Martijn's Guestbook

Comments
Date: 25th June 2012

BFF
Check, zeker goed weekend! De ins en outs weggelaten, maar roept goede herinneringen op;)

From Blog: Bezoek in Chester - deel 4
Date: 4th June 2012

BFF
Schrijf je nou niks over ons Goldie? In ieder geval nog veel plezier met dancing horce with diamonds in her eyes;)

From Blog: Bezoek in Chester - deel 1
Date: 7th June 2012

Komt nog, Richback. Net als mijn geld dat ik nog van je krijg :p

From Blog: Bezoek in Chester - deel 1
Date: 8th February 2012

hier Zevenbergen
F.F wennen he dat links rijden! Met de auto is het ook erg leuk, vooral de rotondes. Vaak doen dan gaat het op een gegeven moment vanzelf. Ga je ook bezig met bio brandstoffen of hou je het bij schimmels? We horen net dat de elfstedentocht dit weekend niet door gaat. Da's pech voor een heleboel liefhebbers en de horeca. Je hebt het toch weer getroffen met je stage zeg, niet gek om gratis te lunchen. Mijn baas doet dat toch anders! Tot het volgende berichtje. Houdoe, Piet

From Blog: Mijn eerste maand in Chester - deel 2
Date: 8th February 2012

He Martijn, leuk om zo even een kijkje te nemen in jouw leventje daar. We missen je wel hoor hier..en uberhaupt van het jaar 2007, steeds meer mensen die weggaan, dat is wel gek en ook wel jammer. Maar zelf ga ik volgend jaar mijn Master ook niet meer in Wageningen volgen, ik weet nog niet waar wel maar dat komt nog ;-). Aanstaand weekend gaan we met de JC naar Dorine in Lausanne, dat zal ook wel even een cultuurshock worden :P. Veel plezier en succes nog! XX Milou

From Blog: Mijn eerste maand in Chester - deel 2

Bedankt
Hallo Martijn, Als eerste wil ik je bedanken voor je leuke verjaardagskaart. Het was echt een verrassing. We hadden een leuk feest met prima weer en een goeie sfeer. In de vakantie zal ik moeten gaan varen, want ik heb een opblaasbare 2 persoonskano gekregen. 'k Ben benieuwd hoe dat zal gaan. Ook ga ik waarschijnlijk met Wouter en Hans leren duiken in de Oosterschelde, althans als ik daar voor kies, want ik kan ook kiezen om te gaan strandzeilen. Enfin ik ben er nog niet helemaal uit zoals je merkt. Zo, nog maar een krappe 4 weken en dan zit je Spaanse avontuur er weer op. Zou je er willen wonen? Wordt het onderzoek nog door andere Wageningers voortgezet of zoeken die Spanjaarden het nu zelf uit? Hier gaat verder alles goed, we blijven het maar druk houden, maar ja......dat hoor je vaker. Tegenwoordig heeft iedereen het druk! Van de week stond er weer eens een trein in de brand. Het gebeurde tussen Delft en Schiedam, dus moest de hele goegemeente inclusief mijn persoontje in Den Haag Hollandse Spoor de trein verlaten. Het was wel weer goed geregeld maar niet heus, wachten, wachten en nog eens wachten. Toen ik het zat was, ben ik de stad maar ingegaan, heb Wouter gebeld en zijn we samen in een soort Chinese snackbar wat gaan eten. Wat dacht je, voor iets meer dan 13 euro hadden we een bord vol en ook nog allebei een Chinees biertje. Echt lekker eten, dus prima geregeld! Uiteindelijk was ik om half tien thuis. Ik zie dat het alweer over elven is, dus ga ik mijn bed maar eens opzoeken. Groeten en nog veel plezier Piet

Ola
Ola, Zo te lezen heb je het goed naar je zin en kun je straks terugkijken op een leuke ervaring. Als er danook nog een goede beoordeling en een vorstelijke beloning aan vast zit mag je niet mopperen. Ik lees dat je aan het aftellen ben en dat je toch ook wel weer verlang naar het thuisfront (sorry naar Ilse). Heb nog een goede tijd en binnenkort "tot ziens" in Nederland. Groet, Sjaak

reactie
Hola Martijn, Wat een leuk stuk weer om te lezen. Fijn dat het weer beter werd toen wij vertrokken! Spectaculaire foto"s met die spaanse koeien. Echt wel iets van de spaanse cultuur. Zo te horen heb je nog een paar leuke weekenden voor de boeg. Geniet er nog maar van, heb je straks veel om te vertellen. Succes nog met het onderzoek en we spreken elkaar binnenkort weer. Liefs, mam

Date: 6th May 2010

Hee Martijn, Leuk om weer eens wat te horen ;) En goed om te horen dat je je zo goed vermaakt in Spanje, maar had niet anders verwacht;) super gaaf dat Ilse en je familie langs zijn geweest en hun ook van alles hebt kunnen laten zien! Veel succes nog met je onderzoek en het schrijven van het verslag natuurlijk!

