Afryka's Guestbook

Comments
Date: 16th November 2011

:) uwielbiamy naszych fanów !!! ;)
Nic tak nie cieszy jak tania (tutaj bardzo rzadko) kafejka internetowa wyposazona w wiadomosci z domu t.zn jakies komentarze na blogu!!! To dodaje sil, poczucie ze ktos wie jak my tu idiotycznie sie pocimy;) Świadomość, ze istnieje gdzies inny świat od tego tutaj, znajomy nam, no i ze jest sens pisania tego i zamieszczania fotek co nie zawsze jest łatwe w tych warunkach. Uwielbiamy wszelkie sygnały. Buziaki!

Date: 27th September 2011

kocham was
dla mnie bomba

Date: 17th September 2011

:-)
Czyli wszytko dobrze...

Date: 14th September 2011

Hej, to ja ! Wasza wierna fanka :)
Aga widzę, że zbierasz materiały do pracy doktorskiej :) przyjemne z pożytecznym :) Zdjęcia super wyraźne...ukłony, oklaski i uznanie...nie mogę się napatrzeć :) Ja chyba też muszę do Afryki bo moja kariera fotograficzna utknęła w martwym punkcie - Karol nadal wychodzi rozmazany i nawet program "sport" nie pomaga :) ps. Piotrek też jest waszym fanem

Date: 29th August 2011

Ach, jak miło znowu Was widzieć w trasie! Piękne zdjęcia, btw :) Czekam na kolejne! e

From Blog: SAlam welcome BACK!
Date: 30th April 2011

recenzja
Witam, natrafiłam na informację, że interesują się Państwo twórczością Antoine\'a de Saint-Exupéry\'ego. Dlatego chciałabym zaproponować Państwu zrecenzowanie książki \"Saint-Exupéry. Ostatnia tajemnica\" , której autorami są Luc Vanrell i Jacques Pradel. Informacje o książce można znaleźć na naszej stronie internetowej: http://www.znak.com.pl/kartoteka,ksiazka,2700,tytul,Saint-Exupéry.%20Ostatnia%20tajemnica Jeżeli wyraża Państwo chęć otrzymania egzemplarza recenzenckiego, proszę o podanie danych do nadania przesyłki. Pozdrawiam! Anna Jucha Wydawnictwo Znak literanova

From Blog: Maly Ksiaze
Date: 17th April 2011

najwazniejsze to miec marzenia
Chcielismy na poludnie prawdziwej Afryki, ale tak jak pisalismy-pod wplywem roznych okolicznosci zmienilismy plany i juz w Saharze postanowilismy wracac. Trzeba zostawic psa w domu i zacerowac mi wiazadla;) bo urwane. Teraz Afryka za goraca, wczoraj w Marakeszu 43°, dla mnie nie do zycia. Chyba bardziej ciagnie mnie na wschod-Azja.Ale zobaczymy.. marzenia mamy. Buziaki

From Blog: coraz wyzej
Date: 13th April 2011

no... pozdrownienia lubimy najbardziej :) od razu fajniej sie robi gdy jakis glos z realnego swiata za nami dotrze;) DZieki za wszystkie sygnaly i doping;) calujemy

From Blog: jedziemy dalej
Date: 13th April 2011

rozmarzona
Aga& Marko cieszę się, że jesteście zdrowi i szczęśliwi:) piękne zdjęcia i ciekawe opisy :) ściskam Was mocno :) jakie macie jeszcze plany? tym razem czarny ląd? dajcie znać :) Julia

From Blog: coraz wyzej
Date: 6th April 2011

Gorąca
Gorąco to i wykąpać by się chciało zostaw Jabola niech się schłodzi troszkę

From Blog: Maly przeglad duzych wrazen wg M.
Date: 4th April 2011

pozdrawiam
narzekaliście na brak pozdrowień :) tak więc pozdrawiam :) śledzę waszego bloga codziennie no i opowiadam wszystkim dookoła że mam znajomych którzy właśnie zwiedzają afrykę i podaje jak i gdzie można zobaczyć wasze zdjęcia :)....hihihi fanklub rośnie :)

From Blog: jedziemy dalej
Date: 3rd April 2011

moze imbir na nudnosci? wczoraj widzialam brata blizniaka Jabolaka, wszystkie kamienie wymierzone w Jabcula z serca spadaja na wiesc o tym ze ktos tam zyje wedlug maksymy modl sie i glaskaj:-)

From Blog: co dalej?
Date: 31st March 2011

ciekawe to Ma-rock-anskie rock-ko-ko...

