Schotland - Dornoch


Advertisement
United Kingdom's flag
Europe » United Kingdom » Scotland » Inverness-shire » Inverness
April 12th 2009
Published: April 22nd 2009
Edit Blog Post

Photo 1Photo 1Photo 1

Een zicht op ons zéér gezellig en rustig chaletparkje
De Paashaas heeft deze nacht een bezoekje gebracht en we starten de dag (weeral ;-) ) op ons gemak met enkele croissants en broodjes 'vers' uit de oven.
Een rustige dag voor de boeg en weeral zonneschijn.

Net voor de middag gaan we eerst lokaal nog eens op verkenning en trekken het bos 'The Wilderness' in , recht tegenover het terrein waar wij verblijven. Met de stafkaart in de hand zie ik ons een klein stuk het bos intrekken om er dan aan de zijkant uit te trekken , een riviertje over en de gewone weg op , terug naar huis. Dat was zonder rekening te houden met de omheining rond dit FC (Forestry Commission) bos en we ploeteren ons dan maar dieper het bos in. Werkelijk ploeteren , want met momenten staan we tot boven de enkels in het water en de laarzen ... die zitten in de auto.

Een mooie , maar moeizame uitstap dus. Tot we op nieuw aangelegde paden stoten , die nog niet op de stafkaart staan. Ze zijn het bos (de toegankelijkheid dan toch) blijkbaar volop aan het heraanleggen.
Na een kleine 3 uur bereiken we de mooie verzorgde paardjes die naast onze chalet staan.

De dag is nog niet op zijn einde en we rijden naar Dornoch. Een dorpje dat al door enkele mensen als zeer gezellig aangegeven is , maar daar aangekomen blijkt het een 'gewoon', mooi dorpje te zijn zonder veel extra's zoals een goede snack waar wij op uit zijn , het is vandaag Pasen en dat zorgt er misschien ook wel voor dat alles hier vroeger gesloten is. We rijden dan door naar het daarbij gelegen en uitermate mooie strand en amuseren ons een tijdlang in het zomers aanvoelende zonnetje.

Een mooie aflsuiter van deze dag.
Additional photos below
Photos: 48, Displayed: 23


Advertisement

PanoramaPanorama
Panorama

Daarachter , tussen de bomen ligt het chaletparkje.
Photo 11Photo 11
Photo 11

Onze bubbels zoals iemand onlangs zei ...
Photo 13Photo 13
Photo 13

Kousen uitwringen , hihihi


Tot: 0.095s; Tpl: 0.054s; cc: 12; qc: 24; dbt: 0.0146s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 2; ; mem: 1.2mb