tunnie's Guestbook

Comments
Date: 26th August 2011

heej oldie ;-)... Engels is goed voro je, leer je van!!! ben blij voor je hypotheek man, helemaal super!!!! Maak er een mooi feest van :-)

From Blog: Welcome to the "Big D" the city where everything is BIG
Date: 4th July 2011

Hmzz engels
Mooi verhaal maar zou je het willen vertalen Dat leest wat makkelijker ;-) Anyway was really nice to read how you two are doing. I was really curious. I will check for your drivers license maybe tomorrow otherwise later this week. By the way with 38°C..why do you need a drying rack? Just throw your laundry in the air and when you catch it again, its dry. Do you have a perminent internet connection now? Hope to talk to you both very soon. Enjoy Ray

From Blog: Welcome to the "Big D" the city where everything is BIG
Date: 9th February 2011

super!!!!!!
ff snel doorgelezen, en vooral naar de fotos gekeken.. laat ik zeker aan youri zien als hij strakkies uit school komt. allemaal vissen waarover wij gesproken hebben na onze duiken in indonesie. een lust voor body and mind, zo'n vakantie! heerlijk om te zien dat jullie zoveel genieten en pakken wat jullie pakken kunnen, kussies van shaatje xxxxx

From Blog: Back to normal, maar Thailand is super
Date: 14th November 2010

toetje?? TOET!!
Geef mij ook een paar van die toetjes!!!!!!! xxx

From Blog: Spring has sprung
Date: 27th August 2010

heeeeerlijk!!!!!
jullie hebben weer van alles meegemaakt, heerlijk om te lezen. en wat een tegenstrijdigheden allemaal.....heel apart, heel jacq en rob..;-)) wat die buikgriep betreft....dat had je toch eerder kunnen bedenken..oen(en).. jammer dat 't duiken tegenviel, maar je kan niet alles hebben dikke kussen hier uit mijnsheerenland xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx van de 3 boefies

From Blog: Wakker geworden uit onze winterslaap
Date: 2nd June 2010

pardon?
Stiekum geoefend met poolen? Bang om te verliezen de volgende keer? Was zeker jouw voorstel :P

Date: 2nd June 2010

vergeten
Uhmm volgens mij ben je de foto's vergeten......

Date: 31st May 2010

bofkont
He robin,. dat wat me een operatie wel. niet beseft dat 't dat allemaal inhield wat je beschreven hebt. maar dankzij de goede zorgen van jackie, ben je er als een superhero uitgekomen... jij boft maar met jackie!! nu maar weer genieten van je vrijheid.. kussiess van shaatje

Date: 5th April 2010

vakantie
Hoi hoi, Ik heb jullie nu ook gevonden via Google op Tunnie. Ik wens jullie een hele fijne vakantie; geniet ervan en van elkaar. HG Anja

Date: 21st March 2010

Big Brekky Calzone is volgens mij ook aan te bevelen

From Blog: Bijna op huwelijksreis :-)
Date: 21st March 2010

Biertje
Biertje ziet er goed uit zeg!!

From Blog: Bijna op huwelijksreis :-)
Date: 24th February 2010

wat moooii allemaal !!
jeeeeetje mina, wat een mooi foto's zeg !!!! Nou hoef niet te zeggen GENIET , hahahaha dat doen jullie al !! liefs wendy

From Blog: Welkom 2010
Date: 12th January 2010

Rare vogel
En als Apple nou zo'n vogel zou maken? Dan zou het die iKea zijn. Oké oké, heel flauw, maar jullie begonnen met Haast...

From Blog: Welkom 2010
Date: 26th October 2009

poolen
Objection: jij had de meeste homo punten want je hebt de avond ervoor geoefend. Wie is die vent op die vage foto? Ik kan het niet zijn want ik ben veel te goed om van zo'n slechte pooler als jij te verliezen.

