Comments | |
| 30th December 2009 IvaG | - From: Caj, caja, caju, caj, pri caju, s cajem ... ivjo, anonimne :) hvala za blog! vse, kar piše, je seveda po moje res ... ampak glede na to, da nimam prav nobenih zdravstvenih teav, ki so navedene pod prekomernim uivanjem čaja, sklepam, da se nimam česa bati :) je pa res tako, da ima vsaka stvar svoje dobre in slabe lastnosti, najboljša pot pa je po mojem zmernost. |
| 24th December 2009 anonymous | - From: Caj, caja, caju, caj, pri caju, s cajem ... Čaj ima tudi negativne učinke: http://kajadebersek.blogspot.com/2009/12/negativni-ucinki-caja-1-del-kofein.html |
| 1st November 2009 Polona | - From: Vedno ista resnica ... Hvala, ker si vse to delila z nami ... |
| 28th October 2009 Polona | memories memories ... - From: Zapiski z verande D best. Skor mi je, kot da bi bla tam ... Celo burgermajstr je še skos na svojem poloaju. In predvidevam, da na stotine/tisoče jajc tudi :) Seize the day! |
| 19th October 2009 IvaG | - From: Zastonj savna na 800 metrih ej veeeeem, skor sm napisala, da slonijo oz. visijo pred mallom in so kul :))))))) ej, nakljucij pa itak ni, tko da zbiram vse znake za japansko, tko da .... kr zacni sparat :)))) vodstvo po tokiu mava ze! sgggggoj! |
| 19th October 2009 Polona | - From: Zastonj savna na 800 metrih Čestitka ti za vse! Sam frekvenca teh tvojih japanskih encounterjev morda kej pomeni (WINK WINK)! Če pomislim na vse Hello Kitties, ki kar čakajo tam na Japonskem, mislim, da mamo naslednjo postskandinavsko destinacijo e zapečateno! ;) He he, slonijo in so kul :D Očitno mormo z Alanom začet skrbet za copyright :P Ampak - VSE! |
| 17th October 2009 IvaG | tnx to you - From: Life's been good to me so far ... din, you know all this couldn be possible without you, so i should be the one thanking you!!! |
| 17th October 2009 zainudin | great job, really - From: Life's been good to me so far ... really nice how you put everything together, very professional.A real journalist.Theres always more to discover in this simple but unique country. Thank you very much on behalf of Kelantan and Malaysia.You are always welcome to Kelantan and Malaysia . Make yourself home. |
| 16th October 2009 polona | - From: Obicno penangsko ludilo I LOVE THESE GUYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| 16th October 2009 polona | - From: Penang, the sequel Pa sej nimam besed =))))))))))))) Feels like home! |
| 16th October 2009 Polona | hahahaha!! - From: Islam starts here PRIKAZEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| 15th October 2009 polona | Za crknit!!!!!!!! - From: Obicno penangsko ludilo Aaa!! Kero dobesedno ludilo!!! Ej, we really DO need a property in Penang!!! Ampak PICOPEKI!!!!!! Pa stari iz templja!! Not to mention Alex!! Sam še encounter s Prijaznim Bajsom pa smo zmagali (no, ampak sej tudi do zdej nije glih loše!!)!!! Keep on rollin'! |
| 15th October 2009 Polona | Ampak Penang - ampak VSE!!! - From: Penang, the sequel Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sej itak štekaš, kaj mislim s tem) |
| 13th October 2009 spet P | - From: Good old Malaysia Pa pandan! Pa snakefruit! In sapodile spet! Da ne bi o malezijski prijaznosti (je padel kak chest-touch pozdrav?) =) Ah. Ludilo |
| 13th October 2009 P | - From: Good old Malaysia Hahahaha, rotiđinica!!!! Ćestitka!! |
