Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

tunnie - Jackie & Robin

Jackie & Robin Nou, werd wel weer eens tijd voor een ge-update tekst... de verhuizing is goed gegaan en we zitten er al een tijdje!! We zijn eigenlijk alweer bezig met aftellen omdat ons visum nog maar anderhalf jaar duurt... wat gaat de tijd nog snel. Dus nog ff snel een paar mooie dingen meemaken, en dan door naar de volgende bestemming... waar zal deze zijn... Atlanta/ Londen.. of toch gewoon Barendrecht.... wie zal het zeggen, we weten het zelf niet, haha!!!

Have fun 'n c u soon!!

Jackie: jackie_v75@hotmail.com
robin: robin.tunderman@hotmail.com

Private Message Subscribe Top Photos Blog Map
Joined on: August 14th 2005
Last Login: July 18th 2008

by tunnie, order by Date newest first.

« back 1 10 20 30 40 50 60 70 ... 100 next »

The Spit
The Spit
Landtond naar Manly toe, een van de meest begeerde plekjes in Sydney om te wonen... heveuls, jachthaven, Sydney harbour op de achtergrond... erg mooi!
Goed… de eerste update na het grote nieuws… tsja, het spreekt voor zich natuurlijk dat na zo’n verhaal ieder vervolg hoofdstuk alleen maar kan tegenvallen..... er is niet al teveel gebeurd eigenlijk. Die eerste week na de vakantie heb ik langzaam kunnen wennen aan de dagelijkse routine van werken... ’s ochtends beetje sporten in de gym, dan mezelf vooral veel leren (veel lezen en zelf-training, heel saai en niet echt motiverend) en een paar meetings met klanten. Jacq heeft nog heerlijk genoten van een paar vrije dagen, voordat ze woensdag dan weer aan de slag moest gaan bij Linfox.. zat ze [View Full Entry]

tunnie - Jackie & Robin | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 6 Photo(s) | 0 Video(s) | 1525 words | [diary=298286] | 2008-07-11 08:23:54

Sydney by night!!
Opera House
Harbour Bridge

Welkom in NL!!!!
Welkom in NL!!!!
WAT een welkomstcomite!!!!!
Goed, eindelijk dan dat langverwachte verhaal dat ik al maanden in gedachten had om te schrijven… reden daarvoor is dat we nu eindelijk persoonlijk aan bepaalde mensen hebben kunnen vertellen wat we al maanden wisten!!! Komen dus net (afgelopen woensdag) terug uit NL na een zeer geslaagde maar ook vermoeiende vakantie van 2 weken verspreid over een aantal landen in Europa: NL, Belgie, Roemenie en Bulgarije... daarover strax meer, maar nu eerst de woorden die al maanden op mijn toetsenbord cq. tong aan het branden waren: Jacq en ik gaan trouwen aan het eind van dit jaar!!!!! eindelijk dan, na een [View Full Entry]

tunnie - Jackie & Robin | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 20 Photo(s) | 0 Video(s) | 4257 words | [diary=293418] | 2008-06-30 07:16:05

Welkom in NL!!!!!
Wat een plaatje...
Loooooooooooooooooooser!!

1 juni, de eerste officiele dag van de winter!!! Tsja, het saaie winter ritme is nog steeds van toepassing. Redelijk frips ’s nachts, maar wel met zalige temperaturen overdag (strak blauwe lucht, geen wind en een graadje of 18). Dus ja, we mogen absoluut niet klagen, al zijn de ochtenden een stuk minder als ik op mijn fietsje door de koude mist (ja ja, mist.... het is al dagen achtereen mistig, terwijl je hier normaal amper mist ziet door de droogte) naar kantoor fiets... en helemaal omdat ik nu mijn handschoenen kwijt ben. Tsja, krijg je ervan he als je na [View Full Entry]

tunnie - Jackie & Robin | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 1762 words | [diary=283080] | 2008-06-03 01:09:04

Koud he? Berenkoud....
Koud he? Berenkoud....
Pictures say more than words....
En daar zijn we weer met de volgende update, al moet ik er eerlijk bij vermelden dat he tniet veel anders is dan de voorgaande weken. We zitten in een heel stabiel ritme de laatste tijd (zaterdag eerst hardlopen, dan naar de markt, dan boodschappen doen of shoppen, ’s avonds lekker koken met flesje wijn, zondag ik voetballen en Jacq naar de sportschool, ’s middags een terrasje/ kroegje in, en dan de rest van de week werken/ sporten/ etc. Niet veel over te melden dus, dus laat ik het ff hebben over de paar dingen die afweken van dit schema :-) [View Full Entry]

tunnie - Jackie & Robin | Read The Full Entry | Subscribe | 2 Comment(s) | 1 Photo(s) | 0 Video(s) | 1535 words | [diary=278256] | 2008-05-20 11:33:01

Hoi allemaal... zijn we dan weer met een volgende update... Wederom niet al te veel te melden, we worden saaie mensen, haha!! Maar goed, daar komt hopelijk binnenkort een einde aan want de financien beginnen weer wat aan te trekken... jacq heeft nu dus al een tijdje part time werk gevonden, en dat levert toch een lekkere extra boterham op. Maar goed, helaas betekent dat wel dat ook Jacq dat heeft ingezien.... tel daar namelijk bij op dat ze zoveel is afgevallen dat ze makkelijk laarzen past in de winkel (iets waar ze al jaaaaaaaaaaaaaaaaaaren van droomt) en je hebt een [View Full Entry]

tunnie - Jackie & Robin | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 1982 words | [diary=274361] | 2008-05-09 06:15:46

April 23rd 2008

Jackie jarig!!!

