IvaG's Guestbook
Comments
Date: 7th April 2011
Kale itd.
Yo! Evo, malo sm se pozabavala ;) Kale = kodrolistni ohrovt, po nekaterih virih tudi okrasni oz. listnati Broccoli raab = pa bojda japonska ogrščica Nabaši galore, x
Kale itd.
Date: 14th December 2010
puno hvala...
I can't understand your blog, but your pictures are wonderful of my home. Thank you.
From Blog: Fire!
puno hvala...
From Blog: Fire!
Date: 6th December 2010
Mene pa zanima kako je Paul dobil denarnico nazaj ? .. namreč spletna stran www.rewardhero.com se ukvarja s nasveti kaj storiti v primeru izgube stvari.. Zato me zanima, če se tukaj skriva kakšna zgodbica o poštenih ljudeh .. v Indiji.
From Blog: Lost and found
From Blog: Lost and found
Date: 21st October 2010
Z eno besedo: ludilo!! (valda spet afiniteta do gostincev ;))
From Blog: Vendarle Chenai
Z eno besedo: ludilo!! (valda spet afiniteta do gostincev ;))
From Blog: Vendarle Chenai
Date: 16th October 2010
Dan, danes sem nekaj brskal po netu in izbrskal tvoj travel blog, ki mi je skrajsal zdolgocaseno soboto :) hvala. Pri foticu si jo pa poseni odnesla, ker err99 veckrat pomeni pokvarjen zaklop... Vzivaj dalje. LP JAN
From Blog: Se o Aurovillu
From Blog: Se o Aurovillu
Date: 6th October 2010
Yay!
Yay, spet tvoj travelblog! :))) In spet nor CS. Totalno se strinjam z vsem napisanim na to temo - niti za mene potovanje več ni potovanje brez CS-a (incredible CS :P). Spremi good & happy times GALORE <3
From Blog: Incredible India ...
Yay!
From Blog: Incredible India ...
Date: 6th June 2010
...
Hvala za zapise. Upam, da mi bo kaj pomagalo ko grem v Malezijo naslednji mesec :)
From Blog: Vedno ista resnica
...
From Blog: Vedno ista resnica
Date: 3rd March 2010
Teenje
... Tip na taksi je zacel nakladati nekaj o dveh ringgitih do obale, in z nasmehom sem zacela, da ne ne ne, no 2r, bla bla bla. Napaka. Naletela sem na najvecjega kavboja med kavboji (kot sem kasneje doumela), ki je zacel takoj pizdit in bil agresiven s krmiljenjem ladjice na ze tako ali tako dokaj valovitem morju. ... Po mojih izračunih je 2R priblino 40 centov. In če bi jaz nekoga vozil za 40 centov, pa bi mi e hotel cenkat, bi ga reagiral precej bolj nasilno, kot opisani.
From Blog: Paradise, but not
Teenje
From Blog: Paradise, but not
Date: 4th February 2010
Ej super, ful fajn je brati tele tvoje reportae. Uivaj ;-)
From Blog: Olympic facelift
Ej super, ful fajn je brati tele tvoje reportae. Uivaj ;-)
From Blog: Olympic facelift
Date: 24th December 2009
Čaj ima tudi negativne učinke: http://kajadebersek.blogspot.com/2009/12/negativni-ucinki-caja-1-del-kofein.html
From Blog: Caj, caja, caju, caj, pri caju, s cajem ...
From Blog: Caj, caja, caju, caj, pri caju, s cajem ...
Date: 28th October 2009
memories memories ...
D best. Skor mi je, kot da bi bla tam ... Celo burgermajstr je e skos na svojem poloaju. In predvidevam, da na stotine/tisoče jajc tudi :) Seize the day!
From Blog: Zapiski z verande
memories memories ...
From Blog: Zapiski z verande
Date: 19th October 2009
Čestitka ti za vse! Sam frekvenca teh tvojih japanskih encounterjev morda kej pomeni (WINK WINK)! Če pomislim na vse Hello Kitties, ki kar čakajo tam na Japonskem, mislim, da mamo naslednjo postskandinavsko destinacijo e zapečateno! ;) He he, slonijo in so kul :D Očitno mormo z Alanom začet skrbet za copyright :P Ampak - VSE!
From Blog: Zastonj savna na 800 metrih
From Blog: Zastonj savna na 800 metrih

IvaG
Iva
ej hvala. za kale celo vem, ker ga prodajajo na ljubljanski centralni tržnici, ampak imaš svašta enih kaleov, od russian do chinese do ... kdo ve kva. za raab pa pr nas še nism vidla, da bi prodajal. jebiga! :)