Marit's Guestbook
Comments
Date: 5th February 2012
Hei hei
Hotellet ser veldig bra ut da, så får heller transporten ta litt tid:) Kom ikke inn på hotellinken... Har ikke hatt tid til å se på bloggen, men ser ut til at dere har en knall ferie, ha en fortsatt koselig reise:) Trist med bestemoren når man er på ferie, kondolerer.
From Blog: Malaysia Kula Lumpur
Hei hei
From Blog: Malaysia Kula Lumpur
Date: 31st January 2012
Har akkurat sett Ha Long bay paa tv.Fantastisk vakkert...hele landet.Misunnelig jeg naa:-)) Kos dere masse videre paa ferien:-) Klem
Date: 27th January 2012
fiskefotbad:
det får man vist utført her i Norge også. Det var intervjuet en dame, tror det var på Godmorgen Norge, som skulle starte med dette. Hun viste at man satt beina ned i ett akvariun....hehe. Dette var spesielle fisker som hun måtte importere selv. Fortsatt strålende tur. Ser ut som dere har det halt herlig :) hils!
fiskefotbad:
Date: 18th January 2012
Solbrent
Jeg hadde besoek av ei venninne i Qatar,som klarte aa bli solbrent paa tottelottene...,men ikke navlen..hehehe
Solbrent
Date: 16th January 2012
Jeg har proevd saakallt threading..inn i helv...vondt.Mye verre enn aa vokse:-)))
From Blog: Søndag på Phu Quoc
From Blog: Søndag på Phu Quoc
Date: 14th January 2012
Abonnement
Naa har jeg abbonert paa bloggen din,saa jeg faar mail hver gang du kommer med noe nytt.Skal som alltid bli spennende aa foelge med. Klem
Abonnement
Date: 22nd January 2011
Tog er gøy!
Hørtes ut som en opplevelsesrik togtur, så gøy:) Standard er ikke så nøye men hadde hatt problemer med den doen ja.
From Blog: Hotel, by og togtur
Tog er gøy!
From Blog: Hotel, by og togtur
Date: 18th January 2011
Hei hei :-)
Det er så gøy å følge dere på tur !! Føler nesten at jeg er med ! Kos dere max videre !!! :-)) Her hjemme er det litt mildere, men ikke akkurat + 26 ;-) Klemmer til 2 på tur
From Blog: Dagens
Hei hei :-)
From Blog: Dagens
Date: 16th January 2011
De greiene over hue på de karene, fører de strøm mon tro, mye strøm????
From Blog: Lørdag i Phu Quoc
De greiene over hue på de karene, fører de strøm mon tro, mye strøm????
Date: 16th January 2011
Synes Michael ser litt sjuk ut allerede på bildet jeg...hehe ;-)
From Blog: Restaurant i Phu Quoc
Synes Michael ser litt sjuk ut allerede på bildet jeg...hehe ;-)
hei hei
Ser veldig fint ut:) Litt usikker på de restaurantene, men de har vel noe sprit man kan drikke for å nøytralisere basseluskene:) Kos dere:)
hei hei
Så fin :-)
Så moro å se hvordan dere har det. En litt annen verden enn de jeg har opplevd - ser skikkelig spennende ut. Kos dere MASSE videre - håper ingen av dere blir matforgiftet... :-)
Så fin :-)
Date: 6th March 2010
:-))
Takk for atter en super reiserapport/skildring/blogg :-)) Det er så gøy å lese og følge med dere :-) Høres ut som dere har det topp - og jeg føler nesten at jeg er med dere når jeg leser !! De passbildene må være fantastiske, gleder meg til se de ;-) Nå er du jo nesten blitt modell. blitt fotoretusjert og greier ! Hehe Kos dere masse videre ! Her hjemme er det kaldt igjen, brrrr, men fantastisk vakkert ! Onsdag reiser Tore og jeg til Dubai :-) Hils han kjekke - klem klem
:-))
Date: 6th March 2010
Hei
Godt å høre at du er på bedringens vei ihvertfall. Høres da ut som dere får opplevd litt:) God tur til Kambodsja.
Hei
Date: 1st February 2010
Hei på dere:)
Dette ser ikke direkte ubehagelig ut akkurat. Var jammen bra Trond prioriterte post og ukeblader til deg, klær kan man jo alltids kjøpe:) Kos dere:)
Hei på dere:)

Ann-kristin Ste be
non-member comment
Kos dere.
Hei. Morsomt å lese om dine opplevelser i Vietnam. Vi planlegger å reise til Hanoi og Da nang til sommeren. Har tidligere vært i Saigon, Phan Tiet og Hai An. Vietnam er et supert land å feriere i. Ha en fortsatt flott ferie. MVH Ann-Kristin
From Blog: Koh Samet