Oceania » Australia » Victoria » Melbourne » St Kilda
Nou, tijd voor de volgende update dan alweer. Hoewel er wederom niet veel van een update is moet ik heel eerlijk zeggen!! In de week na de vorige update was Jacq jarig, dat is zeker wel het vermelden waard!! Bedolven onder de kaartjes, blijf toch erg leuk om te zien dat er nog zoveel aan haar wordt gedacht vanaf de andere kant van de wereld! Daarnaast had ik een mooie bos bloemen gekocht, en was ook Ange ff langs gekomen met een mooie bos bloemen dus het zag er vrolijk uit in huis. bloemen zijn hier helaas enorm duur (bosje tulpen [View Full Entry]

tunnie - Jackie & Robin | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 4 Photo(s) | 0 Video(s) | 2031 words | [diary=269239] | 2008-04-23 12:41:13

Wijntje??
En daar istie dan!!!
Lorrikeetjes!!!

April 6th 2008

Hoop gedoe

Regenboog
Regenboog
Helaas was de regenboog iets te dicht bij ons raam voor een goede foto, maar we hadden dus zicht op een dubbele, volledige regenboog vanuit ons raam, mooi uitzicht tijdens je avondeten!!
Dit keer beloof ik het echt heel kort te houden... er is namelijk nu echt weinig gebeurd. Na het mooie weer van begin maart sloeg het weer goed om waardoor we lekker onze winter routine konden oppakken: lekker binnen zitten en uitrusten van de drukke zomer! Helaas was het met het fietsen wat minder en ben ondertussen al een paar keer goed natgeregend. Het vreemde was dus dat in de maand maart de meeste regen van de afgelopen tig jaar is gevallen. En dat is gelukkig wel te merken: het gras is weer groen hier in de stad, toch wel een [View Full Entry]

tunnie - Jackie & Robin | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 2 Photo(s) | 0 Video(s) | 2149 words | [diary=263494] | 2008-04-06 08:08:19

The Dutch Crew

Bbq
Bbq
Lekker samen ff tafel dekken :-)
Nou, daar zijn we dan weer met de volgende update. Dit keer iets meer te melden omdat we ons lekker hebben beziggehouden afgelopen weekends!! Het Labour Day weekend was dus helemaal top. Het weer was idd zo mooi (althans, dat is nog steeds een relatief begrip... voor ons NL’ers is warmte synoniem met “mooi weer”, hier in OZ walgen de mensen van “warm weer” en wordt een regenachtige dag dus als “mooi weer” beschouwd... tsja, hoe raar kan het lopen!) als was voorspeld wat dus bloedheet betekende... de voorspelling 35 op zaterdag en zondag was nog wat te laag want we [View Full Entry]

tunnie - Jackie & Robin | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 15 Photo(s) | 0 Video(s) | 3744 words | [diary=258264] | 2008-03-21 10:27:49

Eet ze
Kinglake NP
Kinglake NP

March 7th 2008

Weinig te melden

Oceania » Australia » Victoria » Melbourne » St Kilda
Aparte titel zul je denken... tsja, eigenlijk is het exact wat er gebeurd is afgelopen weken.. niets bijzonders!!! Na het mooie weekend was het snel afgelopen met het mooie weer... het is echt een week of 2 echt rotweer geweest, althans.... rotweer ;) ... voor onze begrippen dan! Het is februari, en historisch gezien is dat de warmste maand van het jaar, maar dit jaar was het de natste en koudtse in jaaaaaaaaaaren. Dus we baalden enorm, hadden al niet veel zomer gehad door onze regentijd rond de kerst, en mijn 2 weken in NL en de VS. Nou ja, niets [View Full Entry]

tunnie - Jackie & Robin | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | 1961 words | [diary=253673] | 2008-03-07 10:26:24

Paella anyone?
Nou, goedemorgen zou ik maar zeggen, tijd weer voor de volgende update. Niet om het een of ander, maar we hebben ons de afgelopen weken heel rustig gehouden, en lekker veel tijd samen doorgebracht, hadden we echt ff behoefte aan. Dus bij deze excuses voor iedereen die al lang niets van ons heeft gehoord, we hadden onszelf ff lekker in onze grot afgesloten voor de rest van de wereld, haha!! Tsja, toch wel makkelijk als je dan aan de andere kant van de wereld woont.... weinig kans om toevallig bekenden tegen het lijf te lopen of “lastig” gevallen te worden door [View Full Entry]

tunnie - Jackie & Robin | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 8 Photo(s) | 0 Video(s) | 2988 words | [diary=248064] | 2008-02-20 00:20:50

St kilda Festival
Mornington

« back 1 10 20 30 40 50 60 70 ... 100 next »