Comments | |
| 23rd August 2009 mien | yes, wij vertrekken in oktober - From: Ethiopië we kijken er enorm naar uit! |
| 14th August 2009 jan d. | - From: Noekoes - Chiva - Boechara - Samarkand beautiful pictures! |
| 13th January 2009 Helder & Asli | Welkom terug - From: Einde Hi Maaten & Eva, Thanks for sharing your trip to all of us. See you soon. |
| 29th December 2008 Geoffrey | Prachtig - From: Einde Prachtig wat jullie deden. We hebben jullie met veel plezier gevolgd. Welcome back en tot binnenkort¡ (in Spanje zijn de uitroeptekens omgekeerd...) Katrien en Geoffrey |
| 23rd December 2008 Van de velde | Dank en gelukwensen voor... - From: Einde Maarten en Eva, vooreerst hartelijk dank voor het laten meereizen en genieten. Moge het een blijvende verrijking zijn. Gelukkig einde en n ieuw begin 2009. Jef |
| 23rd December 2008 Rik | terug - From: Einde We vonden het leuk om jullie reis te volgen, het zijn prachtige fotos en voor jullie een mooie levenservaring. |
| 23rd December 2008 an | prachtig - From: Einde We zijn blij dat jullie terug in ons midden zijn. Dit is een zeer mooie afsluiting van jullie blog. We hebben zeker meegenoten. maes |
| 23rd December 2008 griet | - From: Einde hallo ai... aan alle mooie liedjes komt een eind zeker?? het was zalig om jullie belevenissen mee te volgen... meestal 's morgens vroeg op mijn bureau terwijl ik aan het wakker worden was met een tas koffie. en nu: terug de grote cultuurshock... en weer werken? of nog even niet? hopelijk tot binnenkort eens!!! groetjes |
| 16th December 2008 Tania | - From: Mandalay - Bagan - Yangon Indrukwekkend, meer kan ik er niet over zeggen! |
| 5th December 2008 maes | - From: Noordoost Myanmar Prachtige foto's!! Na drie keer kijken, hebben we Maarten ontdekt tussen de beelden!. We kijken er naar uit om jullie terug te zien. Geniet nog van de laatste weken. |
| 15th November 2008 Asli & Helder & Antonio Ali | Memories - From: Istanboel Thank you to share with us those nice photo's, magnificient places. Your photo's reflect how happy you are. You are good to discover and not only to pass by those cities as a simple tourist, your comments are great. Ahh Istanbul! I missed my city... Enjoy and share more with us. Cheers |
| 15th November 2008 Nina | Laatste etappe :-(((( - From: Vientiane - Vang Vieng - Luang Prabang Het gaat te vlug...veel te vlug....voor jullie...maar ook voor ons ;-(( GENIETEN TOT DE LAATSTE DAG!!!! :-))) Nog een dankje voor al dat moois, we hebben er van genoten. Groetjes |
| 12th November 2008 Jozef Van de Velde | voor zoveel - From: Vientiane - Vang Vieng - Luang Prabang Maarten en Eva, Nu jullie bijna aan einde zijn gekomen toch nog in dat mystieke oosten een hartelijk dank voor jullie mooie, aangname en leerrijke verslagen. Hopelijk verloopt Myanmar rustig. Groeten. Jef. |
| 2nd November 2008 DeT | DeT - From: Don Khon - Champasak - Bolaven - Thakek Mijn naam is haas ..... en ik heet DeT Prachtige beeldopnamen!!!!! |
| 2nd November 2008 Griet | filmpje - From: Don Khon - Champasak - Bolaven - Thakek Hoi, Louise en Arthur hebben al ongelooflijk veel gekeken naar Maarten zijn eetkunsten. Arthur probeerde Maarten na te doen maar zo vlug eten kan hij toch niet. Nog veel plezier en geniet verder. Groetjes JGLA, |
