Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

alexela - alexandra

29. Juni - 18. Juli 2008, Bahamas
18. - 21. Juli 2008, San Diego
21. Juli - 17. August 2008, California
17. - 21. August 2008, San Diego
Rückflug: 21 August 2008, 08.00 Uhr ab San Diego, 8.50 Uhr am 22. August Landung in Zürich

süsst kenned ihr mich jo..=))

paar info's zu travelblog.org:
subscribe = jedesmol wen ich än blogiitrag mache chömed die wo sich subscribed (itreit) hend ä mail über mitme link zu mim blog
private messages = do chönd ihr mir privati nochrichte schicke wo ich dän per e-mail bechum und eu antworte chan
comments = chönd jewils bime blog-iitrag gmacht werde und sind öffentlich

Private Message Subscribe Blog Map
Joined on: April 2nd 2008
Last Login: September 18th 2008

by alexela, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

Hi together Las vegas hend mir hinder üs lo und hend üs no ufen abstecher richtig grand canyon gmacht, will mir i üsem ziitplan no einige täg unplant ka hend. So hemmer die 250 miles vo vegas in agriff gno und am obe vor em grand canyon nationalpark ufm camping übernachtet. Steak house nebed dra het üs mit hammer spare ribs für die unkomfortabel schlofrue kompensiert! Zudem hets isch döt gad no imax kinoliiwand gsi, wo üs faszination vom grand canyon vor auge gführt het. Am morge druff simmer denn in canyon selber, jaja, mir hend e chlinere wanderig in canyon [View Full Entry]

Published: August 21st 2008 | 35 Views | [diary=314433]

grand canyon
grand canyon, mules tour
grand canyon

salü zusammen wie gseit simmer am letzte ziestigmorge vo san francisco abgfahre und hend üs mit einige meile fahrziit richtig yosemite nationalpark ufgmacht.. im vorhinein hemmer dur lektürebeguetachtig scho erfahre, dass de park zimli menscheasammlige aziet und hend üs drum uf üses campingabentür nur mitere reservation vomene campingplatz iloo. de isch denn au chli usserhalb vo dem tal gsi, wo die eigentlichi attraktion vom park isch. es isch e zimli gebirgigi aglegeheit döt. und spezielle sind die vile wasserfäll wo idas tal stosset und au die spezielle gesteinsformatione, wo dur gletsche [View Full Entry]

Published: August 12th 2008 | 49 Views | [diary=311048]

campingplatz
yosemitevalley vom glacier point
dito

Nachere eher entüschende lag vom hotel (s’hotel selber isch super, abr nöd gad guet glege - am airport und doch no öbe 20 min vode city entfernt mitm auto) het üs san francisco däfür am nögste tag mitere strahlende sunne begrüesst..somit hend mir das gad usgnüetzt und hend üs mit üsem auto is innestadt-chaos gstürzt mitem ziel as pier z’cho..noch langem hii und her und ergebnisloser suechi nocheme parkplatz hend mir dän eine chli abseits gfunde und üs ufd suechi nocheme bike rental gmacht..und wer suchet, der findet..paar minute spöter het mer üs zwei gseh kämpfend geg dä wind ufem [View Full Entry]

Published: August 5th 2008 | 50 Views | [diary=308464]

golden gate bridge
touristisch puuur der herr..;-)
golden gate bridge

Hi liebi leser.. Bin nun wiedr zrugg im schöne california siitem 17te august. Die erste 3 nächt hani bi minere ehemolige hostfamily verbrocht, sie händ mir ä dach überem kopf gwährt zwor ufde coach, abr da isch ok gsi für 3 nächt..han dän chli ziit mite family gnosse und no anere recht witzige home-party gsi vo minere hostmam ihrere niechte. Am mäntig isches dän erneut mit sack und pack an flughafe gange go dä tobi abhole und üse gmietets auto abhole..hend dän die erste 2 täg in san diego verbrocht woni ihm dän chli d’city zeigt han, alles andere wär fahrlässig [View Full Entry]

Published: August 3rd 2008 | 52 Views | [diary=307719]

newport beach
newport beach
huntington beach, surf us open

welcome to the bahamas.. mit däne wort und enere richtige bahamische band sind mir am flughafe in nassau, bahamas empfange worde - insel-feeling pur..obwohl mir dän öbe ä halb stund uf de koffer vode steffi gwartet hend und er afacht nöd cho isch, hemmer üs uf die angeblich schöne stränd und das insle feeling gfreut..hend eus dän nochere vergebliche suechi äs taxi gschnappet, am afang isch üs alles recht komisch iecho, bis mir mol gmerkt hend das do ufde bahamas jo links-verkehr isch und jedes auto chli irgendwo anderst stüür-rad hett, isch glich gsi öb links oder rechts, hauptsach es auto [View Full Entry]

