vooral meer logs! Altijd leuk om te lezen!
10th September 2005
- From: Dag 4
Ha die Cint en Ramon. Hele mooie foto,s en wat veel. Mooie natuur en wat een colossale auto jullie lijken de sjah van Perzie wel. We hopen dAT JULLIE NOG HEEL ERG GENIETEN, . hARTELIKJKE GROETEN VAN HET THUISFRONT.
Japans - From: Dag 4
Hoe smaakte dat Cint?
Wat is dat voor Japanner? :P - From: Dag 4
En als dat echte Japanners waren dan ben ik Chinees ;) Hoe was de sushi? En waar FedEx toch wel niet allemaal goed voor is! Nu niet weer vergeten he? Leg ff een knoop in je zakdoek ofzo :) Die fontein is wel chill trouwens :o
HAHAHAHA! - From: Dag 4
Hee Ramon!! Geweldig weer!! Vooral die stekker die ze per Fed-Ex opstuurden, HAHAHAHA!! Ik hoop trouwens voro je dat ze dat geintje niet van jouw credit kaart betalen want die gasten zijn erg duur.. Nouja het beste en ik wacht de volgende blog alweer af!!
Cor
- From: Een teken van leven...
klinkt allemaal weer geweldig heel veel plezier daar en succes met zoeken rijden en internetten
Wouter
Wow, wat veel gedaan al! - From: Een teken van leven...
Zelf rondrijden is inderdaad een stuk zwaarder, maar volgens mij ook een stuk leuker. Je wordt niet zo geleefd en hebt meer tijd om zelf een oordeel te vormen van wat je ziet. Zelf langer stil te staan bij dingen die jij interessant vindt! "Vervolgens niet in het oplichtings verhaal van de automaatschappij getrapt" ==> Hahaha, je wordt al een echte Amerikaganger! "Jacinta heeft een Armani zonnebril voor weinig" ==> Goed zo Cint, zo hoort het ;-).
Stephan
Mexicaans??? - From: Een teken van leven...
Je weet dat die Mexicanen overal kaas doorheen doen he? ;) We wachten verder in spanning af op de eerste foto's (metname van dat reuzenrad en jullie slagschip!) Have fun en laat je niet naaien, ga voor die re-fills!!! :D
Sander
- From: Een teken van leven...
Jullie hebben het er maar druk mee he vakantiegangers!!! Hahahahhaha Veel plezier verder en wij wachten hier op de travelblogs!! Ps. hoe zit het met me radarverklikkertje???? Laterrrrrrrrrrrrrrrrrr
De Reusers
Reuzenrad?? :) - From: Een teken van leven...
Yo, fijn wat van jullie te horen, en goed te horen dat jullie het naar je zin hebben. Heb je gezwommen daar op Venice Beach? En ben je nou al eens een keer in de reuzenrad geweest??!! :) Upload eens een foto van die auto, we willen natuurlijk wel zien in wat voor slagschip jullie rondrijden! Toch wel een automaat he??? :) Veel plezier, en tot de volgende log, De Reusers
17th August 2005
Jaco
route - From: Daar gaan we weer
Toffe route! Heel veel plezier alvast!
15th August 2005
Photoshop - From: Daar gaan we weer
Brilllllllljant gedaan :D
15th August 2005
- From: Daar gaan we weer
Hoi Jacinta en Ramon. Ga ook eens op bezoek bij een zeker motel in Lemoncove. Daar praten Matthijs en ik nog steeds over :-). Groeten, Wouter.
HAHAHAH! - From: Daar gaan we weer
Leuke foto trouwens :-) Hij was me nog niet opgevallen toen ik het vorige comment schreef, sorry :)
Yo! - From: Daar gaan we weer
Hee Ramon! Veel plezier!! Het programma klinkt goed! Ik zal de site weer in de gaten houden!