| 13th October 2009 Polona | Zelve! - From: V vodi z zelvo Ej, ne morem verjet! Zelve!!! Uresnicujes si moje zelje, hahaha =)))) Lucky lucky |
| 13th October 2009 Alan | - From: Good old Malaysia ej skos drinki peezd. fajn ti je! |
| 10th October 2009 Vsaj ena oseba :D | - From: Life's been good to me so far ... Uf, spotaklna sm se e takoj ob sapodilo, tak da ostalega ti ne bi blo treba sploh napisat ;) |
| 7th October 2009 edmund loh | type ENGLISH! - From: I AM bacKL! yes.. you invite ppl to read ur blog.. but everything is in 300 hairy bears slovenian language.. how the hell am i suppose to understand? all i see is ed... ed.... ed... hahahahahaha.. |
| 7th October 2009 P | hahaha - From: Green Tea with Yee Tea da si pm, d best pm slika!!! |
| 6th October 2009 P | ... - From: Caj, caja, caju, caj, pri caju, s cajem ... ... No, ko se nekak k sebi spravim od tvojega današnjega bloga, pa še kej več napišem :) (no, poleg tega, da - naključij res ni :)) |
| 4th October 2009 Angelic Kitty | !!!!!!!!!!!!!!!! - From: Best in town KITTY WAFFLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa sm se e čist zasikerala pr uni sliki od japonk, kje hudiča je Hello Kitty & evo ga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| 3rd October 2009 Polona | rotiboy? - From: Makan puas-puas, ya! boy, this sounds great! ;) ali samo što nije - al ga niti ja nism takrat sprobala. mater, res bom morala še it!! CS (in ed) res ruls: kdo bi ti sploh povedal za kaj takega? al pa odpeljal na open house?? legalize it! |
| 2nd October 2009 Polona | spremi si štefa!!!! - From: I AM bacKL! Kaj drugega ti nej sploh rečem, ker tukej na drugem koncu sveta točim: - krokodilje solze, ker me ni zraven ob obujanju spominov & ustvarjanju novih; - sline v potokih, ker se mi res res res FUL pije teh tarik & kokosovo mleko & baše z vsem ostalim v netekočem agregatnem stanju. (oz. ne točim: - švica, ker je faking mrzlo!) Čestitka za vse tole! Edino, kar me tolai, so tile tvoji sočni & nadrobni opisi, ki sicer zbujajo vse prej našteto, ali they're worth it :* |
| 13th July 2009 polona | - From: Za konec ej, zakon slike & zakon zapisi! next time i'm coming with you!!!! tak da znaš |
| 13th July 2009 polona | - From: Natillas de Huesca ampak šiša! :D |
| 13th July 2009 polona | - From: Vamos a la playa! ... or maybe not hehe, očitno se praznih (=privat) pla kr nekak ne moreš znebit ;) |
| 13th July 2009 polona | - From: Verano que te quiero tinto* Lol, pol pa bom morala met pravo hacinendo, da bo šlo vse na moj backyard ;))) (ampak se ne branim, da ne bo pomote) |
| 3rd March 2009 IvaG | - From: Feels like Oxford misls: staff only parking pa te zadeve ... |
| 3rd March 2009 p | - From: Feels like Oxford se ena "poljska": VIP people pa to ni res, cestitka nam! |
| 1st March 2009 IvaG | - From: Surabaya, party place se kej druzga kot zmohtn, bi se lahko reklo :D ti pa najbrz tudi .... ali pac tudi ne? ;) |
| 1st March 2009 ben | . - From: Surabaya, party place jah, zmohtn se mata vidve tole.. ;) |
| 24th February 2009 polona | - From: Privat plaza, privat masaza halo, pamna |
| 22nd February 2009 Matjaz | In to bi bilo kaj? - From: In spet in spet se pocutim zacarano ... Grenka kumara aka. Bitter melon aka. Momordica charantia. Prinesi seme, hehe :P lp, M. |
| 21st February 2009 p | - From: Tri drzave v enem dnevu, beat that! (da o fotomodelih ne govorimo) jap, sm delila =) nek mi to bude cestitka |
