Morten - Morten Jess Nielsen

Blog Map
Joined on: January 8th 2007
Last Login: April 13th 2009

Recommended by 1

by Morten, order by Date newest first.

By Morten
March 7th 2007
Billeder Africa » Sierra Leone » Masanga
Sengeafdelingen
Sengeafdelingen
Denne her afdeling var allerede fixet da vi kom her ned. Da de danske laeger opererede her nede, var det her patienterne kom ind og ligge bagefter. I ojeblikket bliver den ikke bruget, og det er mest ... [more]
Jeg har ikke skrevet saa meget denne gang, men der var vist ogsaa rigeligt sidst. Her er nogle billeder af alt det jeg gaar rundt i. Tak for de mange kommentare, det er rart at hore nyt hjemme fra! /Morten [View Full Entry]

Morten - Morten Jess Nielsen | Read The Full Entry | Subscribe

February 18th 2007
Første indtryk Africa » Sierra Leone » Freetown
Vejen til Masanga
Vejen til Masanga
Saadan her ser det ud naar men vil ud til hospitalet. Det er fedt endelig at vaere paa afrikas rode jord.
DAG 1 ”So have you been to Freetown before?” spurgte jeg herren der stod i køen ved siden af mig på vej ud af flyveren. ”Ohh, yes I have” svarede han med en britisk accent. Jeg spurgte ham om man skulle gå langt for at komme hen til helikopteren der transportere en ind til selve Freetown. ”Ohh, the two helicopters has been grounded. You see the motor broke down in one of them and the other occationaly spit fire, so’ll you have to take the ferry.” Aha, jeg havde hørt historier om hvordan ingen ellers tog den færge, og jeg forstod [View Full Entry]

Morten - Morten Jess Nielsen | Read The Full Entry | Subscribe
Published: February 18th 2007 | 605 Views | [diary=130470]