by TomandGuido, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 next »

afwisselend goed en slecht geslapen (ventilator maakt om de paar seconden snurkgeluiden) Onze zieke vriend,de reisverkoper, regelt op het laatste moment toch nog onze klim naar de hoogste top van ht eiland... bleek uiteindelijk de derde hoogte top te zijn. Qua conditietraining was dit zeker ok maar de top-top was het niet, wel prachtige vergezichten, junglemomenten (eigenlijk heel de tijd), een schitterende ontmoeting met een tarantula, wat waterval en veel zweet! 't Was een europees gezelschap (zweden, finnen, chinese letlandees, een australiaan, enzo) Nu zitten we hier online da [View Full Entry]

Published: January 30th 2009 | 74 Views | [diary=368704]

monkey table
iets spinnigs
blommekes voor thuis

January 29th 2009
Ko Chang Asia » Thailand » Central Thailand » Ko Chang
Oef, nu is het hier 20 uur wij zijn op onze eerste bestemming Ko Chang een eiland vlak aan de grens met cambodja duik genomen alles goed gewassen nu plannen we een trip naar de omliggende eilanden en snorkelen ook denken we er aan de hoogste top van het eiland te beklimmen (kan naar het schijnt enkel met gids) foto volgen (toestel ligt in onze luxueuze ressort-cabana) aja, reacties op de blog verschijnen pas als we toestemming geven aansluitingen waren schitterend (2 uur gewonnen op het schema) eerste hitte was stevig we zitten nu te wacten op een stevige schotel seafood [View Full Entry]

Published: January 29th 2009 | 72 Views | [diary=368368]

January 25th 2009
test Europe » Belgium
test [View Full Entry]

Published: January 25th 2009 | 33 Views | [diary=367071]

Op 2/3 weten we of het realistisch is ;-) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Programma Thailand - Cambodja - Laos Woensdag 28/01/09 Brussel 10u40 20u20 Abu Dhabi 22u05 Donderdag 29/01 06u55 Aankomst Bangkok Suvarnabhumi. Shuttlebus naar public transport center Bus rechtstreeks naar Laem Ngop vertrek 10u10 11u40 13u10 Ferry naar Ko Chang (NP) Vrijdag 30/01 Huren fiets en verkenning van het eiland Waterval van Klong Nueng Zaterdag 31/01 wandeling door de brousse moge [View Full Entry]

Published: January 22nd 2009 | 65 Views | [diary=366094]

a propos, het weer in Bangkok: check it out ;-) [View Full Entry]

Published: January 21st 2009 | 37 Views | [diary=365633]

January 21st 2009
bijna weg Europe » Belgium » Antwerp Province
Nog even en we zijn weg, foetsjie, partido,... Binnen exact één week zitten we op het vliegtuig richting Bangkok. Met deze blog zullen we trachten jullie op de hoogte te houden van onze belevenissen. Als je een tijdje niets van ons hoort dan liggen we op het strand op een eiland zonder internet, ben ik mijn pceetje kwijt, is er niks bijzonders gebeurd, zijn we omsingeld door een mijnenveld of ... voorlopig geen foto's tenzij jullie een pasfoto willen bekijken. tot binnenkort Tom en Guido [View Full Entry]

Published: January 21st 2009 | 43 Views | [diary=365631]

November 30th 1999
Kort relaas Asia » Thailand » Central Thailand » Bangkok
28 feb= bezoek aan de hellfire pas => hier hebben heel wat POW flink afgezien en het leven gelaten bij het uithakken van enorme rotswanden voor de aanleg van een strategisch spoorlijn naar Birma. Dit alles voor de Oorlogsstrategie van de Japanezen. Een heel mooie en indrukwekkende wandeling en een interessant museum... Nadien de trein op terug naar de river Kway (of zoiets) We overnachten daar en nemen de vip-bus terug naar bangkok) 1 maart = aankomst in bangkok, we slapen terug in Rikka -in en gaan nog op zoek naar enkele kado's voor de kids... 2 maart= vlucht terug naar [View Full Entry]

Published: March 10th 2009 | 4 Views | [diary=380483]

« back 1 10 20 30 next »