| 21st February 2009 p | - From: Mojstrstvo v dilanju da ne bo pomote: ni me blo glih treba VLECT k prodajalcu hrane :D howgh |
| 15th February 2009 P | indeed - From: Welcome to ... New York? potrjujem vse, kar je napisala =D seveda s celjustjo na tleh |
| 14th February 2009 ana | - From: Wildest Valentine's ever ah, sam da je statistika! :D pogrešan vaju, pupce moje. Uivajta! Komaj akam dnevnik v dvojini :) |
| 11th February 2009 p | - From: Dzungelske brzice haha, literarni prispevek :PPP a v poljš ini? |
| 11th February 2009 Polona | polona.cimerman@gmail.com - From: Just like an Empire =)))) Zadnji stavek: YOU GOT THAT RIGHT!!!! * * * |
| 11th February 2009 IvaG | - From: Dzungelske brzice jah ocitno ne preostane drugega (nemamo druge brige), kot da se midve dodava svoj literarni prispevek ... |
| 10th February 2009 p | polly_thesportsfan@yahoo.com - From: Dzungelske brzice he he, v tej brysonovi knjigi je govora tudi o oxfordu :D ampak on niti priblino ni mel take lude izkušnje/takih ludih izkušenj) kot smo jih mele/mamo mi2 :PPPP |
| 9th February 2009 IvaG | - From: Izlet na Kitajsko peeep, zakaj misls, da skos to poudarjam ;) |
| 9th February 2009 IvaG | - From: Izlet na Kitajsko cak da vids se nicky, hahahhaha |
| 8th February 2009 Polona | polona.cimerman@gmail.com - From: Izlet na Kitajsko ampak vegetarijanska restavracija!!!!!!!! you shall return (with me, that is) |
| 8th February 2009 P | polly_thesportsfan@yahoo.com - From: Izlet na Kitajsko pimp my ride indeed! :P |
| 7th February 2009 IvaG | - From: Love and hate relationship cestitka, torej! ;) mors si pogledat slikco od vceri .......... helo, helo - baba malaysian style!! |
| 7th February 2009 anonymous | - From: Love and hate relationship ej head, berem in neham brat in zopet berem. ne sam da ist head+kuna dobro pišeš, ampak se maš zraun tega še fuul fajn, peeeechka naj se ti zaštopa! Slovenska faušija me pa ful daje:D Naj bo head! Mej se, A. |
| 5th February 2009 lisa | - From: Love and hate relationship I may not be able to understand everything you say in this post, but I feel so happy for you. It sounds like you are in an awesome place (in the world, in your life)! Enjoy every minute! Hugs, L. |
| 3rd February 2009 Polona | - From: Hello, it's soooo good to be back indeed: how do you do it?! =) |
| 2nd February 2009 IvaG | - From: Ponovno v obljubljeni dezeli jap, cesta je slick and sealed! res se blazno izboljsujejo ceste tuki. pa da ne bi o phnom penhu, vse se gradi, noro ej ... |
| 2nd February 2009 MatevzH | prevoz do Kratie - From: Ponovno v obljubljeni dezeli Hmmm... samo dve ure do Kratie iz Stung Trenga? Kaj so ze naredili oz. popravili cesto? Je most pri Stung Trengu ze narejen, al je treba cez Mekong se vedno s trajektom? ker ko sem sel po tej cesti je trajalo od meje pa do Stung Trenga cirka 1,5 ure, naprej pa 3, oz. 3,5... in to mi je v spominu ena najslabsih cest doslej... |
| 30th January 2009 mankica | Re: - From: Ponovno v obljubljeni dezeli aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. joj, KAMBODAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. sej ne morem verjet. najrajš bi šla kr zdej na STA in si umislila eno karto za k vam dol ... tle ne morem bit ve . mam e pravo krizo ... nisem vedla, da lahko od potovanj dejansko postaneš odvisen!!! :)) |
