corina64's Guestbook
Comments
Date: 8th November 2011
Corina, multumesc, esti amabila dar deocamdata nu vom ajunge acolo.....Egipt si iar Egipt, ne-am cam lipit de meleagurile acelea. In plus.....nu merg in nici o tara care mi-ar putea periclita calatoria la Ierusalim. Nu sunt sigura, poate vorbesc prostii, dar cu o viza de Saudi nu stiu daca mai intru in Ierusalim. Cu una de Siria sigur nu........Nu am 2 pasapoarte.... Asa ca-mi vad de treaba deocamdata, am zis asa sa "ne invite" sa vedem care ar fi reactia dar al meu nu e de acord.
Date: 4th November 2011
Vreau sa stiu daca e adevarata povestea cu rochiile ,lucru de care desigur ca ma indoiesc.........
From Blog: Culoare locala in secondhand souk
From Blog: Culoare locala in secondhand souk
Date: 3rd November 2011
life in ksa
Multumesc Corina pentru comentariile lasate pe blog, cu ocazia asta am descoperit jurnalul tau de calatorie si fascinanta descriere a sederii in Afganistan...cu siguranta intr-o buna zi mi-as dori sa ajung si eu pe-acolo. Cat despre Riyadh...sufar de o nostalgie continua, pentru mine a fost o experienta capitala, am trait fiecare zi din cele 6 luni cu un entuziasm fanatic, mi-a placut la nebunie sa explorez orasul si cultura locala. Eu ieseam oriunde din momentul in care deprinsesem sa port tarha si niqab-ul exact ca o femeie saudita. pentru orice informatie nu ezita sa imi scrii! Noi traiam in Eid compound, unde simteai deja rasuflarea arida din Thumama desert...un loc aparte. Te imbratisez si enjoy Riyadh!
life in ksa
Date: 1st November 2011
Ahlan Poate scrii mai des pe blog daca tot ai timp . Am si eu abbaya, chiar ii ziceam astazi lu \"al meu\" sa ii scrie unui amic din Saudi sa ne invite la Ryad. A zis ca m-as plictisi dupa doua zile si in plus nici n-am putea iesi din Ryad sa vad restul.......Si ca sa ma multumesc cu Valencia sau Barcelona anul asta :D Imi place foarte mult sa-ti citesc peripetiile, parca ma transpun acolo.
Date: 25th October 2011
Hey!
Ma bucur ca ai ajuns cu bine si m-am delectat deja cu prima povestire dintr-o lume Tabu :) Cat o sa stai acolo? Mi-e foarte greu sa-mi imaginez cum as putea locui , chiar si intr-o vacanta fiind, intr-o tara atat de putin indulgenta cu liberul arbitru. Oare cat de multumite sunt femeile ,mereu separate de soti si de persoanele de sex opus? Chiar daca cresti asa.........nu realizezi la un moment dat ca ceva lipseste? Ca traiesti dupa un etalon, ca te sufoci? Ca nu baticul si haina lunga te diferentiaza de restul lumii ci felul in care esti tratata, catusele invizibile, faptul ca altii hotarasc pentru tine.......... Ah, sunt tare curioasa cum va "evolua" Saudi Arabia in contextul actual Pup, take care, come back safe :)
From Blog: Welcome to Riyadh
Hey!
From Blog: Welcome to Riyadh
intrebare
Corina, cum adica "altfel, localnicii nu trebuie sa munceasca"? dar din ce traiesc?
From Blog: Amintiri din epoca de aur
intrebare
From Blog: Amintiri din epoca de aur
.....
Ela-din cate imi dau seama Corina nu face pozele "pe fata" . Cu un aparat bun si cu fler se descurca... Corina, domnii nu participa la petrecerea de botez(chiar si separat?)
.....
imi place
Ma bucur ca am descoperit blogul....desi inca nu am priceput daca e personal ...sau colectiv. Superbe poze, palpitanta poveste. Inteleg ca nu mai locuiesti in Afganistan
imi place
Date: 17th March 2011
Afghanistan
Hi Corina, BlogFront.org is committed to uphold the quality standards of blogging. We strive to maintain and promote only the most credible blogs in their respective fields. Spam blogs or "splogs" has been a problem for some time now and people are getting confused about which blog to trust. We would like to thank you for maintaining such a reputable blog. We know that it takes time, effort and commitment to keep such a blog and as such, we have added your blog as one of the top Afghanistan blogs. You can see your blog listed here: http://blogfront.org/afghanistan You can also claim your BlogFront Top Blogs badge at http://blogfront.org/badges/afghanistan Thank you for keeping your blog credible. Let's keep the blog revolution alive! Maria Blanchard BlogFront.org Blog Revolucion
Afghanistan
Date: 3rd March 2011
Draga Corina e senzational de frumos. Tot timpul mi-am dorit sa ajung in Dubai dar Dragos considera nesigura o astfel de experienta. Pune mai multe poze! Sanatate la toata lumea! Pupici frumoasei Domnisoare! ioana
Date: 31st January 2011
Draga Corina,citesc articolele tale cu sufletul la gura!Ma minuneaz de Miriam cum se adapteaza, cat este de intelegatoare la restrictiile impuse,cand atatia copii sant mofturosi, cand parintii le interzic ceva!!Va doresc sa stati cat mai putin acolo si sa reveniti la casa voastra!Sau in alt loc mai putin dificil Adina vroia sa-ti scrie dar am inteles ca nu se poate!!