| 2nd November 2008 Nina | Don Det ??????? - From: Don Khon - Champasak - Bolaven - Thakek Wat uitleg graag????? :-)))))))) :-)))))))) :-)))))))) Zullen het maar aan Det vragen zeker... ;-) Groetjes |
| 21st October 2008 Nina | Groetjes.... - From: Battambang - Phnom Penh - Kratie Profiteer er nog maar van met volle teugen......want de tijd vliegt ;-)) Bedankje..... omdat we dit allemaal mogen meevolgen XXX Groetjes |
| 20th October 2008 Eva | suppr mooi - From: Battambang - Phnom Penh - Kratie Heey, 't zijn suppr mooie foto's 'k wou dat ik er ook was maar dat gaat niet 't is wel bijna vakantie dat helpt al tot in december als jullie thuiskomen!! Eva |
| 2nd October 2008 Nina | Zalig!!!!! - From: Lovina - Ubud - Kuta Disco-swing op de motto...... ZALIG!!!!!!! Groetjes |
| 2nd October 2008 An VP | - From: Lovina - Ubud - Kuta Waaaaaaw jullie zijn in het paradijs beland!! Zulke mooie foto's. Groetjes uit het kille België. Maes ps: Eva is al benieuwd naar haar verjaardagskado. |
| 2nd October 2008 griet | - From: Lovina - Ubud - Kuta Hey Eva! Amai... op uw verjaardag snorkelen in bali... dat lijkt me toch wel zalig!! Geniet er nog van alletwee!! Hier zijn de herfst en winter alweer in het land... dus van rondlopen in bikini en t-shirt is er al geen sprake meer!! groetjes |
| 26th September 2008 Jessica | Happy Birthday - From: Jakarta - Jogjakarta - Oost Java HAPPY BIRTHDAY EVA !!! Het ziet er daar weeral leuk uit ! Jessica |
| 23rd September 2008 Nina | - From: Jakarta - Jogjakarta - Oost Java Het blijft boeiend ........ ook bijna een....."Gelukkige verjaardag!" Geniet er maar van ;-)) Groetjes XXX |
| 22nd September 2008 Jozef Van de Velde | intrigerend - From: Jakarta - Jogjakarta - Oost Java Maarten en Eva, bij het "meereizen" kom ik terug naar RDCongo. Wat mogen jullie toch meemaken en zien. Groei maar verde... Jef |
| 3rd September 2008 Nina | Houden zo!!!! - From: Sofia - Belgrado - Novi Sad - Mokra Gora - Kraljevo - Nis Het contrast is groot ....tijdens de siësta!!!! Houden zo!!!! Eva ;-))) |
| 3rd September 2008 Tuur | Sofia - From: Sofia - Belgrado - Novi Sad - Mokra Gora - Kraljevo - Nis Pas nog een paar dagen in Sofia geweest en mijn indruk is dezelfde als die van jullie. Op een paar kerken na gewoon heel lelijk. (Wat wel niet van de Bulgaarse vrouwen gezegd kan worden) |
| 7th August 2008 Nina | Istanbul - From: Istanboel Mooie foto daar bij de blauwe moskee EVA..... Heel vele groetjes XXX XXX |
| 7th August 2008 an | - From: Istanboel Hallo, het blijft leuk om jullie verhalen te lezen. Ook heel mooie (en vaak komische!!) foto's. Zeer origineel en goed gedaan. Ik kijk er naar uit om jullie terug te zien in augustus. Maes |
| 19th July 2008 Paul en Det | ook ergens - From: Osh - Andijan - Tashkent Mooie reportage uit het warme Oezbekistan. Kunnen spijtig genoeg (nog) geen zonnige wensen uit Denemarken opsturen, we fietsen voorlopig dan maar tussen en door de buien door. Groetjes uit Spøttrup Borg, het grootste middeleeuws bouwwerk in het land... |
| 12th July 2008 Nina | Op weg naar Song Kul - From: Bishkek - Cholpon Ata - Karakol - Song Kul Pachtig!!!Ik zit hier weg te dromen :-))) Geniet maar verder..... Groetjes |