| 22nd January 2009 IvaG | - From: A good day for Lao things mankica, glej da zrihtas marca toplo vreme! a majo tvoje vile kaj moci al ne, matr! ;) precudovite pozdrave iz pakseja - ze vidim, kam bom sla na naslednje potovanje (seveda takoj za sirijo, hehehe) :) |
| 20th January 2009 Tina | Kamboda, Vietnam - From: A good day for Lao things Hej, Ivine zapiske sem sama e osebno pohvalila:) Zanima pa me Andrej, kdaj to no se odpravljaš tja dol? Jaz marca tudi nameravam v tisto smer, sama. Si za malo drube?:) LP |
| 20th January 2009 IvaG | - From: Spet skoraj na Tajskem hvala! se trudimo :) in ne, saj ne gledam vsega skozi denar, itak da ne (ce ne bi ostala doma, zivela pri starsih do upokojitve in jedla na zdilane bone), ampak ne morem si pa kaj, da ne bi stvari opazila. in tudi ostali tu pravijo, da so se stvari podrazile v zadnjih letih, prav za prav v zelo kratkem casu, in da je drazje kot na tajskem .... in ja, itak, na koncu se ti itak zdi brez veze pregovarjati za tistih nekaj centov, ki v nasem svetu ne pomenijo kaj dosti. :) hehe, kar se pa hrane tice (tu sem pa strucko), sva pa sla danes spet k tistemu atatu za vogal od riverside vendors in je blo za crknit dobro ... ampak blog entry se pride :) |
| 20th January 2009 MatevzH | Laos - From: Spet skoraj na Tajskem Kot vedno... zanimivo branje... ampak... ne gledat vse skozi denar, in ni bistvo v tem, da si cim ceneje in vcasih se je brez veze ukvarjat s tem ali bos prisparala tistih 10 centov al ne (vem kako je, to, we all did the same, in potem se vcasih pogajas za smesne vsote oz. prihranke, ampak, na koncu se pac pocutis bolje, ko vcasih mislis da si kaj prisparal - sem gorenc - res pa je, da se staram in se mi zadnje case na potovanju ne da ukvarjati s tem, ali bom ali ne znial ceno za preno iš e za 1USD)... So pa tiste restavracije ob reki na splosno malo drazje, meni je npr. bilo okusno tudi v enih restavracijah na marketu (okusno ja, za pogledat ambient bi pa spet 2x premislil) zdej se ti mogoce zdi "drago" 1USD za obrok, ampak ko bos nazaj doma bos gledala drugace, ko bos za Pad Thai placala v eni ljubljanski restvraciji skoraj 10 EUR... :))) Vseeno... pivo Lao ruls... :) |
| 18th January 2009 mankica | - From: A good day for Lao things helou! najprej Iva: jooooooj, vse slike sem pogledala (ITAK!!!) in sploh se ne morem zadrevati, da ne bi februarja kr prišla za vama s Polono... joj, sploh ne vem, kaj naj naredim. grozaaaa. Iva, pozdravi prooooooooosim vse tiste krasne ljudi ;))) tebi pa poljub ki iz ledene Ljubljane (kjer je na terasi za zdaj še nemogo e brati knjigo :) *** Andrej: jaz sem lani prepotovala sever Tajske, Laos, Kambodo in jug Vietnama v enem mesecu. Zadeva je takšna, da je tko kot je rekla Iva, v asih je fino kje, kjer ti je vše , kar malo ostati in pa prilagoditi potovanje glede na to, koliko asa potem kje zapraviš. Sicer je kar na tesno takole potovati z busi in vlaki, v tako kratkem asovnem obdobju in e boš šel na pot, ti predlagam, da si vzameš kakšen notranji let, ker boš tako zelo prihranil na asu in seti ne bo treba npr. en dan vozit z busom do nekega mesta, kamor tudi avion vozi. Sicer pa je fino, da se vnaprej pozanimaš, kaj se spla a videt oz. kaj te zanima in neko okvirno pot narediti, ko boš pa tam, ti bo pa tako ali tako še kaj padlo v plan oz. iz njega, ko ti bodo drugi popotniki povedali, da kje je fajn in kje ne tako zelo. kam pa nameravaš? (tajska, kamboda, vietnam, laos?). jaz bi ti vsekakor ZELO priporo ila kambodo in laos. tajska je lepa, ampak precej skomercializirana, medtem ko imaš v kabodi in v laosu v mnogih mestih še vedno tisti pristen pristop in odnos ljudi, ko te povabijo k sebi zato ker si jim simpati en, ker si druga en in ne zato, ker si turist ... e rabiš kakšno info pa le piši. mogo e ti tudi jaz lahko kaj pomagam. tole je moj mejl: mankica@gmail.com lp, mankica |
