Travel Blog | About TravelBlog | World Facts | Travel Wallpaper | Travel Forum | Backpackers Travel Insurance | Services | Cameras

DennisLoneRejseBlog - Dennis og Lones USA.blog

Dennis og Lones USA.blog
Private Message Subscribe 1 Forum Posts Blog Map
Joined on: July 1st 2008
Last Login: August 20th 2008

by DennisLoneRejseBlog, order by Date newest first.

« back 1 10 20 next »

Vi var i great america forlystelsespark...her tager Dennis en lille flyvetur i extreme skyflyer! Videoen er redigeret af michael! Her er linket til videoen! http://video.google.com/videoplay?docid=6260303483194139360&hl=en [View Full Entry]

DennisLoneRejseBlog - Dennis og Lones USA.blog | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 0 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=313005] | 2008-08-17 05:02:05

Photo 1
Vi startede med at koere tiil Glacier Point. Vi kører gennem bjergene daekket af skov...pludselig faar man kastet denne udsigt i ansigtet....vi var ret maaloese! Man skal dog ikke falde i staver, da ... [more]
Vi sluttede vores "natur"-del af med Yosemite National Park, og det var heldigt... Yosemite er helt klart det flotteste vi har oplevet på rejsen... det slår simplethen alt! Det er parken med de største klipper, de største højdeforskelle og dybeste kløfter. Yopsemite står allerede meget højt på vores ønskeliste næste gang vi skal rejse... meget anbefalelsesværdigt! Her er lidt billeder! [View Full Entry]

DennisLoneRejseBlog - Dennis og Lones USA.blog | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 66 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=313052] | 2008-08-17 08:51:06

Zzyzx road.... HVAD!!!!
Efter vegas kørte vi til californien. Vi startede med at køre igennem Sequoia National Park og Kings canyon. Sequoia træer er em slags gran træer....som er STORE!!! De er ikke de højeste, men det er de træer med mest...træ... Nogle massive svende, kan man sige! Her er lidt blandede billeder! [View Full Entry]

DennisLoneRejseBlog - Dennis og Lones USA.blog | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 44 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=313044] | 2008-08-17 08:16:21

Photo 1
Her ses den sagn omspundne Route 66... lidt kedelig...faktisk!
Vi spenderede to dage i las vegas... meget spændende og faktisk helt som man "kender" det fra film og tv! Vores Hostel lå 8 blokke (1 km) fra Fremont Street experience...et kæmpe noenoverdækket turist sted med spisesteder og casinoer...ca. 1-2 km fra "the Strip" hvor alle de kendte kasinoer ligger. Men selvom vi kun var 1 km fra tusindevis af turister, så var det et lidt skræmmende kvarter med narkohandlere og junkier. En aften vi skulle hjem, mødte vi et par lokale, som advarede os om at gå ned imod vores hostel...de turde ikke gå den vej! Vi snakkede så med [View Full Entry]

DennisLoneRejseBlog - Dennis og Lones USA.blog | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 35 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=313032] | 2008-08-17 07:59:02

Photo 1
View ud over grand canyon fra desert view, hvor vi ankom den første dag... vejret var ikke så godt, og vi så flere lynnedslag ud over dalen!
Vi nappede lige et par dage i grand canyon, hvor vi på andendagen hikede en stykke ned i dalen og tilbage igen... her er billederne! [View Full Entry]

DennisLoneRejseBlog - Dennis og Lones USA.blog | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 47 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=313025] | 2008-08-17 07:33:49

Picture 182
Picture 182
Vi roede op igennem antelope canyon... som startede meget bred, men blev MEGET smal til sidst!
Der var en masse muligheder for vandsport, men da priserne var totalt latterlige, valgte vi at kajakke lidt rundt i soeen. Vi lejeder derfor to kajakker for en hel dag, og kastede os ud i projektet. [View Full Entry]

DennisLoneRejseBlog - Dennis og Lones USA.blog | Read The Full Entry | Subscribe | 2 Comment(s) | 19 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=308734] | 2008-08-05 20:31:02

Picture 185
Picture 186
Picture 187

Picture 171
Picture 171
Udsigt fra Black Mesa, inden vi naaede lake powel.
Vi var faktisk en del dage foran vores tidsplan...saa vi tog 3-4 dage i lake powel ved byen page. Det er et stort omraade hvar en daemning har lavet en stor kunstig soe, hvor tusindevis af amerikanere, og lidt internationale turister, tager op og nyder en masse vandsport og flotte dale og andre spaendende ting. Vi har stadig en dag tilbage her i lake powel, saa billeder fra den fantastiske antelope canyon kommer foerst op senere, maaske foerst naar vi naar til san fran sisco. Her er lidt billeder fra vorse lejr og saadan. [View Full Entry]

DennisLoneRejseBlog - Dennis og Lones USA.blog | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 10 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=308727] | 2008-08-05 20:18:39

Picture 176
Picture 177
Picture 178

Picture 111
Picture 111
Vejen ned til Monuement Valley...
Efter Moab koerte vi ned til Monument Valley, som ligger inde i Navajo Indianernes Reservat. Vi fandt en fin lille campingplads i Goulding, hvor vi blev i 2 naetter. Naetterne i Monument Valley var VARME... temperaturen var en del over 30...om natten... det var sgu lidt svaert at faa en god nats soevn i telt uden aircondition! Her kommer lidt blandede billeder fra monument valley [View Full Entry]

DennisLoneRejseBlog - Dennis og Lones USA.blog | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 39 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=308721] | 2008-08-05 20:08:11

Picture 113
Picture 114
Picture 115

Picture 108
Picture 108
Vi kunne ikke rigtig finde stedet, da de ikke skiltede saerlig meget med det!
Da vi forlod Moab koerte vi forbi "Hole in the Rock", som er et helt hjem inde i en klippe. Lavet for over 50 aar siden af en dansk amerikaner, som sprang og huggede et kaempe stort hjem, direkte ind i en klippe. Foer i tiden var der en diner i klippen ogsaa, men nu er der bare en souvinir-butik, og hjemmet, som staar som et museum. Stedet er nu ejet af en dansker fra herning, som desvaerre ikek var der, da vi besoegte stedet. Vi fik en rundtur i hjemmet, hvor vi desvaerre ikke maatte tage billeder. I tidens loeb [View Full Entry]

DennisLoneRejseBlog - Dennis og Lones USA.blog | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 24 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=308717] | 2008-08-05 19:50:20

Picture 085
Picture 083
Picture 084

Picture 018
Picture 018
Lone balancerer en 3500 ton tung sten med en lille finger!
Vi var i Arches National Park to gange. En gang om aftenen, og en gang om formiddagen. Her er lidt blandede billeder fra den ekstremt flotte park. Det var en meget underligt landskab at bevaege sig rundt i...det virkede lidt som en anden planet. Parken er kendt for de mange arches...store naturskabte buer i klipperne, skabt af tusinde aars erosion af baade vand og luft... [View Full Entry]

DennisLoneRejseBlog - Dennis og Lones USA.blog | Read The Full Entry | Subscribe | 0 Comment(s) | 36 Photo(s) | 0 Video(s) | [diary=308715] | 2008-08-05 19:35:47

Picture 019
Picture 020