AlesDavidKac - ADK

Blog Map
Joined on: February 12th 2009
Last Login: August 30th 2009

by AlesDavidKac, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 40 50 next »

... mix ... konec ... vice primo :) [View Full Entry]

Published: August 30th 2009 | 32 Views | [diary=432317]

P1040227
Solna pole v okoli Cusca
P1030585

Vstali jsme ve 3:45. ve 4 jsme se dali na vyslap k branam M.P. Cekalo nas 3000 schodu a pres 1 hodinu chuze do kopce. Na Machu jsme dorazili neco malo po 5. hodine dost utahani. Byli jsme jedni z prvnich, V 6 hodin otvirali M.P. a my se dostali za brany jako 3. a 4. Bohuzel bylo po ranu trochu mlhavo, ale videli jsme Machu bez lidi alespon na chvilicku. Denne tu projde pres 3500 navstev :) No a po vstupu rychle pro listky na WianaPicchu - ten kopec vedle Mesta. Denne tam pustej jen 2 skupinky po 200 lidech. [View Full Entry]

Published: July 26th 2009 | 33 Views | [diary=422410]

P1030312
P1030381
Prvni baracek na MP

Treti den jsme jeli kus busem, pak sli 3 hodiny po kolejich. A nakonec jsme dorazili pod machu picchu do vesnicky Aquas Calientes. Dali si pozdni obidek a odpoledne jeste vyrazili na vyslap na nedalekou horu. Jen asi hodinu a pul do kopce a byli jsme nahore. Pred nama se otevrel vyhled a videli jsme Machu Picchu. Prvni pohled, hodne zebriku pred nama dolu, ale stalo to za to. [View Full Entry]

Published: July 26th 2009 | 23 Views | [diary=422407]

P1030104
P1030114
P1030095

Druhy den - pochod jungli smer thermalni lazne a pak do Santa Terezy. Cela cesta byla moc krasna pres uzasnou krajinu. Ochutnali jsme moc veci a podivali se jak se prazi kafe. [View Full Entry]

Published: July 26th 2009 | 30 Views | [diary=422401]

P1020761
P1020765
Marihuana je vsude

Nakonec jsme zvolili 4 denni Inka Jungl trek na Machu Picchu. Prvni den mel byt o 5 hodinovem sjezdu do udoli na kolech. Bohuzel kdyz jsme jeli s ridicem z Cusca na prvni misto, zastavila nas na vic jak hodinu policie. Ridic nemel licenci nebo neco. Kazdopadne jsme pak jeli na kolech jenom asi 3 a pul hodiny. Pry jsme dobry (spis to zkratili). A pak jeste kousek autem do prvni vesnice. Prvni dve zraneni. 2 holciny spadli z kola. Bohuzel sebou guid nemel ani lekarnicku, a tak jsme vyndali zasoby obvazu my.... [View Full Entry]

Published: July 26th 2009 | 29 Views | [diary=422384]

North Face to nejak nevydrzel

Jeste nez jsme se vydali na 4 denni trek na Machu Pichu, rozhodli jsme se projit po mistnich ruinach kolem Cusca. Prvni velke ruiny byli nad mesteckem Pisac, kde take zacinalo Svate udoli. Po shlednuti ruin jsme jeste na chvilku zavitali na mistni nedelni trhy. A pak hura na dalsi ruiny do Ollantaytamba. Bohuzel uz je vecer a tak dalsi pamatky musime odlozit na pozdeji. Pri ceste nazpet, zjistujeme ze nas ridic nema licenci na vozeni turistu a vsichni jsme jen jeho kamaradi. Ale policejni kontrola to nejak nevzala :) Takze si musime vystoupit a najit jiny dopravni prostredek do Cusca. [View Full Entry]

Published: July 24th 2009 | 23 Views | [diary=421788]

P1020514
Pohled na udoli

Po dlouhe jizde autobusem a par hodinam zpozdeni se konecne dostavame do Cuska. Krasne mesto uprostred hor. Shanime jak se co nejlepe vypravit na Machu Pichu, ale na dalsi den jsme naplanovali vyjizdku na konich na nedaleke ruiny. Jake prekvapeni ze kone jsou pomalu mensi nez ja. Ale to ze guide bude behat za nama a nebude mit vlastniho kone me asi nenapadlo. Clovek se tu uz musi ptat na vsechno. Tak se chlapec trochu probeh a my jsme videli prvni 4 ruiny Inku. [View Full Entry]

Published: July 21st 2009 | 35 Views | [diary=420497]

A nejsou nejaky maly ?
Prej maj dost sili
...

Z Nazky jsme jeli odpoledne dalsim busem kolem Piska do Parakasu. Ukecali jsme slevu na vylet na ostrov a ubytovali se. Rano bouhuzel neslo vyjet na more, tak jsme alespon vyrazili do nedalekeho narodniho parku. Jake prekvapeni ze to byla proste pisecna poust. Dokonce pry nejsussi misto v Peru. To asi nikdo moc necekal. Ale nekolikadenni prochazka byla krasna a krome hodne barev pisku a more, jsme mohli videt i hromadu ptactva. Po navratu do Parakasu, jsme zkusili vyjet znova na ostrovy a tentokrat jsme je videli. Po nekolika mesicich jsme konecne uvideli tucnaky :) Krome par delfinu a lach [View Full Entry]

Published: July 21st 2009 | 37 Views | [diary=420485]

Cesta na plaz
Odpocinek
...

By AlesDavidKac
July 5th 2009
Nazca Lines South America » Peru » Ica » Nazca » Nazca Lines
Vsichni je zname. Ale co je to ??? Nikdo nevi :) Bohuzel z letadla a na muj fotak ... no proste ty fotky nic moc. [View Full Entry]

Published: July 10th 2009 | 38 Views | [diary=417218]

P1010749
P1010752
P1010755

Prvni vyhled do kanonu
Prvni vyhled do kanonu
opravdu hlubokej
Vylet do kanonu jsme zacali autobusem na mirador de Condor. Tam jsme nahodou potkali dve dvojice cechu a s Ondrejem a Kacou jsme pak sli Nekolik dni. Dolu to bylo celkem vklidu. Vzdycky jsme nasli nejake misto na spani v kempu nebo nejaky placek. (v nejhorsim jsme zabrali nocleharnu oslikovi) Par dni jsme chodili nahoru a dolu a pripravovaly se na posledni vyslap celeho kanonu nahoru. 6 hodin dokopce s batuzkem .... celkem se clovek i zapotil :) Ale bylo to fajn. Fotky nepopisuju - je jich moc :) [View Full Entry]

Published: July 10th 2009 | 44 Views | [diary=417211]

P1010507
Mirador de Condor
David

« back 1 10 20 30 40 50 next »