Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

by afkeopreis, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

Hola todos! We zijn alweer een paar daagjes onderweg, al lijkt het al veel langer! Vliegreis ging prima, wel heeel lang en blij, dat we de eerste overnachting al hadden geregeld. De eigenaresse van het hotel was ook zo aardig om ons de volgende ochtend naar het busstation te brengen. Daar duurde het even voordat de bus vertrok, maar er was genoeg vermaak: mensen die de bus in en uit lopen om van alles aan je te verkopen, zelfs hele maaltijden ´s ochtends vroeg... Ook de busrit zelf is erg vermakelijk in zo´n volgestouwde bus en het hulpje van de buschauffeur [View Full Entry]

Published: August 14th 2007 | 188 Views | [diary=192438]

strand
hotel in Las Penitas
goed kijken: tortuga

July 21st 2007

Terschelling

Europe » Netherlands
Gezellig een weekje naar Terschelling met Franka, Irene en Jet! Eerst een mooie boottocht over de wadden, langs Griend naar Terschelling. De Brandaris kwam langzaamaan dichterbij! Ik werd door de meiden opgehaald, want zij waren er al een dag eerder dan ik. Op de fiets naar het huisje in Baaiduinen tegen de wind in.. Die avond aan ons eerste spelletje in de rij spelletjes die nog volgde: boonanza. Ook nog even naar West-Terschelling gefietst op zoek naar de bunker met het mooie uitzicht op de haven en de Brandaris. Of we nou de juiste plek hebben gevonden is onduidelijk, maar het [View Full Entry]

Published: August 6th 2007 | 253 Views | [diary=188617]

Formerummerbos
heide
West-Terschelling

Vrijdag 27 april stonden we heeel vroeg op om vervolgens tijdens de drukste dag van Schiphol weg te komen naar Cork. Vanaf daar de trein naar Killarney en de laatste benodigdheden voor de wandeling inslaan. (heeele dure gastankjes) Rond een uurtje of drie aan de wandel richting het Killarney National Park. De bewegwijzering van de Kerry way liet ons al vrij snel in de steek, maar gelukkig hadden we een kaart. Langs Mucross Abbey en Mucross House en het prachtige Mucross lake belandden we uit het toeristisch 'paarden met koetsen-stuk' bij Torc Waterfall. Een steil pad leidde ons helemaal naar [View Full Entry]

Published: August 6th 2007 | 602 Views | [diary=170359]

Killarney national park
Killarney national park
pauze

January 7th 2007

Tenerife

Europe » Spain » Canary Islands » Tenerife
Hallo allemaal! Op woensdag 27 december vloog ik samen met Aafke naar Tenerife! Na aankomst een bonocard voor de bus geregeld en de bus naar Santa Cruz genomen. Daar misten we net de bus naar La Orotava, maar daardoor belandden we wel gezellig in een bus met twee duitse toeristen en een Griek (Dimitri), die Duits sprak en al een paar jaar in La Orotava woonde. Hij hielp ons mooi op weg en leverde ons af bij het hostel, wat we gereserveerd hadden. (hij woonde in dezelfde straat..) Daar maakten we kennis met de Oostenrijkse eigenaar, die ook nog eens gids [View Full Entry]

Published: August 6th 2007 | 459 Views | [diary=170355]

Orotava
El Teide
El Teide

Hey! Eerste berichtje vanuit Honduras! Het ging bij de grens allemaal erg soepel, alleen de bussen zijn hier traaaaag. Via via zijn we nu beland in La Ceiba. Gisteren even een middagje in Tela doorgebracht, voordat we hier naar toe reisden. Heerlijk strand hadden ze daar! En toen we gingen lunchen in het Caribische cafe ontdekten we de natuurlijke methode tegen jeuk van muggenbulten. Een Caribische tante heeft onze benen even hardhandig ingesmeerd met limoen! Toen ze daarna terug liep naar de keuken heb ik er snel wat water overheen gegooid, want het prikte!! Verder heb ik hier ontdekt, [View Full Entry]

Published: August 6th 2007 | 260 Views | [diary=170347]

Rio Cangrejal
na het raften
kort duikavontuur

Hallo allemaal! En...we zitten in Guatemala!! Het heeft even geduurd, maar dan toch. Eerst een busrit van 17 uur naar een plaatsje vlakbij de gens. Daarna met een taxi naar de grens. Bij de grens allemaal mannetjes die geld willen wisselen, maar dat is goed gelukt. Daarna door de douane en lopend over een brug over een snel stromende bergrivier wandelend de grens over naar Guatemala. Daar weer duizend mannetjes om ons heen, die ons wilden vervoeren naar het busstation. Met een propvolle collectivo daar uiteindelijk aangekomen. Vanaf daar 2 verschillende bussen, waarvan de laatste heel vo [View Full Entry]

Published: August 6th 2007 | 143 Views | [diary=170338]

hike quetzaltrekkers
hike quetzaltrekkers- sauna
hike quetzaltrekkers

Nou, dat was een enerverende heenreis! Om een lang verhaal kort te maken komt het erop neer dat Marjolijn en ik samen in een vliegtuig zaten, ook het laatste deel, en dat we alle bagage als handbagage meehadden van Houston naar Mexico! En dat mijn zakmes is afgepakt door de douane, maar ik wel nog mijn schaartje, appels en boterhammen had. (tja, de grote tas moest ook door de handbagagecontrole natuurlijk) In Houston weer heel gezellig vingerafdrukken gezet, maar het meest vage was nog wel, dat we op het vliegveld van Mexico op een knop op een paal moesten drukken na [View Full Entry]

Published: August 6th 2007 | 61 Views | [diary=170334]

Published: August 6th 2007 | 41 Views | [diary=170759]

Hermigua
Hermigua
Garajonay

Groepsreis met SNP naar Costa Rica: wildernis expeditie Met: Marianne, Harry, Joyke, Lianne en reisleider David Nationaal Park Santa Rosa We zijn met de bus van San Jose naar Liberia gereden. Vanaf Liberia met een jeep naar Nationaal Park Santa Rosa, tropisch droogwoud. Een wandeling van vier uur bracht ons bij het kampeerterrein bij het strand. Tenten opgezet bovenop de wenkkrabben en genoten van de insecten. De dag erna een wandeling gemaakt. Veel slingerapen gezien en een prachtig pauzeplekje. 's Middags afgekoeld in de Grote Oceaan! Hoge golven! De volgende dag een rondwand [View Full Entry]

Published: August 6th 2007 | 460 Views | [diary=170747]

Lagune - Santa Rosa