From Blog: Anti Atlas

dzieki;)
M.mowi ze to tylko i wylacznie swiatlo. Ja tez. Wystarczy wycelowac w obiekt co i tak nie zawsze sie udaje;) POzdrawiamy Twojego Sony Alpha;) Witamy Pania Mame i zapraszamy do wirtualnej podrozy razem z nami:) :) :)

From Blog: SAHARA:)
Date: 31st March 2011

tez mam taki wielbłądzi uśmiech jak jestem w górach ;) Pozdrowienia dla całej waszej trójki, bo Jabol to największy nomad wsród psów;)

From Blog: Anti Atlas
Date: 31st March 2011

Jabol tez powinien pisac bloga dla tych pisakow co utknely w mieszkaniach ;) Pozdrawiam

From Blog: Maly przeglad duzych wrazen wg M.
Date: 29th March 2011

piaskownica
Hop hop!!!! wyczekuje sygnalow spod piachow i nic....gdziescie?

From Blog: Maly Ksiaze
Date: 20th March 2011

alllleeeee zdjęęęciaaaa!!!!
Co wpis to piękniejsze zdjęcia....... :) nie wiem czy to zasługa afrykańskiego światła czy osiągnęłaś poziom perfekcji...ja jestem wzrokowcem i najbardziej przemawiają do mnie twoje zdjęcia. ps. dołączyła do waszego bloga jedna fanka....moja mama :)

From Blog: SAHARA:)
Date: 10th March 2011

no co Wy już? nie wierzę! fotomontaż. A wiecie, że 137 puszczają tylko na Krowodrzą Górkę a nie na kleparz?! Jaja, nie?

From Blog: jest fajnie

Uaaaa!
Agu, gratuluję! I przepraszam, że ja tyle lat w tyle za Murzynami (sic!) i nie wiedziałam, że Wy w podróży już.... Ściskam!

From Blog: AFRICA yes yes yes
Date: 10th March 2011

A mi sie snilo dzisiaj ze wrociliscie juz do nas ( i nie był to koszmar ;) ) a ja widze ze wy dopiero zaczynacie prawdziwa przygode. Musze sie wam pochwalic ze moj mezczyzna jest juz inzynierem, wiec pijcie i bawcie sie za jego zdrowie, Ognisko planujemy za jakis czas wiec moze uda sie wam wziasc urlop od Afryki i wpasc na Banacha na rozpoczecie sezonu ogniskowego? Zapraszamy

From Blog: jest fajnie
Date: 25th February 2011

O jjjeeeej jak milo sie tu zrobilo!
Normalnieee...ja Cie! zobaczcie sobie ten filmik co tu Kr0mi zarzucila..sie posmialam. Fajna Icelandia.Tu nudnoo w tej Spanioli, no ale juz jestesmy to siedzimy nie,a co;) Jabol tez sie cieszy i slini wszystkich. Kr0mo jesli Qmpel jedzie, to mozemy sie z nim potem chetnie jakos skontaktowac,choc nie wiemy czy sie dolaczymy z Jabolem ale moze akurat cos ..?ja komorki nie mam,ale na maila:) Domin,a te dachy to my tak wiekszosc nocy i nawet otwarte,oni tylko na deszcz tak se zamkneli hehe.

Date: 25th February 2011

jakby Wam za gorąco było..

Date: 21st February 2011

ciepełko
Guli@Marku hellow!!! ściskam Was mocno!! chętnie bym do WAS dołączyła!!

Date: 20th February 2011

morze nasze morze
trzymamy z piotrkiem kciuki i czytamy...pozdro

From Blog: Costa del sol

Tot: 0.972s; Tpl: 0.013s; cc: 17; qc: 88; dbt: 0.0607s; 1; s:apollo w:www (50.28.60.10); sld: 2; ; mem: 6.7mb