- From: Daar gaan we weer
veel plezier tof gedaan die foto mr president :-)
26th April 2005
"We gaan vrij vlot hè?" - From: Het einde nadert
Hahahahahaha, ik kom niet meer bij! "We gaan vrij vlot hè?" Geweldig Cint! :-). Rob en ik zijn ook een paar dagen in het Bangkok Center Hotel geweest. Grappig om te lezen dat jullie daar dus ook zijn! - Wouter
wauw - From: Dag 9
Geweldig zeg wou dat ik daar zat ziet er allemaal zo mooi uit kan niet w88 om zelf er naar toe te gaan heel veel plezier nog grtjs Cor - Cor
Te gek! - From: Dag 9
Hee Ramon, dit is echt een geweldig verhaal!! Ik heb me echt krom zitten lachen :-) Ik denk dat je er later ook wel zo over denkt!!! Leuk ook die foto's, ik kan het me helemaal voorstellen. Jammer dat je geen foto's van die ravijnen hebt gemaakt. Heb je Han trouwens nog opgezocht in Chiang Mai? Nog veel plezier! - Tycho Schenkeveld
thailand - From: Dag 9
mooie fotos geniet ervan en kom gezond weer terug - pa en ma
anniejansendewilde@hotmail.com - From: Dag 9
Hoi Cint en Ramon. Wat heb ik vcan jullie foto,s genoten. Ik hoop dat dit wel geplaatst gaat worden want de andere keer ging het niet. Nog heel veel plezier. groeten je moe - annie
23rd April 2005
Olifanten - From: Dag 9
Hoi Ramon en Jacinta, Ik heb dit verhaal met plezier gelezen. Gaaf zeg! Wat knap dat die olifanten dat allemaal kunnen. Die foto van Jacinta, zittend op de slurven van twee olifanten vind ik erg mooi. Ook die van jullie twee op de rug! Saillante details ontgaan Ramon niet. Quote "al ver gerafelde touw op waarmee het bankje op z’n rug gehouden werd". Hahahaha! Maar erg stoer dat je het hebt gedaan Ramon! Hey Cint, op die foto met de titel "In Chiang Mai" heb je the looks van een fotomodel :-)! Groeten, Wouter. - Wouter
- From: Dag 8
Grappige foto bij die condooms!!! - Wouter
- From: Dag 7
Ik heb ook erg moeite om die mensen in al hun armoede te zien. Je ziet de verwachting in hun ogen als ze naar je kijken. Ze hopen dat je iets koopt zodat hun toekomst beter wordt. Het is zo moeilijk om nee te zeggen. Vaak kom ik dan terug met een prulding, maar ja..... :-). - Wouter
- From: Dag 6
Dat ziet er heel bekend uit. 'K weet ook niet meer hoe het heet. - Wouter
Zodat je rustig kunt slapen - From: Dag 7
Maak je geen zorgen er zijn geen leeuwen in Azia. (wel tijgers) - African Boy
Slaper :) - From: Dag 5
Ramon, je moet niet zo veel slapen in de bus ;) Benut die tijd eens met bijvoorbeeld het schrijven van een uitgebreid reisverslag. Ik zou het verhaal van die fietstocht of die insecten op de markt graaaaag willen lezen ;) Ziet er verder allemaal heel tof uit die foto's, ik ben jaloers op jullie!!! - Stephan
- From: Dag 5
Wat zit je charmant op die fiets :-)! - Wouter
eten - From: Dag 5
neem voor mij effe een broodje bal mee op de terugweg :-))) - jimbo
Uitzicht - From: Dag2
Wow, mooi en interessant uitzicht! - Wouter
17th April 2005
GE-WEL-DIG!! - From: Zondag
Hahahahahahaha! Geweldig!!! Na, als dat geen vuurdoop is!!! Hahahaha, voor het eerst in een aziatisch land en meteen dit! GE-WEL-DIG!!!!! Ramon, zoiets vergeet je nooit meer man! Stoer dat je dat hebt meegemaakt. Ik moet zeggen dat je eerste log een enorme teaser was. Elke dag keek ik weer of er al iets nieuws was. Deze log maakt het helemaal waar. Ik ben benieuwd wat jullie nog meer meemaken daar. Hey zusje, hoe is het met je? Groetjes, Wouter. - Wouter
17th April 2005
lol - From: Zondag
Hahahhahahahqahaha klinkt geweldig daar kan niet wachten om al jullie avonturen te horen heel veel plezier nog grtjs Cor - Cor
14th April 2005
anonymous
lol - From: USB problemen :-)
yo alles goed daar dat had je kunnen verwachten he in zo een land maar geen cd rom hahahahah is daar geen export handel te beginnen zw goes global hahaha heel veel plezier tot horens Cor - Cor
13th April 2005
anonymous
Wat nou USB problemen?? - From: USB problemen :-)
Ola vakantie gangers! nou hele vakantie naar de klote nu je USB niet werkt!! Doe ff lekker normaal man!! Trouwens ff verslag uit Nederland: Dag 1 - Al bij de alfa dealer geweest! :-)) al je voor lichten deden het niet meer!! uitslag drie nieuwe lampjes!!! - Sander
13th April 2005
anonymous
USB-Problemen - From: USB problemen :-)
Hoi Ramon and Jacinta, Geniet van de warmte. Hier in Nederland is het druilerig weer. De hele dag regen..... De fotos zijn we nog wel. Veel plezier !!!!! Danny - Danny
11th April 2005
Zingen in de bus - From: Nog 1 dag voor vertrek
Ik heb gehoord dat Jan(tje) Smit ook meegaat. Die is niet zo oud. Is het een probleem als hij zijn gouden keeltje openzet in de bus? - Wouter
4th April 2005
anonymous
Kaas - From: Thailand here we come!!!
