Marit - Marit Schildger

vi (jeg og Michael) drar til Fillippinene 31.12.2008 og bir borte i nesten 4 uker :)
Skal prøve å blogge litt hver dag!!
Private Message Subscribe Blog Map
Joined on: December 16th 2008
Last Login: November 22nd 2009

by Marit, order by Date newest first.

« back 1 10 20 next »

January 22nd 2009
Cebu rapport Asia » Philippines » Cebu » Mactan Island
Hei Da er vi fremme i Cebu og vi har kommet oss på hotellet som ligger på Mactan. Har vært en tur utenfor hotllets gjerder og det var ikke koselig! Trur ikke man skal bevege seg ut der etter mørkets frembrudd. Det er kanskje en grunn til at det går vakt på hotellets strand utstyrt med pumpehagle:( Det blir nok ikke noen utfart utenfor portene her før vi skal hjem på lørdaag! Hotellet er bra med stort svømmebasseng og strand. Vi skal nok klare å kose oss her! [View Full Entry]

Published: January 22nd 2009 | 60 Views | [diary=365948]

January 21st 2009
Bangkok airport Asia » Thailand » Central Thailand » Bangkok
Da sitter vi i Bangkok å venter på fly til Manila. Klokka er nå 23:40 og det er under en time til flyet går. Med andre ord så skal vi være på farta hele natta... Da sparer vi kostnaden ved å bo på hotell i natt. Vi legger dette til de 200 bath'ene vi har spart på å kjøre Tuk-tuk og føler at vi er på vei til å spare en formue! Kan være vi blir litt trøtte men hva gjør man ikke for å spare noen kroner. Sannheten er heller det at vi ikke hadde noe valg skulle vi komme [View Full Entry]

Published: January 22nd 2009 | 68 Views | [diary=365735]

21.01.2009 kl. 17:20 Vi er snart klar for å forlate Samui for å reise tilbake til Cebu. Flyet hjem til Norge går fra Cebu. Vi hadde planlagt å droppe å fly til Filipinnene igjen ved å hoppe på flyet i Hong Kong. Men dette lot seg ikke gjøre, om vi ikke møter opp i Cebu blir resten av flightene slettet. Så er det noen som trenger 2 flybilletter Bangkok - Hong Kong er det bare å si ifra!! Kan få dem helt gratis.. Det er en trøst at disse billettene ikke kostet stort! Kl. 19:45 flyr vi fra Samui til Bangkok [View Full Entry]

Published: January 21st 2009 | 23 Views | [diary=365646]

Bar
Bar
Utsikt

January 20th 2009
Fortsatt på Koh Samui Asia » Thailand
Gies bort - 4 på rad!!
Gies bort - 4 på rad!!
Eller byttes i bedre versjon... med vinnerlykke. mvh Michael
Da er det midt på dagen her i Thailand og vi har endelig fått masse sol og nærmere 40 grader i sola :) Har ikke fått skrevet blogg på noen dager da hotellet har vært uten internett forbindelse. Det er jo helt forferdelig å ikke ha nettilgang.. Vi har siden sist vært en tur på Thai Boxing. Det kostet en formue og det var ikke spesielt mye action over kampene. Vi har tidligere vært å sett noen råe kamper på Koh Lanta og dette var langt unna det vi så her. Ellers var vi i år på et senter BC som [View Full Entry]

Published: January 20th 2009 | 41 Views | [diary=365286]

Photo 1
Bassenget der vi bor

January 18th 2009
Slapper av  Asia » Thailand » South-West Thailand » Ko Samui
17.01 kl. 23.24 I dag har vi solet oss og slappet av utenfor hotellet. Lunsjen ble inntatt på en lokal sjappe borti gata The Pier. Etter lunsj tuslet vi litt rundt i fiskerlandsbyen før vi gikk tilbake til hotellet for å nyte ettermiddagskaffen på terassen. På kvelden tok vi i en tur til Chaweng. Hadde tenkt å spise middag samt at Michael ville på Thaiboxing. Men da Michael hadde litt mannefeber el. dro vil tilbake. Thaiboxingen kan vi ta en annen dag. Må også få med at vi igjen har spart hele 100 bath på å kjøre tuk-tuk fremfor å kjøre [View Full Entry]

