Comments | |
| 8th December 2008 outof | - From: Z Okudzawa wsrod katolickich transseksualistow. yeah I had great time there! i just love it! and u were right, that everyobody, who visits Phlippines wants to be back! i will be! :) |
| 5th December 2008 Lawrence | - From: Z Okudzawa wsrod katolickich transseksualistow. I dont understand Polish but thought of dropping a line here after I saw some familiar faces in your photos :) Hope you had a wonderful time here in the Philippines. |
| 25th November 2008 pati-srati | - From: Z Okudzawa wsrod katolickich transseksualistow. niesamowite krajobrazy.. ciekawe historie.. no.. dobrze, ze reaktywacja! ;) pzdr |
| 22nd November 2008 rege | - From: Z Okudzawa wsrod katolickich transseksualistow. no w koncu, w koncu! ahh sok z mango- zazdroszcze! |
| 12th September 2008 outof | - From: ostatki ostatki Japnii ;( a o tajwanie bede pisac, ale narazie nie mam komputera, a tu nie ma takich fajnych cafejek internetowych, ale jak tylko kupie sobie nowy, ladny komputer, to bede kontynuowac. ;) w sprawy ze szczotkami do wlosow tez nie rozumiem. ;) |
| 11th September 2008 Tosia | jak to? ju|?! - From: ostatki jak to?! dlaczego ostatki, ja protestuj! mam nadziej, |e dalej bdziesz pisa te| z Tajwanu. I nurtuje mnie jeszce jednakwestia: czemu straciBa[ a| dwie szczotki do wBosów? pozdrawiam - tos. |
| 6th September 2008 mama | - From: ostatki ....i zapomniaBas opromie na okinaw 1200zB iczekamy na wiadomo[ci z tajwanu.... |
| 29th August 2008 Sylwek | - From: Brawa dla Hiroshimy! Ten tramwaj w Hiroszimie to zupelnie jak „szostka” peBna stoczniowców w szczycie… zagubionych w czasie. Potwierdzam idenczyczno[/ Sylwek. |
| 27th August 2008 outof | - From: sam na sam z PMS, czyli pech za pechem ;) dziekuje bardzo! fajnie ze blog sie podoba ;) postaram sie kontynuowac w tak samo ciekawy sposob ;) |
| 27th August 2008 Jola G. | - From: sam na sam z PMS, czyli pech za pechem ;) Agatko, fotki ogladam z zapartym tchem :) relacje te| bardzo smakowite :)) zycze udanej dalszej czesci podrozy, pozdrawiam z mglistego (ale bez takich swiatyn ;) Szczecina |
| 27th August 2008 rege | - From: sam na sam z PMS, czyli pech za pechem ;) PMS mialo byc, haha. Pijaniuska nic a nic nie bylam, zaplatalam sie tylko w swoje stopy. |
| 26th August 2008 outof | - From: sam na sam z PMS, czyli pech za pechem ;) no tak ale przed planem B, to moze juz po piwie? ;P a u mnie juz 3 rano i tak sie melancholijnie zrobilo: http://jp.youtube.com/watch?v=HTMztyBOapQ&feature=related, ale dzieki za lojalnosc! to sie liczy, wszegolnosci dla HR ;) |
| 26th August 2008 rege | - From: sam na sam z PMS, czyli pech za pechem ;) Ha! Ja tez sie wczoraj wygrzmocilam na prostej drodze! W sumie to na schodku przy wejsciu do Planu B zrobilam wielki poklon prosto na twarz (ale na szczescie dlonie mnie uratowaly - teraz cale sa zdarte). A jak wstalam to (Pati i Dubrawska mi swiadkami) poplakalam sie...ze smiechu. Teraz juz wiem dlaczego to wszystko- w ramach solidarnosci z Twoim PCM! I wiadomo, ze swiezy chleb z maslem i pomidorem to najlepsza rzecz na swiecie:) |
| 26th August 2008 outof | - From: rozpusta w brzuchu buddy zdecydowanie polecam! dzieki! |