| 11th July 2008 Rik | mooi - From: Bishkek - Cholpon Ata - Karakol - Song Kul Wat een mooie foto's, en wij maar werken in België !! Goede reis ! |
| 10th July 2008 Virginie | SUPER - From: Bishkek - Cholpon Ata - Karakol - Song Kul Eva & Maarten, I envy you !!! Dankzij deze prachtige (en grappige) foto's reizen we toch een beetje mee :-) Geniet er verder nog met VOLLE TEUGEN van !! CU |
| 30th June 2008 rik van bogaert | rusland, siberië, kazakstan - From: Tobolsk - Tomsk - Novosibirsk - TurkSib - Almaty Siberië, de eindeloze vlakte van boreale wouden, steppe, artificiële woestijnen, eentonige grijze steden, af en toe opgeflakkerd met een kolossaal communistisch gebouw, mooie houten huisjes, hypermoderne buildings .. De steppe van Kazakstan, Almaty, de bergen in de verte.. Miljaar, jullie reis prikkelt m'n zintuigen tot in m'n kleine teen. |
| 22nd June 2008 Jozef Van de Velde | Je rends la langue au chat - From: QUIZ - Russisch straatbeeld Kennen de russen geen lingala of een andere serieuze taal? je congolese nonkel. Jef |
| 22nd June 2008 Angelo & Veronika | Quiz - From: QUIZ - Russisch straatbeeld Det, je zit er bijna op. Alleen is 11: Yves Rocher en 13: Miele. Tja, maar wij mochten niet meedoen, wegens voorkennis van Russisch zeker ? ;-) |
| 20th June 2008 tania van parys | - From: QUIZ - Russisch straatbeeld @DeT, je antwoord 'Duizend en één Nacht', fantastisch gevonden! Wij dachten ook aan iets met 'duizend', blijkt dus Miele (mile) te zijn! Maarten en Eva, wij wachten op jullie volgende quiz! Veel plezier nog! |
| 18th June 2008 Nina | Kamelen melk - From: Tobolsk - Tomsk - Novosibirsk - TurkSib - Almaty Smaakt kamelenmelk niet zoals paardenmelk? Niet echt lekker dan ;-) De foto's vergroot bekijken is heel plezant. Ik begin een beetje jaloers te worden...hoe zou dat nu komen??? ;-) Groetjes van Noël & Nina |
| 18th June 2008 Nina | Quizje - From: QUIZ - Russisch straatbeeld Help...help.. Veronika Help...;-))) |
| 18th June 2008 DeT | Quiz - From: QUIZ - Russisch straatbeeld tof spelletje:1)Kyli Minogue 2)Mac Donalds 3)Citybank 4)Hot-Dogs 5)Bob Dylan 6)Lada 7)bonduelle 8)Indiana Jones 9)Starbaks Koffie 10)Raiffaisenbank 11)TSV (u-bahn) 12)ABN-AMRO bank 13)Duizend en een Nacht 14)Accescoires...... ben ik geslaagd??? |
| 3rd June 2008 An | meereizen - From: Moskou - Nizhniy Novgorod - Jekaterinburg Hallo, Tof dat we weer kunnen meereizen met jullie. Bedankt voor de vele foto's. |
| 3rd June 2008 Nina | Zwaai...zwaai.... - From: Moskou - Nizhniy Novgorod - Jekaterinburg We zwaaien terug Maarten!!! En....genieten verder mee ;-)) Groetjes ook aan Eva :-) |
| 3rd June 2008 Jessica Andries | veel plezier - From: Moskou - Nizhniy Novgorod - Jekaterinburg Dag Eva, Hoe is het daar? Valt die trein zo wat mee? Veel plezier nog hoor ! Jessica |
| 28th May 2008 Nina | Prachtig!!! - From: Velikiy Novgorod Prachtige architectuur!!! En...hebben jullie in het Intourist hotel geslapen??? Rood....rood....het verwondert mij niet dat Eva in de trein nog wil slapen hihi ;-))) Groetjes |
| 27th May 2008 Nina | Oef...je hebt hem nog!!!! - From: Piter Hey Evaatje Je bent Maarten toch niet kwijtgeraakt tussen al die blote buikskes. Naar het schijnt zijn daar tevééééél meisjes en te weinig jongens ;-)) Groetjes en nog veel kijkgenot. |
