Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

RikThom - Rikke og Thomas

Rikke og Thomas Asiaorama 08
Private Message Subscribe Blog Map
Joined on: May 30th 2008
Last Login: August 21st 2008

by RikThom, order by Date newest first.

« back 1 10 next »

August 17th 2008

Lake Kenyir

Asia » Malaysia » Terengganu
Den sidste destination inden vi drager hjem igen var Lake Kenyir. Det er en kaempe stor kunstig soe paa den maade at man har indemmet en lille bjergkaede, som med aarene er blevet fyldt op med vand. Det var et helt fantastisk flot sted. Vi flottede os lidt med det sted vi skulle bo, da der ikke var saa mange steder at vaelge mellem, men det var ogsaa alle pengene vaerd. Samtidigt var der ikke saerligt mange folk paa resortet, saa det mindede lidt om jurassic park. Da vi sad ude paa terassen den foerste aften kom der pludseligt to giant [View Full Entry]

RikThom - Rikke og Thomas | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 30 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=313090] | 2008-08-17 11:06:07

Photo 4

Efter turen I hoejlandet var det tid til at komme ud paa paradisoerne og se om de kunne leve op til navnet. Det gjorde de og det var naermest som om tiden gik i staa naar man traadte af baaden. Efter et par dages afslapning tog vi paa snorkel tur. det var en super lun tur, vi fik dykket med skilpadder, hajer og mange andre fisk bla. triggerfish, som vi svoemmede helt op i gaelderne paa for at tage et billede. Senere fandt vi saa ud af at det ikke er en super ide at svoemme meget taettere end 3m paa [View Full Entry]

RikThom - Rikke og Thomas | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 28 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=313077] | 2008-08-17 10:52:55

Photo 4

Cameron Highlands Fra Borneo tog vi til vest Malaysia og op til Cameron Highlands. Det var meget rart at komme op i hoejderne og blive koelet lidt ned igen. Her var vi bla. ude og se en af de stoerste te-fabrikker og plantagerne. Her lavede Rikke saa en helt fantastisk dog utilsigtet joke, da hun havde taget sin starbucks coffee t-shirt paa. Det fik guiden der skulle vise os rundt temmeligt hurtigt kommenteret. Vi var ogsaa en tur paa en sommerfugle farm, hvor der forventeligt nok var en del sommerfugle, men ogsaa en del andre snedige dyr, som vi fik lov [View Full Entry]

RikThom - Rikke og Thomas | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 30 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=310407] | 2008-08-10 11:20:56

August 11th 2008

Borneo

Asia » Malaysia » Sabah » Kota Kinabalu
Borneo (Sabah) Vi floej til Kota Kinabalu, hvor vi skulle moedes med Christian (Thomass bror) og hans svigerfamilie. Her blev vi indkvarteret i kaempe luksus villa paa Signal Hill.. Det var lidt underligt at have boet i junglen og sovet i lufthavne og saa pludselig naesten have sit eget hus incl. Tjenestefolk og Chauffoer. Datuk Herman Luping (familiens overhoved) havde arrangeret en rundtur i Sabah regionen. Her fik vi bl.a. svoemmet med havskilpadder og hajer ud fra Sipidan Island, det var helt fantastisk, fuldstaendig som at stikke hovedet ned i et akvarium med eksotiske fisk. Vi fik og [View Full Entry]

RikThom - Rikke og Thomas | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 74 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=310401] | 2008-08-10 11:08:01

Photo 5

August 10th 2008

Dalat og Saigon

Asia » Vietnam » Central Highlands » Da Lat
Dalat Turen videre fra Mui Ne ved Vietnams sydkyst gik nord paa til hoejlandet og byen Dalat 1400m over havet. Her skulle vi tilbringe 3 dage inden turen gik tilbage til Saigon. Det var en utrolig flot tur med den aeldgamle bus, der paa mirakuloes vis kaempede sig gennem det bakkede landskab. En af de ting vi gerne ville var at komme paa en tur med de berygtede easy riders. Det skulle vaere et slaeng af folk der lavede ture rundt i omraadet paa motorcykel. Da vi havde fundet vores guesthouse gik vi ud for at faa noget at spise. Da [View Full Entry]