Published: July 26th 2008 | 65 Views | [diary=304625]

atlantis, aquarium
atlantis
atlantis

Sodeli ez chume ich au no mit mim iitrag vo miami..:-)) hend leider ide letschte ziit kei internet gha und jetzt chani au kei foeteli uelade, wells sonen public-pc isch..aber i tuene die spoetestens weni am 18.juli wiedr in san diego bin uelade.. zerst mol zu mim pass-problem, isch alles guet glofe ufde botschaft und han daen puentklich dae neui temporary-pass becho, bevori am sunntig do uf bahamas gfloge bin..isch mir en rechte stei vom herze.. aso jetzt zu miami selber..wie ihr jo wohrschindli die meiste wuessed isches meh e party-stadt wie suesst was..;-) d'steffi und i hend ues daen au [View Full Entry]

Published: July 4th 2008 | 73 Views | [diary=295424]

miami downtown, pause nochem shoppe
steffi
miami by night

hii meine lieben ez isches scho wieder es wili her siit ich do ie gschriibe han, drum chunt do mol es update usem meeega heisse miami, bin gad huet morge glandet..nocheme schreckliche tag am flughafe in l.a., aber das chunt no alles, zerst verzelli eu mol was steffi und i so letscht week erlebt hend..;-) am sunntig simmer mitm greyhound-car noch los angeles hollywood und sind doete den imene glatte, chline hostel ichecked..in L.A. selber hemmer chli sightseeing gmacht bis am zistig. Am zistig hemer use gmietet car choene go hole und sind den mol richtig sequoia park gstuuered, doet hemer [View Full Entry]

Published: June 24th 2008 | 109 Views | [diary=291239]

walk of fame, bugs bunny and me
fahrt in sequoia park
L.A. Hollywood

byebyee SD.. ez heisst's abschied neh vo all dene wundervolle mensche woni kenneglernt han und dere super stadt..de abschied vo allem isch mir recht schwer gfalle, i werds recht vermisse..aber ez chunt es neus abenteuer uf mich zue, das wird sicher au super, hoffetlich..;-) i 1 1/2 stunde gohts los mitm bus noch L.A. (steffi und ich) und den hend mir am noegste tag es auto wi mir chli d'umgebig und en nationalpark werdet erkunde, bevors daen am 23. juni noch miami goht.. leider han ich dae laptop bi minere hostfamily loh, was sicher gschider isch..ich muess naemlich 3 mal fluege [View Full Entry]

Published: June 15th 2008 | 53 Views | [diary=287771]

aaahola liebi leser/ine sodeli am fritig hani min letschte schueltag gha..ez sind die erst 8 wuche do ide USA echt scho verbi..chas irgendwie chum glaube, dass ich morn nüme id schuel muess..ganz äs komisches gfühl.. a üsem graduation-tag (am fritig) simmr am morge zerst go recht fein breakfast esse, typisch amerikanisch halt, abr mega fein gsi..nohor händs üs s'ort zeiged woni dän prüefige han und dänn hämmer no eusi zertifikat becho..isch nüüt meega bsundrigs gsii, abr isch schad das ez dän alli wiedr ihri weg gönd..die einte heiwärts is schwiizerländli, die einte mached nomol än kurs (g [View Full Entry]

Published: June 9th 2008 | 69 Views | [diary=285313]

besichtigung - paolo, andré & guido
after besichtigung - hookah-bar
my class

So do wött ich eu no dä versprocheni las vegas-iitrag widme..=) z'erst isch mir aber gad no in sinn cho, dass ich eu gar nonig vo üsem eimolige fritig-schueltag verzellt han..well recht viel lehrer krank gsi sind (krämpf und durchfall epidemie goht irgendwie glaubs ume..) het dä einti lehrer entschiede wo 3 klasse gha hät das mir hüt mol is court/gricht gönd..es isch unglaublich gsii, typisch amerikanisch wieder emole..aso dä fall isch umen junge schware amerikaner gange wo vor s'gricht het mösse wege diebstahl.. sie hend sini fingerabdrück ade tüürfalle im huus ine gfunde und anschinend is [View Full Entry]

Published: June 4th 2008 | 114 Views | [diary=283543]

eine vode 8 gäng