Published: January 18th 2009 | 13 Views | [diary=364494]

January 18th 2009
Bilder fra Samui Asia » Thailand » South-West Thailand » Ko Samui
Hei alle sammen ' Her er noen bilder fra Samui. Bjørn legg merke til bildene av det elekriske oppleget utendørs. Kan du utale deg om dette er etter foreskriftene. Line, du er jo stadig ute etter nye forretningsideer. Se på bildene av den rullende bussen med vekslingskontor og minibank.. Kan dette være noe?? Muligens du kan montere disse fasilitetene på en av KLM's biler (for de av dere som ikke kjenner til KLM så driver de med septiktømming)?? Det er også vanlig her å selge bensin fra litersflasker. Dette gjøre gjerne ifbm. en frisørsalong, en resturant eller grønnsakshandler. D [View Full Entry]

Published: January 18th 2009 | 34 Views | [diary=364548]

Photo 3
Photo 4

I natt kl. 01.00 lokal tid fikk jeg melding fra Hege som lød følgende " Hei mamman min. Jeg vet at du sikkert sover nå men jeg må bare si dette! Jeg fikk 3 på matte eksamen min. Nå er jeg så sinnsykt glad" Jeg må bare si Gratulerer Hege! Bra jobba!! Elsker deg også.. Veit jeg lovet deg en tur til Praha om du sto i matte og det skal jeg holde. Ellers er det nå morgen her i Thailand og vi sitter på terrassen og nyter dagens første kopp kaffe. Til alle der hjemme, kjør forsiktig på glatta. [View Full Entry]

Published: January 17th 2009 | 19 Views | [diary=364184]

January 16th 2009
Kveld på Samui Asia » Thailand » South-West Thailand » Ko Samui
Nå har turisten vært en tur inne i "sentrum". Dvs. shopping mekka på øya, Chaweng Beach. Når vi skulle dra dit tok vi en vanlig taxi, det kostet 300 bat. Hjem igjen mente Michael at vi skule ta en tuk-tuk da det var mye å spare på det. Tuk-tuk er en åpen lastebil med plasser bak å planen. denne turen kostet 200 bat. Vi sparte deremed 100 bat som er omtrent kr. 20,- Med det skal sies at vi fikk mye for pengene, det tar 3 ganger så lang tid med en tuk-tuk:) Vi shoppet ikke så mye i dag. Men [View Full Entry]

Published: January 16th 2009 | 18 Views | [diary=363996]

January 16th 2009
Koh Samui Asia » Thailand » South-West Thailand » Ko Samui
15.01.2009 kl. 0847 lokal tid Ja da har vi kommet oss frem til Koh Samui og Fisherman Village. Som jeg har skrevet tidligere er det en stille del av Koh Samui og dermed ikke så mange turister. Vi bor i selve villagen og har dermed gangavstand til restauranter og de butikkene som er her. Vi måtte første natten bo i en lelighet med garden view og ingen terrasse. Rommet er veldig bra men skal bli bra å få flyttet i løpet av dagen så vi får terrasse med havutsikt! Turen over til Samui gikk med båt fra Samet til fastlandet. Tenkte [View Full Entry]

Published: January 16th 2009 | 51 Views | [diary=363872]

Photo 3
Photo 4

12.01.2009 kl. 14:00 lokal tid Ja da er nok en dag på stranda over her på Samet. Det blåser vedlig her i dag så det er nesten ikke mulig å bade. Vi har nå forflyttet oss opp fra stranda til balkongen utenfor bungalowen vi bor i. Her skal vi nyte en kopp kaffe og utsikten. Har nå fått bestilt rom på Samui, det blir på B1 http://www.b1villa.com/resort som ligger rett ved Fisherman village. Det er en stille del av Samui. 13.01.2009 kl. 08:00 lokal tid Da er det nok morgen og vi er klare for noen timer på stranda. I dag [View Full Entry]

Published: January 14th 2009 | 23 Views | [diary=363159]

« back 1 10 20 next »