Date: 29th January 2011
Ma trec fiori cand citesc... E o lume interesanta dar infricosatoare in acelasi timp. Despre "farmecul" ei poti doar tu, care il simti ,sa vorbesti. Si cand te gandesti ca nu demult eram si noi niste prizonieri pe propriile noastre meleaguri mioritice. Am uneori, citindu-te senzatia unei calatorii inapoi in timp. Domnul sa va aiba in paza si sa va intoarceti sanatosi. Tolba va fi plina cu povesti de neuitat, sunt sigura. Va pup si ma gandesc mereu la voi! Sma
Date: 9th November 2010
merci
Multumesc Corina pentru toate informatiile despre o lume exotica si total necunoscuta pentru mine. Cred ca este una dintre cele mai interesante experiente din viata voastra. Sa aveti grija de voi (imodium), si sa veniti cu bine spre casa. Toate cele bune si pupici lui Miriam. XX Sma
From Blog: R&R
merci
From Blog: R&R
Date: 1st November 2010
Parca as prefera sa stau in comunitatea aceea mica din Olanda :D, asa mai.... la caldurica
Date: 16th October 2010
fara endorfine viata e f.plicticoasa si nu o mai apreciaza nimeni.la vecini zile ca au cascaval si in afganistan,sa nu mai creada ca se face numai in olanda.
Date: 6th October 2010
Un weekend cu surprize
Corina, nu ai pb. daca faci aceste poze??!!Este frumos sa vezi obiceiurile altor popoare, sa participi la ele dar sa nu fie prea mult timp,nu?Mi-a placut ca si-a primit portia si Henk!!Nu ma asteptam la asta!Poate inveti o reteta buna si o scrii si pentru noi! Ce zici?
Un weekend cu surprize
Date: 16th September 2010
Pentru tine si Henk e cum e cu aceste experiente unice ,dar cred ca pentru Miriam e ceva de basm.Dupa aceste experiente pe care viata voastra i le ofera ,cred ca viata ei va fi o continua cautare a unor noi si noi experiente.Sincer , nu o vad in viitor pe Miriam stand intr-un loc, oricare va fi acesta .Cred ca odata ajunsa mare ,va incerca sa caute tot mai mult si tot mai multe experiente.Probabil ca la randul ei va deschide un blog pe care ne va scrie in anii nostrii de batranete .Sper sa fiu si eu una dintre cititoarele ei,prin ea sa vad si eu noi si noi locuri la vremea in care varsta nu imi va permite sa calatoresc .Gustul aventurii traite de mica se va imprima in mintea si sufletul ei ca si satul bunicilor nostrii in mintea noastra.
From Blog: Gustul aventurii
From Blog: Gustul aventurii
Date: 13th September 2010
Va admir pentru ca incercati sa luati lucrurile cu calm si seninatate!Sigur nu este usor de locuit dar experienta este extraordinara!Ma gandesc cum si cat o va influienta pe Miriam!Sub indrumarea voastra sigur va deveni un adult tolerant si deschis!
From Blog: Eid
From Blog: Eid
Date: 31st August 2010
religii sau religie
Sigur ca toti am fi mai buni daca am asculta vocile copiilor nostrii ,cu totii am fi mai fericiti daca am avea gandirea copiilor .Cum se ajunge ca devenim mai rai,mai pervertiti si mai lipsiti de intelegere unii fata de altii odata cu trecerea timpului?De ce maturizarea nu duce la intelepciune ci ,din contra, la acumularea de greseli ? sunt intrebari cu care fiecare dintre noi pleaca din aceasta lume.Aceasta este parerea mea .Poate ca in fata mortii noi oamenii mari ne schimbam ,asta daca lasam ingerii sa ne schimbe.Oare vom putea sa ne schimbam macar in fata mortii ?Oare vom putea redeveni copii ?Cred ca de aici fericirea :"fericiti cei saraci cu duhul,ca aceia vor mosteni Imparatia cerurilor ",insa noi oamenii mari interpretam si aceasta in mod diferit .Ce facem sa redevenim copii si sa nu ne fie rusine cu aceasta ?
From Blog: Discutii despre religie
religii sau religie
From Blog: Discutii despre religie
Sign In

Hapi2233
non-member comment
superb
Imi place mult poza cu cladirile "undeva in departare locuim noi" :)
From Blog: Experienta din Faisaliyah tower