Verden, her kommer vi!


Advertisement
Norway's flag
Europe » Norway » Eastern Norway » Gardermoen
February 5th 2012
Published: February 6th 2012
Edit Blog Post

Nå er vi igang - klare for å oppleve den store verden!

Den store dagen er kommet. Vi ser ut som noen skikkelige pakk-esler, men det er vel litt sjarm i seg selv. Sekkene veier 20 kg. allerede, så vi kommer nok til å pådra oss noen slitasjeskader i løpet av de neste 3 mnd. Men sekkene skal jo tross alt være våre hjem, og da er det mye som skal ha plass. Sikkert mye unyttig også ;-) Etter tårevåte avskjeder og gode klemmer satte vi oss på toget mot Gardermoen. Turen startet med forsinkelse etter at en person ble påkjørt av toget i Asker. Hvordan det gikk med denne personen vet vi ikke, men skumle greier iallefall! Forsinkelse i seg selv var derimot helt greit - vi skal jo tross alt sitte på Gardermoen i 7 laaange timer. Så om noen ikke får sove er det bare å ringe - anyone?

I hver vår stol skal vi nå tilbringe natten med kryssord, quiz, kortstokker og lesing av blader og bøker. Og selvfølgelig også litt data-tid. Siste episode av "Ingen Grenser" ikveld, og den skal Annky selvfølgelig få med seg. Håper bare at strømmen holder til det. Flyet vårt mot Kenya går i morgen tidlig rundt halv 8, med en liten mellomlanding i England. Og vi forventes å være framme på hotellet vår rundt kl. 8 norsk tid, så det betyr at vi har vært litt over et døgn på reisefot ;-) Bare moro! (Iallefall nå i begynnelsen). Dag 2 i Afrika starter den spennende safarituren vår. Vi håper å få oppleve det Kenya og Tanzania har å by på. På både godt og vondt ;-) Vi reiser med åpne sinn!

Men det er jammen kaldt her på Gardermoen! Sitter midt i døråpningen. Og Christina blåser nå frostrøyk ut av nesa. (Okei, kanskje ikke så ille...) Tror vi må bevege oss til et varmere sted. Skal jammen bli godt å komme til varmere strøk. Neste gang vi oppdaterer håper vi på miiiiiiinst 25 varme! Wuhu :-) Og "Hakuna Matata"!

I mellomtiden - Ha det supert alle sammen! Vi skal prøve å skrive så fort vi får muligheten.

Mange klemmer fra Christina og Ann Kristin ♥

AdvertisementTot: 1.037s; Tpl: 0.045s; cc: 12; qc: 54; dbt: 0.0322s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 2; ; mem: 1.4mb