Itsenäisyyspäivä Santiagossa


Advertisement
Published: March 2nd 2020
Edit Blog Post

Kävin aamiaisella reilun kilometrin päässä huoltoasemalla. Sitten aamu-uinti. Pääsin liikkeelle klo 12. Nousin Monumentin torniin. Sinne on myös hissi, mutta sitä saavat käyttää vain huonojalkaiset. Ylhäältä oli hyvät näköalat koko kaupunkiin. Aurinko paistoi.
Kävelin keskustaan, poikkesin katsomassa linnoitusta. Alkoi olla kiire löytää ruokapaikkaa. Moni meni kiinni jo iltapäivällä. Löytyi vielä yksi 100 peson (2€) lounas. Riisiä, papuja ja kalaa.
Palasin hotelliin überillä. Käväisin uimassa.
Uudestaan liikkeelle klo 18. Monumentilla oli väkeä ja vappuinen tunnelma. Sovin netissä tapaamisen. Über vei hautausmaan portille. Käveltiin kaverin kanssa keskusaukiolle ja otettiin siellä olut. Überillä hotellille juomaan seuraava olut.
Eilen tapaamani kaveri kutsui minut bileisiin kotinsa lähelle. Über vei osittain autioita katuja pitkin 3 km päähän kioskille, jossa oli bileet pystyssä. Ostin pyydetyn 10€ rommipullon. Paikalla oli hänen kavereitaan, myös hänen äitinsä, trans, huhtikuussa synnyttävä nainen ja serkkupoika joka tarjoutui viemään minut takaisin autolla. Kun hänellekin maistui rommi, palasin hotelliin überillä

Additional photos below
Photos: 24, Displayed: 22


AdvertisementTot: 0.037s; Tpl: 0.019s; cc: 5; qc: 34; dbt: 0.0076s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 1; ; mem: 1.3mb