Sunnuntai Puerto Platassa


Advertisement
Published: March 4th 2020
Edit Blog Post

Satoi koko päivän. Se teki laiskaksi, eikä tullut käytyä paljon missään, vaikka kaivoin kyllä esiin kertakäyttösadetakin. Hyödyllisiä olivat myös crocsit ja helposti kuivuvat sortsit.

Aamupalalla Mondo-lehteä luki kanadanranskalinen eläkeläismies. Ei hän tietenkään ymmärtänyt tekstistä mitään, mutta tykkäsi kuvista. Päivitin blogia, viestittelin. Kävin sadetakissa päivällä katsomassa läheisiä ruokapaikkoja. Moni niistä oli kiinni sunnuntain takia. Huomasin kysyä hotellin lounaasta. Se maksoi vain 3 € eli 150 pesoa ja siihen sisältyi keitto, kanaa, riisiä ja spagettia. Otin sen. Se valmistui liki tunnin ilmoitettua myöhemmin, mutta minulla ei ole kova nälkä eikä kiire mihinkään. Söin henkilökunnan ja poliisien seurassa. Koirat kärkkyivät minulta ruokaa. Hotellin pitäjähän on myös poliisi ja hotellin vieressä on poliisiasema.

Minusta hotelli on kodikas, rauhallinen, turvallinen ja sijainti on erinomainen. Minua ei haittaa kosteusvauriot eikä se että yleisissä tiloissa on pieniä koiria.

Hain itselleni puolen litran jäätelöannoksen, jota en saanut heti syötyä. Alkuillasta hain itselleni ison oluen torin laidalta parilla eurolla. Illalla lähdin vielä katselemaan baarielämää sortseissa ja sadetakissa. Edellisillan baarissa ei ollut lainkaan asiakkaita. Join siellä yhden piña coladan.


Additional photos below
Photos: 10, Displayed: 10


AdvertisementTot: 2.185s; Tpl: 0.016s; cc: 8; qc: 51; dbt: 0.0253s; 2; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 1; ; mem: 1.4mb