From Blog: Terug in de sleur
Date: 12th October 2009

ZNURREK
news flash : ook snurken blijkt een relatief begrip :) - hartelijke groeten van snurkgetuige Karen

From Blog: And when the Saints go marching home...
Date: 22nd June 2009

reactie
Ik citeer "Nou goed, gelukkig is ze weer beter nu en is alles weer ok"....alleen heeft Jacq tegenwoordig een mannenstem.....haha....of niet? Maar goed wel beter dat het nu allemaal soepel loopt. Ga je nog eten met je baas Chris Pis?

From Blog: De toekomst is helder
Date: 12th April 2009

wat een verhaal zeg. als je zonder werk zou komen te zitten kun je altijd nog als verhalenschrijver de kost verdienen. nogmaals, wat een supervakantie hebben jullie gehad

Date: 2nd April 2009

*zucht*
Toch erg leuk om het verhaal weer terug te lezen. Nogmaals: was een supervakantie Bedankt

Date: 2nd April 2009

Tip
Je kunt jezelf ook gewoon een hoop moeite besparen; Wijn proeven, wijn proeven, wijn proeven, vliegen, wijn proeven, rijden, wijn proeven, BBQ, F1, wijn proeven, visum Haha, nee hoor, ik heb weer genoten!

Date: 19th March 2009

Heimwee...
Weer een mooi verhaal Robin en het blijft inderdaad een schitterend stuk natuur om doorheen te wandelen. Ik denk natuurlijk meteen met liefde en plezier terug aan onze tocht samen, wat een ervaring. En inderdaad denk ik ook met heimwee terug aan jouw kookkunsten in de rimboe ;-)

From Blog: Vakantie Ray - deel 1, Tassie
Date: 1st January 2009

Coopers
Hallo luitjes, mooi verhaal, goed geschreven, echter het aantal Cooers viel wel mee toch? Best wel lekker spul trouwens. Heb de boemerang nog niet gebruikt. Ik denk dat ik hem kwijt ben als ik hem probeer. Ik heb een geweldige tijd gehad. Bedankt voor de steun bij het zoeken van mijn kleding, maar als ik het vanuit nederland had meegenomen had ik véél minder drop enz mee kunnen meenemen. Ik kan me voorstellen dat een hele opgave was. Wij wensen jullie alle geluk en gezondheid toe in 2009 en laat het maar een mooi jaar worden. Thanks mates, love you.

From Blog: Bruiloft, kerst, oud en nieuw, rust....
Date: 10th December 2008

mooi verhaal
Van dat haar en dat budget :-) Ik had laatst trouwens ook een Robin actie Heb ik nog niet verteld volgens mij....vertel ik nog wel eens :-)

From Blog: Als je haar maar goed zit!!!
Date: 10th November 2008

Robin aktie
Persoonlijk vind ik de "robin aktie" het niet in de duikstand zetten van je fototoestel. Had graag de kleuren willen zien. groet Ray

From Blog: Schildpadjes op Heron Island!!!
Date: 25th October 2008

knap gedaan pikkie !!
He pikkie!! knappe tijd !!! btw die 2 flessen uitzonderlijk wijn - die jij gaat kopen - gaan we soon nuttigen. hahaha... desondanks hele goed prestatie!!! xx

From Blog: Halve marathon van Melbourne!!!
Date: 17th September 2008

en maar genieten daar.....
He stelletje lekkerbekken, volgens mij doen jullie daar niets anders dan 1st (VR)eten, dan zui..drinken (of andersom), daarna genieten en af en toe een beetje werken!!! ik geef jullie groot gelijk, na die rottige periode moet je 't er wel van nemen... houden zo!!!!!! ik schrijf niet zo vaak een comment, maar denk regelmatig (zeg maar dagelijks) aan jullie groetjes en dikke kussen van de vrouwelijke daltoni XXx

From Blog: Jacq in ziekenhuis

Tot: 0.097s; Tpl: 0.006s; cc: 24; qc: 99; dbt: 0.0704s; 1; s:notus w:www (50.28.60.10); sld: 1; ; mem: 1.9mb