corina64's Guestbook
Comments
Date: 2nd May 2013
stii
chiar am citit o stire despe un domn frumos escortat la aeroport exact din cauza asta :))) Distractie placuta , asteaptam detalii!
stii
Date: 2nd May 2013
Ma bucur sa va vad, Corina,rochia e minunata! Ar trebui sa si-o aminteasca toti anul viitor! Cum adica "in campul muncii", lucrezi acolo ? Sunt curioasa!
Date: 17th February 2013
Minunat ca aveti ocazia sa vedeti atatea locuri interesante si imi place cum arati.
From Blog: Old village
cu Vali Vijelie. Da ma gandeam la Costi....si la dinti, na
From Blog: Jazan - port la Marea Rosie
Date: 28th October 2012
hey :)
Visez la Bahrain sau Oman...Nu mai visez la KSA . Totusi prin oras cum ein Bahrain? Se uita oemnii dupa voi,sunt multi turisti, cum ati fost tratati la hotel? Scrie-.mi pe FB sau pe mail Merci pt articol :)
From Blog: Vacanta Eid - Bahrain
hey :)
From Blog: Vacanta Eid - Bahrain
Date: 17th September 2012
superbe
Imi imaginez ce cald trebuie sa fie acum la voi dar cu o sticla de apa, stanci si desert plus clima in masina.....mai uiti :)
From Blog: Grafitti rock - stanca cu desene rupestre si nu numai
superbe
From Blog: Grafitti rock - stanca cu desene rupestre si nu numai
Date: 24th June 2012
hey
Cand iesi cu abbaya aceea neagra nu este ingrozitorde cald? Ai putea sa iei una alba daca vrei sau nu se poarta asa ceva? La bazinul olimpic cum a fost?
hey
Date: 24th June 2012
Bine te-am gasit. Am dat peste acest blog din intamplare, deabia astept sa citesc mai multe postari. Numele meu este Diana, sunt casatorita cu egiptean si locuim in Riyadh. Iti doresc mult succes in tot ceea ce faci. P.S. Nici eu nu suport zgomotul AC-ului asa ca incerc sa il folosesc cat mai putin.
Date: 30th May 2012
yummy, smochine.......
Ca de obicei, foarte frumoase imagini. Chiar, ce faceti vara cand e foarte cald? Iesiti noaptea la cumparaturi si la plimbare?
From Blog: Al Qassim
pare desprins din desene animate
From Blog: Orasul vechi dintr-o poveste
Date: 14th May 2012
absolut superbe pozele
De fiecare data citesc cu maxim de interes postarile despre o tara despre care eu am auzit mai mult doar "din povesti" :)
absolut superbe pozele
Date: 13th May 2012
intrebare
cum e bucataria din arabia saudita, exista retete demne de recomandat? salutari si multe experiente frumoase in continuare!
intrebare
Date: 25th March 2012
lux, opulenta, prestige :)
Ma bucur ca ai avut ocazia sa participi la o astfel de intalnire Si mie mi-ar fi placut :)
From Blog: Shura council - un fel de adunare parlamentara
lux, opulenta, prestige :)
From Blog: Shura council - un fel de adunare parlamentara
Date: 19th March 2012
......
Epateaza.....ca aproape tot ce construiesc printii. Undeva trebuie sa-si lase amprenta. In afara de zecile de copii galagiosi. Asta a fost un comentariu a la Hapi :D
From Blog: Centru cultural
......
From Blog: Centru cultural
Date: 20th January 2012
weekend placut :)
Nu stiam de reclama asta.....dar tot ce se poate ca-i asa cum spui :))) Mai scrie, scrie mai des........Cum te-ai obisnuit cu clima? Mallul pentru femei e uratel pe dinafara. Doamne, bine ca m-a ouat mama in Romania
From Blog: Activităţi de weekend
weekend placut :)
From Blog: Activităţi de weekend
Date: 10th January 2012
update
Sunt foarte frumoase rochiile . Si nu-mi vine sa cred ce preturi au.......chiar daca unele, in europa sunt pentru colectia personala si atat Iti sta foarte bine cu rochia alba- In locul tau, cel putin 3 ore ma uita Dumnezeu acolo.....
From Blog: Update la second hand souk
update
From Blog: Update la second hand souk
Date: 27th December 2011
oh...
Saracutele de ele....dupa ce ca cele bogate nu fac nimic toata ziua, mai au nevoie si de ajutoare. Sa bei cafele si sa faci copii si shopping o viata intreaga? Sa-ti vezi sotul cat " e voie"? Thanks God ca m-am nascut romanca. Cred ca daca as trai toate aceste lucruri, pe pielea mea, acolo, as aprecia si mai mult ce am acum :) Sper c-ai avut un Craciun frumos Cori
From Blog: It is a men world - dar femeile isi iau revansa
oh...
From Blog: It is a men world - dar femeile isi iau revansa
Date: 9th December 2011
experta in gastronomie
O sa fii experta in curand in bucataria arabeasca! Desertul dulce unguresc de care zici tu e http://www.e-retete.ro/retete/vargabeles vargalebesul. Se gaseste si in food courturile din mallurile romanesti dar nicaieri nu-i mai bun ca in Ungaria sau ca cel pregatit acasa :) Astept cu maxim interes urmatorul articol
From Blog: Ce mâncăm astă seară?
experta in gastronomie
From Blog: Ce mâncăm astă seară?
Date: 24th November 2011
superb
Imi place mult poza cu cladirile "undeva in departare locuim noi" :)
From Blog: Experienta din Faisaliyah tower
superb
Imi place mult poza cu cladirile "undeva in departare locuim noi" :)
From Blog: Experienta din Faisaliyah tower
Sign In

Angela
non-member comment
Multumesc
Draga Corina, multumesc din suflet pt educatia de la distanta...Va pup cu mult drag.