| 17th January 2009 IvaG | - From: As long as there's a market ... jebiga, nisem vidla prej, pa tut - hm, pogled na market in zraven wata - takih je ene 150 guesthouseov :)))))) sej sama ves ... je pa LP kul mestece, mogoce drugic za vec dni bolj za umirit! |
| 17th January 2009 IvaG | - From: Sticky rice v vsako vas ja ja nasli in pojedli vse :))))))))))) |
| 17th January 2009 IvaG | - From: A good day for Lao things zivjo! no me veseli, da ti je vsec :) sicer je v prvi vrsti namenjen meni, da vsega ne pozabim, ce ima kdo drug se kaj od tega, pa sploh super :) ja meni je bilo takrat ok za prvic, tko vsega po malem, zdaj bi si naredila drugace, bila vec cajta nekje ... odvisno, vse se da, sprejet pa mors pac dolocene kompromise. in je. res. tako da samo pojdi in bo! :) upam, da je odgovor ok, lepo se mej! |
| 16th January 2009 Andrej | hoj! - From: A good day for Lao things a takale zmrzal je v Laosu?!?! jest mam ruto tja konec januarja in res nebi 8 stopinj res ne pa e je še tko lepo :(( upam da bo tega konec ker druga e bom plan preuredil proti kambodi... mimogrede, mega blog! res se fajn bere, maš super stil, ponavadi teko preberem eno stran "nakladanja" ampak tole gre pa super izi... imam pa eno vprašanje, upam da boš ujela moj komentar in si morda vzela minutko asa... namre , kot sem omenil potujem v azijo za en mesec - bral sem tudi tvoj blog iz leta 07 ko si v enem mesecu pregrajndala tajsko, kambodzo in še vietnam!!! dej mi povej a se je spla al? a je blo preve na hard vse skupaj? ker meni se zdijo tri drave kr mal too much za tako "kratek" as.....sprašujem zato ker še vedno nimam ist dore ene poti... Ful hvala pa elim ti/vama/vam (tle nkol ne veš:DDD) veliko lepih pogledov, sre anj, ugodnih stopinj in sre e na poti!!! Andrej |
| 16th January 2009 MatevzH | night market - From: Sticky rice v vsako vas ja, tudi na night marketu v LP se da odlicno jesti... nekje na polovici (tam v blizini palace) ima ena šjora stojnico z razli nimi dobrotami - noodle in rice based... zelo okusno in poceni... njam... |
| 14th January 2009 mankica | Laos!! - From: As long as there's a market ... aaaaaaaaaaaaaaaa, Iva.......... jst bi bla tut tam!!!!!! joj Laos. In komi akam, da prideš v Lunag Prabang, kok je to the best mesto. ne pozabi najt guest housea, ki ima pogleda na night market (vprapi, kje je to, je nasproti enega templja!!), tam imajo najboljše sobe pa full huda scena, ko lahko dol gledaš iz okna na market. res the best! vidla sme jih velik tam k sva jih z mami iskali in tam je blo res najbolš. upam, da dobiš mejl pred prihodom, da najdeš tapravi guest house. papa. miss you, mankica |
| 10th January 2009 barbara | - From: Kdor caka, docaka ... Laos hej.. teb pa dogaja:) lepo brat tele zadevce...sam blagor teb k jih doivljaš? a greš v vitenam tud? pa pol kitajska itd?? |