| 26th August 2008 outof | - From: miasto milych swirusow Pati! kazdy widzi to co chce ;) ja tam widze kciuk do gory ;) choc fakt, ze w Japonii, tego nie uzywaja ;) |
| 26th August 2008 patti | a propos zdjecia nieba - From: miasto milych swirusow to chyba raczej "tu nawet niebo wygraza Bogu, zeby sie pilnowal" ;) pzdr! |
| 26th August 2008 Kasia | szeptana zachta - From: rozpusta w brzuchu buddy ja tam musze pojecha, zdecydowanie. Super blog. |
| 23rd August 2008 outof | - From: rozpusta w brzuchu buddy zobacze co sie da zrobic. ostatnio w barze widzialam, jak pewien japoniec wyrywal japonki, wlasnie na te okulary... i jeden wielki pisk. kawai! |
| 22nd August 2008 MF | - From: rozpusta w brzuchu buddy Zacne zdjecia, i nie mam tutaj na mysli tylko tych Japoneczek ;) |
| 22nd August 2008 pati-srati | - From: rozpusta w brzuchu buddy zmieniam zdanie, jednak nie chc glona, chc co[ z dna sklepu.. :D albo fiku[ne okulary happy birthday.. szaaaaaaB!!!!!! pozdrossss |
| 22nd August 2008 pati-srati | - From: a dzis tylko zdjecia a ja chce glona! ;p |
| 22nd August 2008 Tosia | latajce widelce - From: rozpusta w brzuchu buddy oj pozazdro[ci... latajce widelce na wystawie s [wietne :) pozdrawiam Tosia |
| 21st August 2008 outof | - From: a dzis tylko zdjecia ach! pamietam |
| 20th August 2008 rege | - From: a dzis tylko zdjecia mam nadzieje, ze pamietasz, ze masz mi przywiezc lody?:) |
| 19th August 2008 outof | - From: wyjazd w male gory ach... ja tez myslalam,ze ich bedzie wiecej. tzn w tokio bylo pelno, tylko bylo mi gluopio robic im zdjecia. bylam pewna, ze w kyoto tez beda, a tu nic z tego. kyoto jest juz normalne... niestety.... |
| 19th August 2008 pati-nie-rodzina | - From: wyjazd w male gory Ha ha ha! Dziki! nie Japonka.. ale za to jaki Japoniec.. no czarownik z ksiezyca po prostu!! ;) chce wiecej!! i tak sobie pomyslalam, ze mgly bardzo dobrze pasuja do swiatynii.. zdjecia maja nastroj jak z najlepszych anime pzdr! |
| 14th August 2008 outof | - From: TOKYO!! ich to jest akurat pelno, tylko glupio mi jest im robic zdjecia :( |
| 14th August 2008 pati-srati | - From: TOKYO!! A ja poprosz o Japonki ubrane nienormalnie ;p |
| 14th August 2008 outof | - From: TOKYO!! jak tylko jakis zobacze, to od razu sfotografuje i przesle |
| 13th August 2008 MF | - From: TOKYO!! Ja ze swojej strony poprosze o jakies zdjecia szybkich pociagow ;) |
| 13th August 2008 outof | - From: przygotowania, zagotowania dzieki dzieki! |
| 13th August 2008 outof | - From: zycie lotniskowe gorzej! kupilam japonski aparat na angielskim lotnisku! ot takie rzeczy sie dzieja! ale aparat jest maly i fajny i robi fajne zdjecia! |
| 13th August 2008 pati | - From: zycie lotniskowe kupilas aparat na germanskim lotnisku? ;p tak czy siak.. Agato.. udanej wojazy zycze!!! |
| 10th August 2008 Kasia | kasia i maciek - From: przygotowania, zagotowania fantastyczna wycieczka, czyli masz taki rok azjatycki :)- rok olimpijski :) |
| 9th August 2008 am | :) - From: przygotowania, zagotowania Hurra:) Fajnie, |e zaBo|yBa[ blog:) MILEJ PODROZY:) NA PEWNO bedzie fajnie:)!!!! trzymam kciuki, zeby wszytsko udalo sie lepiej niz myslisz:) i zebys poznala super ludzi, a o zadnym rozczarowaniu, zeby nie bylo mowy:) Agata! bedzie super!!! |