by naess, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 40 next »

tirsadag morgen våkner jeg opp med en utrolig urolig klump i magen. for dette var dagen jeg har grua meg til siden jeg begynte her. framføring i social enterprise. de som kjenner meg vet at jeg aldri har hatt problemer med og framføre noe som helst. men her nede er det noe helt anna. her må man faktisk ta det på engelsk.. vi har hatt 8 uker på prosjektet, noe som vil si at vi har hatt uuutrolig god tid. problemet her var bare at min gruppe besto av en heller slækk gjeng. 2 jenter som trolig har kjent hverandre hele [View Full Entry]

Published: October 14th 2009 | 45 Views | [diary=444905]

Photo 6
Photo 7

denne uka, har alle hatt utrolig mye og gjøre på skolen.. fredag kl5 var fristen på alt som skulle gjøres.. rakk det akkurat med 5 minutter.. var en befrielse og sette nesa hjemover etter det.. planen var egentlig og feire at nok en knall hard skole uka var over.. men vi var rett og slett så slintene at det heller blei en god middag og en film.. lørdag, satt vi jentene oss inn i bilen, for og ta en etterlenkta jente road trip. denne gangen skulle turen gå til currumbin rock pool, en plass på innlande der det skulle være fossefall [View Full Entry]

Published: October 11th 2009 | 57 Views | [diary=443994]

Photo 4
Photo 5

denne uka har vi hatt spring brake, folk har gjort masse forskjellig.. camilla og fabian har vært laaaangt inni ødemarka og sett krokodiller og salnger og allslags andre skumle dyr, sandra har reist av gårde med tur kompaniet (får enn oppdatering fra ho når ho kommer hjem), simen har vært i byron bay, og jeg og sindre har egentlig bare vært hjemme og surfa, bada solt oss, kino o.s.v... har vært en kjempe ferie, skal legge ut litt bildre fra alle turene når hele familien er samla igjen.. i dag har det vært uuutrolig varmt, helt utholdlig.. de melder og storm, [View Full Entry]

Published: October 3rd 2009 | 26 Views | [diary=441680]

Da var springbreak i gang. sitter naa paa en internettkafee paa beaches hostell. resten av gruppa er aa spiser frukost, men morrafugl som jeg er, sto jeg tidlig nok opp til aa rekke frukost. vi har hatt en helt fantastisk uke. turen startet i fra Brisbane, derifra skulle vi kjore til Hervey Bay. Derifra leide vi 4x4 og dro over til Fraser island som vi var i 3 dager. Da vi kom tilbake til Harvey Bay satte vi nesa mot Airlie Beach. her dro vi paa en 3 dagers segltur uti Whitsundays og helt ut til Great Barrier reef. Fantastisk! har [View Full Entry]

Published: October 3rd 2009 | 74 Views | [diary=441607]

CIMG0076
CIMG0009
CIMG0037

På mandag og tirsdag hadde jeg de siste mid term eksamene mine. De gikk forholdsvis greit, er ganske fornøyd. Etter å ha brukt hele helgen til å lese, fant jeg og camilla ut at for god innsats og feire at vi nå har springbreak skal vi unne oss en kveld på casino. Hver tirsdag er det studentkveld på casiono, med snille priser i baren. Jeg inviterte jentegjengene min og vi dresset oss opp i kjole og høye hæler. forsespille blei en kjempe suksess med 10 livlige jenter som var klare for å ta casion med storm. katrien hadde lang dag på [View Full Entry]

Published: September 23rd 2009 | 32 Views | [diary=439088]

locals
stine, monika og veronika
philipp, ulrikke og sindre

forje uke var en utrolig hard uke.. med essay og eksamen var min uke bukka, litt kipt i og med at sindre er på besøk. torsdag var eksamen (som jeg stod på) og essayen vel gjenomført, for og feire bestilte jeg og sindre tur til sydney. da skoledagen var over på torsdag, var det bare og sette nesa rett hjem og pakke. i og med at jeg aldri har vært i sydney og hadde ingen aning om hva som venta meg, blei den lille bagen til sindre, mer enn overfylt. da alt var pakka og klart kjørte sandra oss til flyplassen. [View Full Entry]

Published: September 21st 2009 | 44 Views | [diary=438330]

Photo 19
Photo 9
DSCF0240

i går møttes studiegruppa mi (globalisation class) og hadde skandinavisk aften. vi jentene skulle kokkulere og det var laks på menyen og blåbærpai til dessert. det blei ett kjempe måltid som vanlig og stemningne var til å føle på. etter ett kjempe måltid, ett par glass vin og mye latter dro vi på bowling. Bowling er supermorrsomt, vi hadde klart å samle en liten gjeng på 25 stk og konkurranseinnstinktene var på topp. bowlinghallene er er litt anderledels enn hjem; her er lysene dempet, musikken høy og livlig og kjeglene selvlysende! det er oxo "bring your own" noe som resulterte i [View Full Entry]

Published: September 17th 2009 | 28 Views | [diary=437235]

da var sindre kommet på besøk. han har alt vært her en uke, kjempe koslig! tirsadg morgen for en uke siden, stod vi klar på flyplassen og tok i mot en veldig sliten gutt som hadde flydd i to døgn. da vi kom hjem lagde vi en felles middag for og feire at vi hadde fått besøk. denne gangen var det pizza som stod på menyen, og tror det eller ei de blei helt perfekte. nesten like god som pappas homemade :) onsdag tok jeg en day off, fra skolen og tok med meg sindre på stranda for og surfe. tror [View Full Entry]

Published: September 14th 2009 | 60 Views | [diary=436502]

DSCF0117
DSCF0033
DSCF0042

jada var enda en helg over her nede, og som alltid har den vært helt suuuper! skjer så mye her nede hverdag, så er vanskelig og holde kontroll :) fredag kveld, var det duka for en jente kveld hos hanne ( ei vennine i klassen). jentekveld for dere som ikke vet hva det innebærer ( sikter spesielt til gutta her) kan jeg infomere om at det er en kveld der det kunn er ingang for jenter. kvelden inebærer vin, sang, latter og en hel del intensiv skravling.. sandra var på kreppsekveld hos svenskene, jeg som ikke akkurat er den største fanen [View Full Entry]

Published: September 6th 2009 | 58 Views | [diary=434264]

Photo 2
Photo 4

Tirsdag hadde fredrikke bursdag, og en kjempe gjeng skulle samlest på en resturant for å feire med middag og drikke. jeg og katrine hadde hatt to LANGE dager på skolen og fant ut at vi skippa. dette var også første gang siden vi flyttet inn i huset at vi hadde det helt for oss selv en kveld. fantastisk. vi så en film og la oss. Onsdag morra var det livat i huset, resten av familien hadde hatt en kjempe trivlig kveld og var helt i 100! de hadde blitt kjent med mange nye og hadde storkost seg. koslig! jeg og katrine [View Full Entry]

Published: September 4th 2009 | 36 Views | [diary=433678]

« back 1 10 20 30 40 next »