| 10th January 2009 mankica | Re: - From: Kdor caka, docaka ... Laos iva, še dobr, da si internet našla, ker jst ga takrat nisem!! in potem sem pisala v enem hotelu, ki je imel kao neki wanna-be internet z ra unalniki, kjer so po tipkovnicah lezli mrtin ki, okoli glave pa so mi bren ali komarji. :) ni baš nekaj tole mestece, ker ponavadi so popotniki tam samo dan ali dva, ampak kljub vsemu je prav simpait no. jutri bodo e ob ene šestih na ulici enske darovale menihom. midve sva stanovali v enem guset houseu, kjer so menihi hodili direktno pod najinim oknom!! in pol sem itak fotkala kar iz okna tale obred :) v vasi pa je bil en petelin (verjetno edini) ki se je e navsezgodaj drl kot nor ...in zbudil celo mesto! :) |
| 5th January 2009 Pamna | polly_thesportsfan@yahoo.com - From: Welcome to the club Ahahahahaha, nemamo druge brige!!!! |
| 4th January 2009 lisa | - From: Turcija do Bangkoka Sweet. |
| 3rd January 2009 polona |
estitka!! - From: Turcija do Bangkoka word :D |
| 15th June 2008 p | ?? - From: Muzikalische roadtrip Britansko-indijski pub??? Gotta love this one :DDD |
| 21st February 2008 IvaG | sam da je - From: Lokalne radijske zvezde! ej vem!!!!!!!!! :) ce je internet, ostalo sploh ni vazno ... :) |
| 17th February 2008 ivan | - From: Lokalne radijske zvezde! Damn, ni elektrike, ni tople vode, ni spodobne hrane... Vsaj internet pa je! :) |
| 12th September 2007 IvaG | ima svasta - From: Second chance vse je!! I SAW A SPINNER CAR YESTERDAY AAAAAAAAAAAAAA |
| 12th September 2007 IvaG | no worries :) - From: Memories. haha, no worries dude, usa is organic produce haven!!!!!! :) znorela bom, tok je dobr za jest vse, ah oh ahhh |
| 11th September 2007 nino | - From: Memories. pazi na linijo:) ameriška hrana je pregovorno fejst kalori na ali ne?? caw caw |
| 9th September 2007 Polona | A lowriderjev pa ni al kaj?! - From: Second chance Pa to ni res!!! Pa se radio na ramah, omg!!! In Sean Paul? Dej, posnami kaj, cause I wanna see it!! Omg, this calls for a private message, ha ha ha. Mej se |
| 13th June 2007 fotograf | lušno enim - From: Por favor! nice... Union rules :-) |
| 20th February 2007 sonja | rupel - From: Hanoi Joy Naš minister pa e ni debel:) Komaj akam, da se vidimo. V petek te e štejem v moj avto, ker bo ur za revijo. Pa en izvod ti rezerviram. Pa maš da celo pot samo ti razlagaš, kako je bilo:) Sonja |
| 13th February 2007 Polona | hahahahaha - From: Mekong delta: nora dva dneva Ej, to je pa en najboljsih entryjev, kar si jih do zdej napisala. Ne, da so drugi slabi, sam tukej sm se pa res narezala - zacensi s Candy Shop (in pol se vse ostalo)! Pa to ni res ... :))))))))))))))) Une Avstralce si pa cist predstavljam - ocitno so vsi zabavljaci, oder was??? :D Once again: komaj komaj cakam, da prides in vse se enkrat poves & pokazes (pa vse skup zacinis z zdej ze famous grimasami)! Do takrat pa se nauzij se cim vec novega* |
| 12th February 2007 Andre(hee)ja ;) |
ao bejbe!!! - From: Lekcija za danes: vojna v Vietnamu matr, vidim da totalno uivate, pridno berem in spremlam vašo pot... no, en lep pozdrav iz gnile, deevne, ogabne, mrzle, obupne ljubljane, fajn se mejte, bojte pridne in ne delat ni kar jaz ne bi!!!! lp a. |
| 5th February 2007 benjamin | slika pove 1000 besed - From: Kambodza ctnd. ej, cist si me/nas prej razvadila s sprotnimi fotkami - dej probi se kej dodat... sej ne, kot da tvoji opisi niso nadvse izcrpni, samo daj se kaj ilustriraj ;) |
| 5th February 2007 IvaG | - From: Barcica po reki plava ... in nasede hvala bendzamine. :) sicer mi pa dolgujes se eno porocilo s tvoje strani ... mail, bitte. |