| 26th May 2008 Jozef Van de Velde | wij volgen - From: Piter Dag Maarten en Eva, een gans nieuwe wereld. Ook voor mij. Mooi, Geniet er van en... laat ons mee genieten. Volhouden. Jef |
| 19th May 2008 Ricardo | ciao - From: Riga Just heard about your trip from Helder last weekend! Wow... Have fun during the "white nights" and hope we meet so you can tell me how does prospekt nevski looks like... Your blog has already inspired me... Maybe we meet along somewhere. Have fun! Ricardo |
| 18th May 2008 Nina | Weer genieten van.... - From: Riga Ik vermoed Eva dat jij aan de ingang van dat shoppingcenter geen last zult hebben met hieltjes ;-)) En verder.....genieten maar....want als je volgende keer terug komt :-(((( Groetjes |
| 18th May 2008 rik van bogaert | Riga - From: Riga Hey reizigers, Riga gepasseerd? Een ferme oude binnenstad é! Is de tweespalt Russische en Europese Letten jullie ook opgevallen? Ben er vorig jaar geweest en ben ook eens binnen gaan neuzen in een 'Russische' universiteit die je op de achtergrond van foto 10 ziet. Ben toen enorm brutaal buitengesmeten door een Russische officier die me had opgemerkt... Nu richting Siberië? |
| 16th May 2008 rik van bogaert | amai m'n sloffen - From: De VSvA Yow, jullie zijn weer op pad. Waar zitten jullie momenteel? Siberië, China, Benidorm of Timbouktou? Ik kan eve niemeer volgen, maar de foto's en verhalen blijven inspireren!! Wanneer zijn jullie terug van jullie avontuur? Dec 2008? Rik |
| 27th March 2008 Nina | Fantastisch!!! - From: Iets dat lijkt op een bevroren tsunami Dit moet echt fantastisch zijn om te zien...het is jullie van harte gegund ;-)) Binnenkort weer eventjes in ons klein landje... Groetjes en dikke kus |
| 25th March 2008 griet | - From: Iets dat lijkt op een bevroren tsunami amai! Zo indrukwekkend! Ben jaloers!! Een punt van gelijkenis: wij zitten ook in de sneeuw... kan je het je voorstellen: eind maart! Groetjes en tot binnenkort! |
| 24th March 2008 Nina | Amaai..die brug.... - From: Wondermooi Patagonie Amaai...die brug, en....toch niet doorgezakt ;-))) Toch een bijzonder prachtig avontuur!! Jullie zijn inderdaad ver... en toch zo dichtbij :-)) Groetjes |
| 16th March 2008 Nina | Nieuwsgierig ........ - From: Schrikkeljaar En wij nieuwsgierig als we zijn...... Wat hebben ze nu weer beleefd??? En wat zien we....genieten, genieten en nog eens genieten doen ze.....jullie hebben groot gelijk ;-))) Groetjes en tot de volgende belevenis............. |
| 16th March 2008 An van Maes | - From: Schrikkeljaar Hoi, Ik wenste dat ik zo'n dagje gehad had op 29 februari! Als dat niet genieten is. In tijden van storm en regen is het in België vergeefs hopen op lieflijke fietsritjes (alhoewel het ziet er vrij lastig uit) en natuurlijke baden. Zeer leuk filmpje trouwens op 14/02. Groeten van Maes |
| 12th March 2008 Nina | Ja...ja... - From: Cityhopping Ja...ja....en ons maar wijsmaken da ge zo maar aan de druifkes moogt zitten ;-)) We zullen 't maar geloven zeker hi.hi.hi... :-)))))))))) Smakelijk!!! Groetjes |
| 12th March 2008 DeT | ...roering - From: Cityhopping Het filmpje met "the Beatles" is natuurlijk een herinnering aan de tijd van toen. Mooi gemaakt, alsook de foto's. Allen die dit lezen zijn reeds 'TE LAAT' want de lekkere Mendoza Malbec wijn is door ons opgekocht (.....) ja echt een aanrader. |