RikThom - Rikke og Thomas | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 53 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=310396] | 2008-08-10 10:49:07

July 3rd 2008

Vietnam

Asia » Vietnam » Southeast » Mui Ne
I Bussen fra Cambodia til Vietnem moedte vi en gammel Australsk spritter, der havde koert Vietnem tynd paa motorcykel (havde formentligt faaet taget sit koerekort for spritkoersel, siden han nu sad i en bus). Han blev hurtigt vores bedste makker, da han spurgte om vi kunne lide Ankor Beer(lokal brew i Cambodia)? Men da han snoevlede en del, troede Rikke at han mente Ankor templerne og sagde at de var helt utrolige og fantastiske. Der kom naermest julelys i oejnene paa ham, og han fortalte om samtlige brew-stations i hele Vietnam. Eftermiddagen og aftenen i Saigon blev tilbragt med at vand [View Full Entry]

RikThom - Rikke og Thomas | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 32 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=295958] | 2008-07-06 11:28:22

Photo 30
Photo 23
Photo 24

July 2nd 2008

Phnom Phen

Asia » Cambodia » South » Phnom Penh
Phnom Phen Efter et par dage i Siem Reap gik turen til Phnom Phen. Her var vores plan at se The Killing fields of Choeung Ek og S-21 museet og faa lidt styr paa Cambodias historie. Ingen af os havde egentligt nogen ide om hvad der var foregaaet i Cambodia i 70’erne under Pol Pot’s Khmer Rouge styre og year zero. Men paa vores guesthouse viste de filmen killing fields om aftenen da vi ankom og det gav et godt indblik i et helt sindsygt brutalt folkemord, hvor 2millioner mennesker blev draebt fra 75-79. Dagen efter lejede vi, med livet som [View Full Entry]

RikThom - Rikke og Thomas | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 27 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=295947] | 2008-07-06 11:05:18

Photo 6

July 1st 2008

Cambodia

Asia » Cambodia » North » Siem Reap
Siem Reap (Ankor templerne) Vi tog et fly fra Bangkok til Siem Reap i Cambodia. Her skulle vi ud og se det gigantiske Ankor tempel kompleks. Vores taxichauffoer fra lufthavnen var en halv skummel gut. Man kan komme rundt og se templerne paa mange maader enten taxi, tuk-tuk, cykel eller gaa. Han mente selvfoelgelig vi skulle tage hans taxi rundt naeste dag, men vi havde snakket om at cykle og forklarede ham det stille og roligt. Det naegtede han fuldstaendigt at acceptere og sagde at vi kom her og spolerede hans buisness og naermest hele landets, fordi vi ikke ville koere [View Full Entry]

RikThom - Rikke og Thomas | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 31 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=295487] | 2008-07-06 10:22:06

Photo 27

June 20th 2008

Ranger-Trek

Asia » Thailand » Central
Rangertur Rangerturen er nu et veloverstaaet kapitel. Cykeltur til white budda Foerst ankom vi til Eco Valley Lodge, som var en lille oase midt i junglen. Foerste dag skulle vi ud paa en cykeltur til the white budda, som var en stor budda placeret paa en bakketop et stykke fra lodgen. Det stykke viste sig at vaere 25km frem og 25 hjem igen. Turen var foert an af en local gut der formentligt havde en droem om engang at krydse maalstregen paa champ d’ellyse’ som nr. 1. vi fik dog valget om at blive koert tilbage i bil paa hjemturen. det [View Full Entry]

RikThom - Rikke og Thomas | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 40 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=291631] | 2008-06-25 17:47:36

June 19th 2008

Bangkok-City

Asia » Thailand » Central » Bangkok
Vi har ogsaa haft et par dage til at udforske Bangkok lidt, som bla. tog os gennem yderst spaendende gadekoekkner og thaiboksning [View Full Entry]

RikThom - Rikke og Thomas | Read The Full Entry | Subscribe | 1 Comment(s) | 25 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=291615] | 2008-06-25 17:27:40

« back 1 10 next »