Date: 3rd May 2010

wauw martijn, weer een gaaf verhaal ;) fijn dat je ilse zo lang hebt kunnen zien, en tof dat je familie is gekomen. veel succes nog met je onderzoek. hier op bga missen we je wel hoor!

Date: 3rd May 2010

Hier ook regen!
Hoi Martijn, Hier regent het ook momenteel, bovendien is het behoorlijk koud, met maar 9 graden Celsius is het niet bepaald voorjaar. Zo te zien heb je het nog steeds goed naar je zin en met een weekje langer Ilse in de buurt was zeker helemaal te gek. Nu, je ouders op bezoek, man je hebt het er maar druk mee! Jammer dat het weer niet echt meewerkt, hopelijk is het tijdelijk en knapt het weer snel op. De temperatuur is in ieder geval al veel beter dan hier. Kan je nog wel naar het tomaten feest? Dat is toch ook in de buurt van Pamplona of is dat in een andere stad? Wij zijn net terug van een bezoek aan Berlijn, wat een stad is dat! Erg veel te zien en te beleven, opvallend dat er nog zoveel van de muur terug te vinden is. Ik had eigenlijk geen idee hoeveel er nog te zien was, ook trekt het nog steeds erg veel toeristen, overal vandaan. We hebben gelukkig prima weer gehad, dus hebben maar 1 museum gedaan. Morgen weer werken, tja het moet maar weer! Groeten en succes met je onderzoek, Piet

Date: 22nd April 2010

Hallo neefje, Eindelijk eens even een berichtje vanuit Utrecht! Zo te lezen maak je ontzettend veel leuke dingen mee in Spanje! Inmiddels zul je ook wel betere temperaturen kennen dan wij hier. Leuk dat je naast je onderzoek zoveel onderneemt en met zoveel verschillende nationaliteiten in aanmerking komt. Neef, geniet er nog even lekker van voor je het weer zit je weer in het Hollandse stramien! Liefs Anneloes

Date: 12th April 2010

leuk leuk
Hey Martijn, Ik denk ik neem ff een kijkje op je site, Leuk dat je het naar je zin heb maar laat die technische termen maar achterwege, ik werd duizelig. hoooiiii

Date: 10th April 2010

Heej Martijn!! Leuk om weer een verhaal van je te lezen, en zo te lezen vermaak je je prima daar!! Top dus!! Ook fijn dat het onderzoek loopt zoals het zou moeten;) Veel plezier nog!! Greetz Leon

Date: 7th April 2010

nog een paar nachtjes slapen......
Hoi Martijn, leuk verhaal heb je weer geschreven. Wat gebeurt er dan veel in korte tijd hè, zodat je weer helemaal moet graven in je geheugen. Kan je nagaan hoe dat moet zijn voor iemand met dementie. Je telt de dagen nu zeker af tot aan het weekend. Leuk hoor. we spreken je nog wel voor die tijd. Liefs, mam

Date: 6th April 2010

Hoi!! Zo hehe eindelijk kreeg ik die link gestuurd. Nu heb ik jouw verhaal als nog niet via de site gelezen haha maar dat maakt niet uit. Mama had hem geprint;) Is natuurlijk ook leuk voor oma. Het eerste stuk is wel ingewikkeld, haha ik snap er niets van, maar als jij het maar leuk en interessant vindt natuurlijk. Echt hele aparte foto's van die mensen tijdens de processie. Zo te lezen heb je het weer naar je zin gehad de hele week. Je maakt wel veel mee en dat in zo'n korte tijd. Ben benieuwd naar je volgende verhaal en binnenkort komen wij ook langs :) Liefs je zusje

Date: 5th April 2010

Bedankt
Hoi Martijn, Via deze weg willen we je bedanken voor de kaart voor de geboorte van Tijme helemaal uit Spanje. Je was er snel bij. Zo te zien en te lezen geniet je van alle avonturen, die je daar meemaakt en mooie omgeving! Liefs van ons 4.. Hans, Marije, Lieve en Tijme

Date: 28th March 2010

HieperdePiep Hoeraaa!!!!!
Hoi Martijn, Graag willen we je bij deze van harte feliciteren met je verjaardag en wensen jou ondanks het gemis van vriendin, familie en alle overige aanverwante artikelen toch een hele prettige dag toe. Sjaak & Tine

Date: 24th March 2010

Hallo Neef, Als ik zo je verhalen lees hou ik het niet droog, jij daar helemaal alleen in het verre Portugal! Ik heb het opgezocht in mijn Bos Atlas en het is zelfs voorbij Eindhoven zo ver! En denk erom 2 ons groente en 2 stuks fruit dan hou je het heel wat langer uit. Groetjes, Ome Runeeh.