| 12th March 2008 Jessica | goede reis ! - From: Archeologie op hoog niveau Dag Eva, Ik denk dat jullie hier nog lang aan zullen terugdenken, wat een prachtig landschap. Ik wou dat ik daar ook was. Geniet er maar van hoor ! Jessica |
| 11th March 2008 Nina | Gewoon prachtig!! - From: Archeologie op hoog niveau Gewoon prachtig wat jullie allemaal meemaken!!! en....wij maar meegenieten ;-)) Laat maar komen........ We kijken al uit naar het volgende :-)))) Dikke knuffel en veel plezier! |
| 11th March 2008 griet | - From: Archeologie op hoog niveau De max! Amai.. zo machtige foto's... lucky one's!!! |
| 8th March 2008 Tania | - From: Sterrekes zien Hey! Wij wachten vol ongeduld op jullie volgende verhaaltje (met bijhorende foto's natuurlijk). |
| 19th February 2008 Nina | Sterretjes kijken!! - From: Sterrekes zien Heb weer genoten van jullie verhaaltje ;-) Laat maar komen wij genieten mee op afstand :-))) Groetjes |
| 17th February 2008 Griet | - From: Bourgondisch Tarija Hoi daar! Vandaag pas jullie site ontdekt. Echt leuk om te lezen en de zomerse warmte wat te voelen (hoewel mooie winterse weekends als dees ook heerlijk kunnen zijn, maar toch... brr koud). Komiek dat jullie daar al tot plaatselijke BV zijn gebombardeerd. Geniet van jullie reis, vanaf nu volg ik trouw jullie avonturen. Griet |
| 14th February 2008 anonymous | - From: Zonnig Iquique Wat lezen we daar : " ... en laat Maarten de keuze zijn ballen achter te laten of enkel het omhulsel mee te nemen... Verbouwereerd laat hij zijn speeltje achter ... " Als geisoleerd tekstfragment kan dit tellen ;-) Groeten. Piet. |
| 13th February 2008 Nina | Valentijntje - From: Zonnig Iquique Maarten zijn speeltje kwijt??,..... Daar is niets meer van te merken op het strand ....Valentijntje is aanwezig ;-)))) Mooi en lief!! Geniet maar verder van jullie avontuurtje ;-) Groetjes van Noël en Nina |
| 12th February 2008 Ann DH | - From: Vredig La Paz Zo eventjes op een rappeke Bolivia met jullie ontdekt. Bedankt Eva en Maarten voor jullie verslagjes. Ik vind het zo geestig om jullie stappen in woord en beeld te volgen. Veel plezier in Chili nu! |
| 11th February 2008 Nina | De mooiste lach van Bolivia - From: De Natte Stad Hallo genietertjes Wat heb ik weer genoten van jullie verhaaltje!! Ik kijk er telkens weer naar uit!!! We wandelden zo mee op het kerkhof! Maarten zijn hoedje staat hem ook fantastisch goed ;-) en...Eva heeft nog altijd die mooie lach ;-)) Geniet maar verder van jullie reisje!!! Groetjes van Noël en Nina |
| 11th February 2008 Roel | Dino's - From: De Natte Stad Helaba, Als jullie die dino's zagen... dachten jullie dan niet even dat ge terug aan 't werk was ??? Geniet er van !!! (wij doen dat ook in gedachten ;-)) Groetjes |
| 6th February 2008 DeT | tof...tof... - From: Het echte Eldorado ...mooie beelden en nu ook al filmpjes...geniet maar verder....benieuwd naar de volgende.... boeiend en knap geschreven al die verhalen... |
| 4th February 2008 Carlo | ME SO JEALOUS !!! - From: Het echte Eldorado Hallo daar , ik wou dat ik ook eens aan een 2 meter rietje vino kon zuigen. Heb ik het mis als ik mij afvraag waarom ik zoveel terrasjes, friet en steak en pintjes zie passeren ? Zitten jullie eigenlijk wel in het buitenland ? Hou jullie goed, ik blijf allesinds nieuwsgierig volgen ! |
