Allatvilag


Advertisement
Thailand's flag
Asia » Thailand » Western Thailand » Ban Rai
March 1st 2008
Published: March 2nd 2008
Edit Blog Post

A mar emlitett setak alatt, kulonbozo allatokkal es farkas-ill lencseszemet neztunk😊 A valasztek a falu kozeleben gyerebbnek tunt, mint a falun bellul, ahol ilzen fura lenyekkel talalkoztunk mint:
1.kutya=lahu neven po
2.macska=mine
3.diszno=va
4.csirke=ga
5.gekko
6.bolha
extremebb tarsaik:pok,gekko,pillango
A falun kivul:
1.lahu ujjevet(puffogtatast, petardazast, raketazast)tulelo kutyak
2.elcsatangolt disznok
3.pokok
4.pillangok
5.tehenek
6.neha 1-1kismadar
Extra erdekesseg a sosem latott allatok altal kiadott hangok, melyek hol bekahoz, hol egy jol iranyzott emberi fingashoz voltak hasonlatosak...tobbnyire keso este vagy a kora reggeli meditacio alatt.
Hozza kell tennem , ennyi pillangot meg eletemben nem lattam egy helyen. A legszebbek okolnyi nagysaguakra cseperedtek, de meretukkel egyenlo aranyban nott furgeseguk is, igy oket sajnos nem tudtuk lencsevegre kapni.
A disznok okobiologiai jelentoseget ezen a teruleten szeretnem kiemelni egy idezettel :ha pottyan a kaka, majd feleszi a falu malaca"😊Additional photos below
Photos: 13, Displayed: 13


Advertisement7th April 2013

Kedves Balázs! Győrben dolgozom,mint svéd masszőr és csontkovács.Ismerem a thai masszázs alapjait is...nagyon szeretném tökéletesíteni az ismereteimet,de nem itthoni tanfolyam keretében,hanem igazi thai közegben,igazi "mesterektől" szeretnék tanulni.Érdeklődni szeretnék,mikor indulnak ott kurzusok és hogyan juthatnék el oda,ahol Te is tanultál?! Üdvözlettel:Berta Zsuzsanna

Tot: 0.404s; Tpl: 0.015s; cc: 21; qc: 94; dbt: 0.1221s; 1; m:domysql w:travelblog (10.17.0.13); sld: 1; ; mem: 1.3mb