Date: 24th March 2010

martijn !!!!
heyy martijn, lang niet meer gesproken!! t is wel anders hier hoor bij de gamma zonder onze ultieme tosti-maker haha.... de meeste zijn nu aangebrand, maar ja :P ik ben blij om te horen dat je t naar je zin hebt en dat blijft natuurlijk ook zo !! keep up the good work !!!! groetjes angelo

Date: 22nd March 2010

weekend en eten
Ha neef, wat leuk om je verhaaltje te lezen! Het fermenteren van wijn gaat mij wat ver. Maar uit ervaring weet ik dat wijn kan resulteren in zowel een aangenaam als onaangenaam gisproces.. en dan die spiesjes, mmmm! Mocht niet de hele familie langs kunnen komen, ik hou me aanbevolen voor in de koffer! Komt wel de hele familie, dan geef ik met liefde een lege koffer mee om je de kans te geven alvast wat wijn in de Utregse cultuur te innoculeren ;). P.S. kun je mij toevoegen? xxx Hanneke

Date: 18th March 2010

Groet uit Apeldoorn
Ha Martijn, Zo te lezen heb je het daar goed naar de zin. In ieder geval goed van eten en drinken en dat is toch wel heel wat waard. Je uitleg over het ingewikkelde gistingsproces heb ik maar voor lief genomen m.a.w. ik snap er werkelijk geen biet van. Nou ja, ieder z'n vak. Je hebt naast je onderzoek gelukkig ook tijd om kennis te maken met de spanjaarden en hun cultuur; al moet je het stierenvechten maar mijden. Hier gaat alles zijn gangetje; na wat koude dagen lijkt het voorjaar er nu aan te komen. Dat geeft iedereen een goed gevoel. Bij jullie is het ongetwijfeld al wat warmer en kun je mogelijk al terraspraktijkonderzoek doen naar diverse wijnsoorten. Martijn geniet ervan en ik volg je belevenissen via dit travelbloq. Hartelijk groet vanuit Apeldoorn

Date: 17th March 2010

BBF
Wapenaar, het gaat je goed af daar zo te horen. Hebben met BBF nog een datum proberen te prikken in periode 4 om langs te komen, maar dat gaat niet meer lukken. Heb jij in periode 5 nog een aantal dagen vrij dat je geen bezoek ontvangt, en dat er wel het eea te doen is? Op mij!

Date: 16th March 2010

klinkt goed
Yo Goudlok, volgens mij mogen ze blij zijn met jou! :P Het ziet er in ieder geval naar uit dat je je goed aanpast daarzo. Goed om te horen. Hoeveel fermentoren heb je dan eigenlijk? En ga je dan kijken welke fermentor de beste strain heeft? Ik wil resultaten!! :P (weet wel dat dat niet kan). Jij kan niet reageren hier of wel? Succes, Youri.

Date: 16th March 2010

Berichtje van mij
Hee lieve broer, Ik heb je stukje gelezen hoor.. alleen heb ik niet zelf een mailtje gehad dus ik weet niet of je mij goed hebt toegevoegd:P Misschien moet je het dan nog een keer proberen. Leuk verhaal! het meeste wist ik wel al natuurlijk maar ook leuk om nu een aantal foto's erbij te zien! Zo te lezen heb je het er goed naar je zin en ben je er al helemaal gewend. Deze week heb ik 40-min rooster is erg lekker ben ik lekker vroeg uit. Vandaag weer voor het eerst naar zumba gwst maar nog niet echt heel goed mee gedanst. Ik moet nog oppassen met die knie. Zaterdag moeten we kaartjes kopen voor de uitvoering. Dus de vraag aan jou of je ook kan komen kijken, dat is 26 juni. Ik weet niet of je er dan al bent? Maar dat moet je dan wel ff laten weten:) Donderdag wordt het hier trouwens 17 graden:D heel lekker beetje even warm als bij jou denk ik? hihi Nou heel veel plezier weer de komende dagen en ik wacht op je volgende bericht! Xxx Leontoen

From Blog: Lange dagen, leuke weekenden!

Tot: 0.132s; Tpl: 0.01s; cc: 6; qc: 56; dbt: 0.0527s; 1; s:apollo w:www (50.28.60.10); sld: 1; ; mem: 6.4mb