Skyernes pas, Da Nang og Hoi An


Advertisement
Vietnam's flag
Asia » Vietnam » South Central Coast » Da Nang
November 13th 2019
Published: November 17th 2019
Edit Blog Post

Turen fra Hué til Hoi An går over Hai Van passet (skyernes pas). Fra vejen har man udsigt til lange strande og ud over det Østlige hav (Sydkinesiske hav). Fra passet er der udsigt til Da Nang bugten.
Hoi An var tidligere kendt som en vigtig handelsby, men handlen flyttede til Da Nang da floden sandede til. I byen er der spor af japanerne og kineserne som var de første til at drive handel i byen. Kineserne har bl.a. bygget et templet til søens beskytter som også virkede som et samlingspunkt for kineserne. I dag blomstrer byen på grund af turisme og er et af de mest besøgte steder i Vietnam.
Hver morgen er der gang i det store marked hvor konerne kommer ind fra landet for at sælge deres varer. Kommer man uden for byen er der rismarker og ind i mellem markerne ligger der kirkegårde med store gravsten.
Da man i høj grad dyrker forfædrene, bruger man mange penge på at bygge templer til forfædrene. Hele familien giver penge til templet som dermed kan ende med at blive store bygninger.


Additional photos below
Photos: 10, Displayed: 10


AdvertisementTot: 0.066s; Tpl: 0.015s; cc: 22; qc: 113; dbt: 0.0185s; 1; m:saturn w:www (104.131.125.221); sld: 1; ; mem: 1.5mb