Philopreis' Guestbook
leuke blog Philippe, veel plezier nog ginder
From Blog: Smachtend naar India
Date: 4th January 2012
You took a 2011 TravelBlog favourite photo
= Check this out, and feel free to add some TravelBlog favourite anythings of your own. http://www.travelblog.org/Topics/30521-3.html PS. Happy New Year! :)
You took a 2011 TravelBlog favourite photo
Date: 6th October 2011
Canada
At the marvellous pictures you can see it was a great yourney , thanks to share it with us ! Jan en Kitty!
From Blog: The Spirits of the Sea
From Blog: The Spirits of the Sea
Date: 5th October 2011
great pictures ! txs for sharing this ! :-)
Will put MistrelIsland on my list to visit !
From Blog: The Spirits of the Forest
great pictures ! txs for sharing this ! :-)
Will put MistrelIsland on my list to visit !
From Blog: The Spirits of the Forest
Date: 6th September 2011
Canada
Beste Philippe en Ingrid, jullie genieten weer ten volle van deze reis zie ik, Vancouver is bij de toplijst van de aangenaamste steden om te wonen, en ik weet uit ondervinding dat de doorsnee Canadees heel vriendelijk en hulpvaardig is, in tegenstelling tot hier, inderdaad ! Prachtige totems en natuur, hopelijk mooi weer (hier is het weer miserabel !), dus zou ik zeggen "enjoy jour journey", groetjes, Geert
From Blog: The Spirit of the Totems
blijkbaar...
niet goed verzekerd !
From Blog: Mandalay en de oude hoofdsteden
heb je daar...
een centje bijgelegd als dank voor de foto ?
From Blog: De volkeren van de zuidelijke Omovallei
heb je daar...
een centje bijgelegd als dank voor de foto ?
From Blog: De volkeren van de zuidelijke Omovallei
Wist je dat ...
... In streken waar deze jongens leven, er regelmatig kinderen en zelfs volwassenen verdwijnen zonder dat er het minste spoor van wordt teruggevonden.
From Blog: Sabah (1)
Wist je dat ...
From Blog: Sabah (1)
heb jij...
deze zelf vast ? Mijn dochter zou zeggen "OMG" (in het engels uitstpreken)
heb jij...
deze zelf vast ? Mijn dochter zou zeggen "OMG" (in het engels uitstpreken)
Date: 7th October 2010
Prachtige foto's. Ik heb een gelijkaardig toestel, maar dit is me nog niet gelukt...
Date: 15th February 2009
Birùa
Hello travelers, weeral een mooie reis zo te zien, denk wel naargelang de beelden dat het een beetje weg heeft van Thailand, maar minder aangenaam voor de mensen om daar te wonen ivm het regime. Nog een goede reis verder en nadien spreken we wel eens bij ons thuis af om jullie foto's te kunnen bekijken. Groetjes, Lief en Geert
From Blog: Het Zuidoosten
Birùa
From Blog: Het Zuidoosten
Date: 12th February 2009
we volgen jullie op de voet, en je hebt volkomen gelijk ivm het lokale toerisme waar je als individuele reiziger mee te maken krijgt. het is al erg genoeg dat de overheid alles de kop indrukt. geniet van jullie reis, we zijn benieuwd naar het vervolg :) groeten uit een koud,grijs, nat belgie inn
From Blog: The Road to Mandalay
From Blog: The Road to Mandalay
Date: 23rd January 2009
naar het hart van Borneo
Doet me denken aan het boek van Redmond O'Hanlon : " naar het hart van Borneo" : een hilarisch boek. Het is heel leuk om jullie verhaal te lezen, heel levendig geschreven, je kan het je zo voorstellen :) groetjes, inn
naar het hart van Borneo
Date: 9th May 2008
Prachtig
Hey, eindelijk in the planet of the apes ? Volg jullie esbattementen op de voet, maar blijkbaar komt de reactie niet tot bij jullie ? Blij te zien dat jullie in dit fascinerende continent een prachtige vakantie beleven. Amuseer jullie nog goed en tot de volgende, grt, Geert
From Blog: Nog dieper in de bush
Prachtig
From Blog: Nog dieper in de bush
Date: 1st May 2008
Ziet er weer fijn uit
Hoi reizigers, de foto's geven ons inderdaad al een aardig tipje van de sluier. Het ziet er weer een mooi reisje uit. Doe toch maar voorzichtig op de weggetjes ginder. Geniet van de vele diertjes en tot de volgende blog.
Ziet er weer fijn uit
Date: 30th April 2008
Game vs. Tuinkers
Ik zit sinds vorige week volop te genieten van de tuinkers en rucola die gekiemd zijn in mijn minituintje en de koolmees (eerste vogeltje sinds we er wonen) die geregeld op onze Viburnum 'Huron' trippelt. Als ik dan lees dat jullie momenteel omsingeld zijn door leeuwen, hippo's, visarenden en chimps in het regenwoud, dan wordt lijkt mijn tuintje toch weer erg klein... Geniet ervan!
Game vs. Tuinkers
Date: 29th April 2008
apenreis
Beste Philip en Ingrid, allez het avontuur is weer begonnen zie ik. Het is toch een continent waar je zo verliefd op kunt worden, maar natuurlijk moet je er de Afrikaanse mentaliteit bijnemen. Op vakantie ok, maar om daar constant in en met te werken lijkt me toch nog iets anders. Blijkbaar hebben jullie beter weer dan de vorige reis, en alleszins beter dan hier want na een schitterend weekend is het weer van datum... regen, wind. Nog een prettige reis verder en keep in toucht. Groetjes, Geert
apenreis
Date: 4th February 2008
De dans met de peper...
Hallo reizigers, zo to horen (lezen) een behoorlijk gevarieerde reis tot nu toe. Graag zien we (weer in België) de foto's van de dansen, en het moeras-zwemmen. Wat de regen betreft: misschien volgende keer een klein reis-haardrogertje meenemen en een stroomgroepje. Veel plezier nog, de blog doet zijn werk perfect dus hou ons maar op de hoogte van de spannende en minder spannende avonturen! Jan
De dans met de peper...

Volgende bestemming
project
Bezocht

Johan Segers
non-member comment
Prachtige foto's Phil !
Dit stukje India ziet er prachtig uit, lekker kruidig. Ik zal toch ook eens van reis-seizoen moeten veranderen dedju.
From Blog: Olie en kruiden