| 5th February 2007 IvaG | - From: Barcica po reki plava ... in nasede ej, smrad bi se prenesla, ampak ta je bil res ogaben. mogoce je bil prevec zrel? ne vem. kot da bi bil gnil. prav zanic je bil, res. raje se drzim ananasa - do sedaj se nisem usekala mimo. |
| 5th February 2007 IvaG | - From: Siem Reap je zakon invalidska tematika always on my mind :) predajam pozdrave masi in te prav lepo soparno navduseno pozdravljam nazaj :) |
| 5th February 2007 IvaG | - From: Ko Tao. Ko nebesa. ej a me je sploh kdo poslusu v soboto? |
| 4th February 2007 benjamin | cool - From: Barcica po reki plava ... in nasede vama cist dogaja, ej... nadvse pestro, sem vama kar mal fovs. ampak nic zato, je lustno ctivo tole. kar naprej torej... |
| 4th February 2007 Francl | Durian - From: Barcica po reki plava ... in nasede Durian je res odlicen. Na Tajskrem mu pravijo king of fruit in to ne zaman. Ne vem, kaksnega si ti dobila. Res pa je, da smrdi kot svinja. Ali pa se malo bolj. |
| 3rd February 2007 milena | samo da uzivas - From: Kdo je car oz. kdo je bike? Sele danes berem, malo povrsno sem preletela....zanimivo in kar vlece me v Azijo... akam na nadljevanje. Do tedaj pa poljub ke.... |
| 2nd February 2007 Sonja | iv - From: Siem Reap je zakon Sej bi stokala in jamrala, kolk sem vama fol, ampak mislim, da je brez veze. Slike so pa boanske, res. No, rada bi vaju lepo pozdravla, tako da prenesi še Maši. Kokr se da mal pre ekiram tvoj blog, ker je fantasti en. No, zdej pa res pišem tko, k da kej ho m od tebe:) Loh mi pa prineseš kej iz svile, k smo e pr tem:) Drga pr nas kar ok. Ti si na plus 30, jaz pa planiram smu anje:) vse ma svoj ar. vsekakor pa glede na tvoje pisanje upam, da mi tajska ne uide. Aja, revija lepo napreduje. ampak ko prideš nazaj, te bomo takoj okupiral:) tako da se pošteno spo ij pa poslikaj kakšno invalidsko tematiko. dokler nimaš vsaj za deset lankov o tej temi materiala, mi ne hodt nazaj:) ok, punci, fajn se mejta. al mi je, da nisem z vama k takrat v Kanadi:( to je vsekakor ena lepših izkušenj ajde |
| 28th January 2007 Polona | :) - From: Kdo je car oz. kdo je bike? Mi tudi mislimo na tebe! :) ps: love your BLOG! |
| 26th January 2007 nada gruden | slikce - From: Ko Tao. Ko nebesa. Zdaj smo te videli v sliki in besedi. Kdaj bo pa se glas - v Gori, doli, naokoli? Lp, tvoja PR. |
| 25th January 2007 majah | še še enkrat - From: Bangkok, lekcija 1 Aja, šit matr sm blond. Vidm, da to ti dodaš, al pa ne. Tle v slo je sneg. :) |
| 25th January 2007 majah | še enkrat - From: Bangkok, lekcija 1 ne vem, kam je zbeal moj dolg komentar, ki sem ga prej napisala. skratka, e ga nisi dobila, FOTOGRAFI RULES:) Ti kr PODALJŠI Tajsko. Pa preselila sem se na ND, stran od DV. Upam, da ne zameriš, ker sem dala Kekcem link od tojga bloga? lpm |
| 25th January 2007 benjamin | res je - From: Sleepless in Bangkok ves, mi vsi smo telepatetiki :> |
| 25th January 2007 benjamin | da! - From: Pa se to da, ponosen ;) |
| 24th January 2007 Francl | Singha per - From: Pa se to Singha je zakon na Tajskem. Pa sploh ni grenak ampak prav lepo te e. Še posebej, e ti ga servirajo v ohlajenem kozarcu, ki ima dvojne stene in zmrznjeno teko ino med njima, da je dovolj dolgo mrzel. Seveda pa po pameti... Kolk pa košta? |
| 24th January 2007 Francl | Slike - From: Recept za sladkorno Pozdravljena! Skoraj vedno omenjaš slike. Kje pa so? |