| 4th February 2008 nina | mmmmm..... - From: Het echte Eldorado MMMM....lekker wortelsapje!! Het water komt me al in de mond ;-)) En....een feestvarken zoals in Aalst, voor het moment ;-) |
| 3rd February 2008 Anke | - From: Het echte Eldorado Dag Eva & Maarten, het ziet er allemaal fantastisch uit! En jullie genieten er duidelijk van. Het is ongelooflijk plezant om jullie verhalen via het internet te volgen. Zo kunnen we een beetje (veel) meegenieten ;-) |
| 3rd February 2008 el do | slaap - From: Het echte Eldorado Leuk Leuk. Ik vroeg me af, kunnen jullie genoeg slapen op die bus? Nog een goede trip verder. |
| 2nd February 2008 Jozef Van de Velde | fijn die clips - From: Het echte Eldorado M en E. geweldig wat jullie in korte tijd zien. Goed het vast te leggen en fijn het ons mede te delen... afwisselend, op de toeters na... Ze beginnen morgen ook in Aalst met carnaval. JVdV |
| 2nd February 2008 An Van Parys | waaw - From: Bourgondisch Tarija Leuk om weer iets van jullie te vernemen. Dat verhaal van die krant, moet je zeker nog eens vertellen! Ik ben benieuwd. Schol! Heb er dorst van gekregen. |
| 2nd February 2008 nina | Mooi en tof !! - From: Bourgondisch Tarija Joepie!!! terug wat nieuws van jullie!! Echt tof om dit met jullie te mogen delen, ik voel met net als jullie op vakantie ;-)) Groetjes van Nina en Noêl |
| 1st February 2008 Jozef Van de Velde | hartelijk dank - From: Bourgondisch Tarija hartelijk dank om zo fijn te mogen meegenieten. Ook al proef ik niet de wijn, vreugde is er om 't samen zijn. JVdV |
| 29th January 2008 Manvan31 | - From: Asuncion tot Tarija - een belevenis Net zoals jullie vul ik mijn dagen met veel op mijn gat zitten, lezen, en af en toe een pintje drinken. El W |
| 27th January 2008 NicoDemus | 5 landen - From: Asuncion tot Tarija - een belevenis Amaai, 4 landen en dit in zo'n korte tijd, ik kan geloven dat jullie achterste al blauw ziet van al die busreizen. Maar aan de foto's te zien amuseren jullie zich wel in het verre Zuid-Amerika. |
| 27th January 2008 Rik | - From: Asuncion tot Tarija - een belevenis Ferm...ferm. Ik volg jullie reis op de voet! Mooie verhalen. De Andes...een verslavend gebergte, let op! ;) Gek dat jullie in tropische toestanden rondhangen, ik vertrek donderdag naar Finland...-10°C overdag. Eva, kijk ook je mail 'ns even na, 'k heb iets gestuurd da je zal interesseren! Veel groetjes aan jullie beiden en snuif de hele wereld in jullie op! Rik |
| 26th January 2008 Jozef Van de Velde | Andes - From: Asuncion tot Tarija - een belevenis Hoger - Lager. In de bergen en de dalen. Zonder veren, nooit meegemaakt. Ik verving de bladveren op tijd. JVdV |
| 25th January 2008 DeT | 2 de - From: Poor Niagara het wordt steeds maar boeiender !!!!!!!!! |
| 25th January 2008 Roel | WAUW - From: Poor Niagara Amaai, jullie zijn nog niet tevreden met één waterval... jullie genieten van een waterval van watervallen ;-)) Ziet er allemaal zo mooi uit, en dat op mijn nuchtere maag, 'k zal maar beginnen werken zeker ... Amuseer jullie, ge leeft maar éénen keer hé. Groetjes Roel |
| 21st December 2007 Roel | Wauw - From: Ethiopië Da's echt om jaloers van te worden... |