Hey Ramon en Jacinta, Erg gave foto. Ik ga deze weblog zeker lezen. Jullie doen het trouwens helemaal in stijl. In het land van de olifant moét je ook wel op een olifant gaan rijden. Ramon, weet je al wat "zonder kaas" in het Thai is? Groeten, Wouter. - Wouter
1st April 2005
anonymous
- From: Thailand here we come!!!
Ik heb het onder controle. Leuke foto's ik dacht dat eerst hebben ze van een andere foto met hun gezichten. Wouter zei dat is de kimono van Jacinta. Veel plezier vooral met die olifanten. - Annie
31st March 2005
anonymous
yooo - From: Thailand here we come!!!
hallo daar ik wens jullie alvast heel veel plezier in thailand wou dat ik meekon (lol) ik kijk uit naar jullie avonturen en belevenissen en maak je niet zo een zorgen ramon is toch helemaal te gek een olifanten toch zal waarschijnlijk ook door de jungle gaan een stuk mijn ouders hebben het ook gedaan en het was fantastisch laterrrrrrrrrrrrrrr en alvast goede reis Cor - Cor
31st March 2005
anonymous
Foto, olifanten enzo - From: Thailand here we come!!!
Whoehahahaha, briljant die gephotoshopte foto :) En maak je maar geen zorgen om die olifanten Ramon, die zijn goed afgericht! Ik zou als ik jou was echter wel oppassen voor wilde Thaise eenden, die schijnen nogal agressief te zijn ;) Verder wens ik jullie natuurlijk een prettige vlucht met China Airlines :P en een geweldige vakantie!!! - Stephan
1st July 2004
Lud
Mafkees :) - From: En toen kwam er een olifant, met een lange snuit,
:) idd geen woorden voor Ramon.. en je moet idd effe een paar dagen wachten... Maar.. don't worry.. die smile op mijn bek heb ik nog steeds... Wat heb ik een lol gehad... Guys de echte versie komt nog :) die etterbak!! Hoi hoi
30th June 2004
Hawaiian joe
Just saying hello. - From: Even kort
just checking out my friends journal and happend to see your picture...\"ta\'ahine lole\" (looking good) ...hahaha bye bye.
25th June 2004
wauw tof zeg - From: Universal Studio's
het ziet er echt heel erg tof uit zeg en ramon........ je haalde de woorden uit me mond hahahahahahahaha grtjs Cor
25th June 2004
Geweldig - From: Donderdag, alweer de 2e dag Orlando
Ha die Ramon, Wederom met genoegen je verhalen gelezen. Echt geweldig. Groeten, Wouter.
22nd June 2004
WHJ
soap - From: Laatste dag Miami. (voor nu)
Geweldig, het lijkt wel een soap! :-)
Onkunde - From: Crisis in de lobby
Het betreurt me te lezen dat je niets kunt Ramon maar het is slechts een bevestiging wat ik reeds lang vermoedde. Doe de groeten aan mijn maatjes van de 10th street thugs. Zie ook: http://www.dc.state.fl.us/pub/gangs/fl.html Peace out whitey!
Ramon
Vakantie - From: Crisis in de lobby
Ja kan me voorstellen Wouter! Moeten jullie ook doen! Er zijn vast wel internetcafe's in Brazilie... Even inschrijven op www.travelblog.org !!! Groetjes!!!
WHJ
vakantie - From: Crisis in de lobby
Ha die Ramon, Leuk om te lezen wat je allemaal doet! Krijg zo wel zin in mijn eigen vakantie! Groeten, Wouter.
tof zeg - From: De aankomst
yo klinkt erg tof allemaal had het gezicht van die man wel willen zien van de auto verhuur hahahahahha Cor
nichtje
?????? - From: De voorbereidingen
hey neef, dit is wel leuk zeg ,alles goed ik ben wel nieuwschierig naar de foto's nou nog veel plezier he groetjes edwin en trudy
lucia
Saluti per Milla e Ramon - From: De voorbereidingen
Come state? come e' andato il viaggio? Non ti sei fatta sentire, saluti da noi tutti. ciao mamma
17th June 2004
MACS
Lachuh!! - From: De voorbereidingen
HeeHoo!! Grappig is dit! Nou maar hopen dat je veel internet toegang vindt daar, maar dat zal vast wel lukken. Veel Plezier daar!!!
15th June 2004
- From: De voorbereidingen
Hey dit is wel geinig!! We wachten met volle verwachting af op de foto's! laterrrrrrr

« back 1 50 100 150 200 next »