| 24th January 2007 IvaG | - From: Bus, vlak, trajekt in se kolo HAAAAAAAAAAAALOOOOOOOOOOOOOO right back at ya! :) me veseli, da je z mojim blogom mal drgac k z mojimi clanki - tega vsaj kdo bere :) ce bo po srec, presvercam neki sadja zate ;) |
| 24th January 2007 IvaG | - From: Sleepless in Bangkok ne bos verjel, dragi moj, da gre tut men ze skos ta komad po glav :) al sva telepatska ... |
| 24th January 2007 IvaG | - From: Bangkok, lekcija 1 stara nc ne bo, sam suhe tajcice, nobenih prsatih blondink ... jeba! :) |
| 24th January 2007 IvaG | - From: Wai Thai! JE-BA-TE, a ze kej treniras za mehiko??? matr, tlele niso glih navduseni nad alkoholom, tko da se bl predajava hrani ... glej da vidve z jernejo nadoknadita v tej smeri - skupi bomo popolni :) |
| 24th January 2007 IvaG | - From: Bangkok, lekcija 1 Ej komplimentov ni nikol prevec :) ce se pa ob tem naucis se kej novga o tujih kulturah, je pa sploh super. :) upam, da se mas fajn in da ne garas prevec namest mene in da so fotografi znosni ... ce ne jim sam zagroz da jst kmal pridm, pa bojo spet vsi prjazni! :) mej se |
| 24th January 2007 IvaG | Love the aussies-wannabes - From: Bangkok, lekcija 1 Tony Pizza, admit it you miss me and my lovely Slovenian!! :) Dont worry, there will be pics online soon (or at least, in a month) so tell yo aussie homies not to give up, aite? Btw, I keep hearing this bird here and I SWEAR it sounds like it's saying FOR REAL, FOR REAL ... I keep noticing myself LOL-ing. :) True dat! keep it real yo |
| 24th January 2007 IvaG | Hja#2 - From: Jutro je lahko tudi taksno - dan pa sploh! Jebiga, ocitno se jim ne morm izognit al pa oni men :) |
| 23rd January 2007 fotograf | hja... - From: Jutro je lahko tudi taksno - dan pa sploh! fotoreporterji all over "press" ;-) |
| 23rd January 2007 Polona | the J word ... - From: Bus, vlak, trajekt in se kolo ... indeed!!!! kero d best dogajanje, to je za znort! not to mention tvoje po/opisovanje pa THE VLAK! :))))))))) ce bi sla i ja na tajsko, bi se (ocitno) pocutla kot doma:D can't wait to read another entry, do takrat pa MEJTE SE SE NAPREJ TAK FENOMENALNO!!!! ps: dns mi je koncno odprlo tvojo stran, se dobro. pa pa |
| 23rd January 2007 Tony Bologny | Eva4 Is HOTTT!!! - From: Bangkok, lekcija 1 I think you are soooo hott when you type in gobbly gok. If you new engaresh you type some sooo all your homies in Australia could check out your travels too... I will try to use a converter on a bit an see how it goes... Love TP http://blinky2025.blogspot.com |
| 21st January 2007 benjamin | le tako naprej - From: Sleepless in Bangkok hihi :) ... ob tehle blogih se spomnem sam na refren komada - 'one night in bangkok and the world is your oyster' :) |
| 21st January 2007 PETRA | - From: Bangkok, lekcija 1 HEJ!!!! Kok se mata dobr!!! AMpak mene zanima samo, e sta e vidli Špelo iz atomik harmonik. :) Pridni bodta!!! PAPA |
| 19th January 2007 majah | :) - From: Bangkok, lekcija 1 Oj, prov lepo brat kako uzivas. res dobr tole pises. Kratko, zgosceno, ... sit morm nehat hvalit, da ne bom spet kao prevelka tvoja fanica izpadla. LPm |
| 19th January 2007 ana | slurp - From: Wai Thai! hey crazy&crazy Ivice, your blog just might be the rason, da zagrozim t2-jevcem z bole o smrtjo, e mi ne priklopjo kmal intrneta! I wanna know all the details ;) Aja, just an info: mi smo spravli twister ka domov in se vra amo na stare tire ... Mehika pa aka. Uivajta!!! ana |