Apia Travel Blogs

No Information

Links: Apia Travel Blogs (34) | Apia Travel Photos | Map of Apia | Samoa Travel Forum | Hotels in Apia | Hostels in Apia | Cheap flights to Apia | Apia Map | Samoa Facts | Map of Samoa

Samoa

« back 1 10 20 30 next »
By FemkeWillemtravels
April 17th 2007
Samoa - Apia Oceania » Samoa » Upolu » Apia
SAMOA - Apia After 10 days Tonga we arrived in Samoa. The first day we spent in Apia, de capital, beautifully located at a bay. Here you can make a walk along the bay, visit the Robert Louis Stevenson museum and there is even real good snorkeling! Willem en ik mochten allebei een Pacific eilandje uitkiezen. Willem koos Tonga en ik wilde heel graag naar Samoa (vanwege margaret mead, de grootmoeder van de antropologie). En het stelde me niet teleur, zelfs niet toen ik al vrij snel hoorde dat het onderzoek van MM niet op Independent samoa maar op Amerikaans [View Full Entry]

FemkeWillemtravels - Femke&Willem | Read The Full Entry | Subscribe
Published: April 17th 2007 | 191 Views | [diary=153295]

By C MB
March 27th 2007
Eindelijk gelegenheid Oceania » Samoa » Upolu » Apia
Zo, eindelijk de tijd en de rust gevonden om weer een blog te schrijven! Na ons bezoek aan de gletsjers op het Zuidereiland is de reis "druk: geweest, en de internet voorzieningen, die er wel steeds zijn, zijn zo druk bezet dat schrijven er niet van gekomen is. Van Franz Josef Glacier zijn we op doorreis naar Abel Tasman National Park gestopt in Punakaiki. Hier de site bezocht met de blowholes en de pancake rocks. Een natuurfenomeen van indrukwekkende proporties. Daarna door naar Greymouth, waar we een uitstekende campingplaats hadden aan het strand (Tasman Sea met "veul geweld"). Boods [View Full Entry]

C MB - Corry & Martin | Read The Full Entry | Subscribe
Published: March 27th 2007 | 34 Views | [diary=142572]