by naess, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 40 next »

onsdag morra ringer kine " hei sandra, skal vi reise til byron bay i morra?" joda jeg var lett med på dagstur ned dit. for de som kjenner kine veit at hun er en utrolig treg person, særlig i forhold til meg som er super effektiv når det kommer til det meste. så da hun sa at vi skulle reise avgårde tidlig visste jeg at det hvertfall ikke blei før 11 tiden utpå ettermiddagen. derfor sto jeg opp tidlig, stakk bort til noen kompiser i 7 tiden, hadde en kopp morra kaffe og dro ut for å surfe. for dere som [View Full Entry]

Published: August 30th 2009 | 48 Views | [diary=432219]

CIMG9887
CIMG9888
CIMG9890

har hatt litt problemer med og få lagt ut bloggene våre, men tror det er oppe og går igjen nå :) denne helgen har jeg og sandra vært på surfetur til noosa. noosa er en vakker liten plass med fantstiske surfe spots all over ;) fredag morgen satte vi oss inn i bilen, klare for road trip. igjen uten musikk og bare med ett kart som en hjelpende hånd. for di som kjenner meg, vet di fleste at jeg er elendig til og lese kart, og har en rettningssans lik 0. men på denne turen imponerte jeg selv sandra. vi bomma [View Full Entry]

Published: August 23rd 2009 | 48 Views | [diary=430416]

CIMG9787
CIMG9837
CIMG9810

da var nok en helg over. tiden går så utrolig fort her nede. fredag stod vi opp kl 8 på morran for å surfe. skikkelige ivrige jenter. på stranden møtte vi fredrikke, etter å ha kikket litt på bølgene kastets vi oss uti. desverre var det ikke helt opptimalt å surfe. det røde flagget var oppe, noe som betyr at det er litt sterke understrøm og bølgene er bare kaos. etter bare 20 min i vannet trakk vi fort opp på land, da turte vi ikke mer, og fant ut at vi heller skulle sole oss. jeg ser forsatt for meg [View Full Entry]

Published: August 17th 2009 | 31 Views | [diary=428903]

jeee da har vi kjøpt oss surfebrett folkens :) i dag stod jeg opp kvart over 6 og så en fantastisk soloppgang fra min lille terasse, mens jeg drakk morgenkaffen.. så bar turen videre til skolen. hadde heldigvis bare en lecture i dag. sandra og bilen stod klare til og plukke meg opp da timen var ferdig. øverst på lista i dag stod surfebrett. med sikker 60 varmegrader i bilen og ett lufte anlegg som kunn gir varm luft, freste vi avgårde ned over gull kysten. i surfes er det nemelig helt utplukka for surfebrett. etter flere "bomstopp" fant vi endelig [View Full Entry]

Published: August 13th 2009 | 74 Views | [diary=427777]

Photo 3
Photo 2
Photo 4

er en liten stund siden vi har fått blogga, skal prøve å bli litt flinkere. dette var første ordentlige skoleuka vi hadde. det har gått kjempe greit og vi har allerede startet gruppearbeid i flere av timene. alle er rimlig fornøyde og trives veldig bra. Kahan (stinky) har fått utvidet sine sosiale antenner og katrine har holdt foredrag foran hele klassen om sosial enterprize, ellers så har vi blitt drit gode til å presentere oss og fortelle hvor vi kommer fra. (noen en må gjøre i hver tutorial, det beste er at du får karakter på det! haha) camilla, fabian og [View Full Entry]

Published: August 9th 2009 | 60 Views | [diary=426700]

DSCN3654
CIMG9756
DSCN3657

vi har som sagt aldri vært på noe macgyver party før, og heller ikke noe som ligner på det. så vi var litt usikre på om vi skulle kle oss ut som han eller hva vi skulle. men vi husker fortsatt "skrekk" historien som pappa har fortalt oss, om jentene som kledde seg ut som pippi, fordi di trodde de skulle på karnoval. karnovalet hadde blitt avslyst, noe di ikke hadde fått med seg, resten av historien sier seg selv.. så vi valgte og gå vanlig kledd, noe vi er veldig glade for i etter tid!! for dette var ikke noe [View Full Entry]

Published: August 2nd 2009 | 77 Views | [diary=424623]

macgyver vors
DSCN3633
DSCN3636

da var første skoleuke over for oss. det har vært utrolig kjekt. katrine var bare helt i 100 etter første forelesing, det var akkurat dette ho hadde lyst til å studere. senere på dagen hadde ho tutoriale, det er en time hvor klassen blir delt opp i mindre klasser, hvor forelesningen blir diskutert og en jobber sammen i grupper. siden det var første tut så var det bli kjent opplegg. katrine blei kjent med flere og bare svevde etterpå. dagen etter var det samme opplegg med tut og forelsening. desverre var ikke denne dagen like vellykket. ho ender med å måtte [View Full Entry]

Published: July 30th 2009 | 51 Views | [diary=423637]

Photo 2
Photo 3
Photo 4

selv om vi bare hadde vært under 1. time i byron bay fristet det til igjentagelse! jeg våknet tidlig lørdags morran av at fredrikke (ei norsk veninne) ringte å spurte om ikke vi skulle reise ned til byron bay. jeg var kjempe gira og fikk vekket katrine og camilla. etter frukost, pakket vi med oss flis teppene fra ikea og toalettveskene. for hva kvelden kunne bringe var det ingen som visste. en ting var sikkert og det var at det fantes ikke ett eneste ledig hostell eller hotell rom i byron og det var minst 20 000 festivalstemte mennesker der nede. [View Full Entry]

Published: July 26th 2009 | 62 Views | [diary=422218]

byron bay
solnedgang i byron bay
DSCN3586

fredag morgen er jeg så dom og går på do rundt 8 på morgenkvisten, det skulle jeg aldri ha gjort. da våkna sandra, drømmen om og endelig sove litt lenge gikk i knas.. kom meg opp og mekka pannekaker. etter di var vel fordøyd, fant vi ut at i dag var degen for en jente road trip, og sånn blei det. camilla, sandra og meg kom oss i bilen og satte kursen mot byron bay. uten musikk og bare nyhetskanaler på radion, blei det en litt lang men koslig tur. da vi svingte inn til byron skjønte vi att her var [View Full Entry]

Published: July 25th 2009 | 51 Views | [diary=421843]

DSCN3555
DSCN3556
DSCN3558

i dag våknet jeg tidlig av at katrine gikk på do. etter en liten prat så tok jeg meg en jogge tur på stranden. kl var ikke åtte en gang. på vegen ned til stranden løper en igjennom en park. der er det kjempe mange vakre fugler. påfugler, noen store hvite noen med spisse nebb. de er så fine. på stranden er det mye liv, det mange som er ute å jogger eller går seg en tur føre jobb. da jeg kommer hjem, er katrine i full gang med å steke honning pannekaker. digg frokost! denne uka har vi brukt til [View Full Entry]

Published: July 24th 2009 | 48 Views | [diary=421576]

CIMG4121
CIMG4124
CIMG4126

« back 1 10 20 30 40 next »