konemara's Guestbook

Comments
Date: 24th September 2011

Süt belőled az energia!!!! :)))

From Blog: Képek a Berlni életből
Date: 20th March 2011

thanks
köszi az élménybeszámolót személyesen és rögzített formulában vizuális ingerekkel is alátámasztva mac:)

From Blog: Berlin Calling - Március 2011
Date: 5th December 2010

Aurovillei fikazoknak szeretettel
Imádom azokat a fikázó komenteket, amik nem szolnak semmirol, csak arrol hogy szar a blog. Amit a szuleimnek es a barataimnak irok, hogy tudjak epp hol vagyok. Figyelem: nem disszertacionak terveztem hanem elmenybeszamolonak egy indiai korutazasban:) Segitsel mar inkább egy kicsit, hogy jobb legyen. Term. nyitott vagyok barmilyen modositasra, foleg egy ilyen régi auroville-itol. CSak a fikazast allitsd le kerlek.

From Blog: Auroville-i kulonszam
Date: 9th November 2010

megjegyzes
Kedves Balazs. Ha mar 3 napos igazas Aurovillben arra a gondolatra vezetett, hogy a blogg-ba publikald, legalabb pontosabban kellett volna az informacioidat leforditani. szeretettel egy 14 eve Aurovillien

From Blog: Auroville-i kulonszam
Date: 19th February 2010

nyitottsag
termeszetesen nyitott vagyok barmilyen parbeszedre, ez a tma igencsak erdekel!!! koszonom a hozzaszolast, varom a tovabbiakat, balazs

Date: 6th February 2010

Remek leiras, erdekes hely, elveztem. M

From Blog: Varkala
Date: 6th February 2010

Majd beszelj par szakemberrel is otthon errol, ajalok majd baratokat akik egeszen nyitottak ebben es mas a szakmai velemenyuk. Csakhogy egy kicsit kiegyensulyozd az informaciobazisodat. Majd osszehozlak vele, jo? M.

Date: 31st January 2010

Mi is úgyfogunk kinézni mint az Amcsi tömegek?!?!?!...én masziztam párat :))) súlyosak.... Másnak is kellene látni közelről ezeket az embereket, komolyan sírnátok ti is!

Date: 7th January 2010

valasz tomnak
Reply to Tom: figyu testver, ezt a blogot nem neked irogatom, hanem a csaladomnak, baratoknak, ha erdekel a tartalom nyomasd be egy webforditoba, aztan az megmondja a frqankot. Ha te irsz egy blogot, te sem megyszerre 3 nyelven irod, vagy igen? balazs So tom, im not writing this blog for you, but to my family at home, please use a translator if ypou wish to read the content. If you write ablog, do you automaticly translate it to my language too? Om Namah Shivaya Blaazs

Date: 31st December 2009

English !
I appreciate you great contribution here but i'll be more exciting if you translate it into hindi aor english !! Peace Tom

Date: 30th December 2009

Hol a video? :)

Date: 28th December 2009

Szuperek az ajtók! Majd egyszer én is megnézem őket!:) Meg Zanzibárra elmegyünk, ott is nagyon szépek vannak! :)

From Blog: Varanasi Ajtoi
Date: 16th December 2009

haHaaa!
its a-byutiful, brada! did you drink any guafa in Masr? Happy-go-Lucky in India! Blaze it up! hug-a-bo

From Blog: Arkon Bokron At
Date: 29th July 2009

villámos
"Cickanyok es patkanyok, gorenyek, es egyeb apro negylabuak keredzkedtek be" - huhh, ezt elképzelni is mennyiség :)

From Blog: Kisnyalkai flóra és fauna
Date: 29th July 2009

esti mesédről
Drága Balázs! Álomszerű flashelgetésed legkedvesebb nyári kalandunkról igencsak magával ragadott! Folytasd, kérlek, e "tüskevári" hangulatot árasztó természetrajzokkal megspékelt élménybeszámolódat!

From Blog: Kisnyalkai flóra és fauna
Date: 14th January 2009

Légy boldog szülinapodon!
Az összes arrafelé tisztelt istenség és szörnyeteg meg tündér védelmezzen utadon és deritsen fényt amerre jársz a világ segge fertályán! Üdvözöllek itt a Jézusi korban! BoRozAtiCamGav

From Blog: Netravati Express
Date: 16th August 2008

gratula
Gratulálok a szép teljesitményeitekhez! Úgy hallik jó idQtök volt, van a görögöknél... Én is éppen ezekben a napokban vizsgázok a tanitványaimmal és mint mindig most is izgalmas... ahogy mondod is Gabi. Balázs jó hogy ideengedted a másiki nem képviselQjét is igy olyan egész érzésem lett! Have fun!

From Blog: Lazulos napok-kepek
Date: 20th March 2008

Jó olvasni ezt a sokat:) Örülök, hogy jó nektek! Gabi nagyon bátor vagy! Én már a fodrásznál elakadtam volna.:) Azért várunk nagyon haza titeket!

From Blog: Ko Mak
Date: 2nd February 2008

sziasztok!!!!
Sztok sztok, termeszetesen ok, remelem jo kis kepekkel tudunk marc 1-en villantani, indulunk a lhuuuuuba! csokozon bal

From Blog: utazasi a fellegek felett
Date: 31st January 2008

mirror
great bal, engedelmeddel tukrozom a blogbejegyzeseidet a konemara honlapon alias http://konemara.pesz.hu jokat neketeke, arpi

From Blog: utazasi a fellegek felett
Date: 25th August 2007

oi!
Prózában impozánsan erQs, ha lehet több képet azok kedvéért akiknek nehezen megy az olvasás. Uff és mettamorfondírozás, zs

From Blog: A Napsugar Haz bemutatasa
Date: 19th August 2007

kalimera
Szeva Kalimera, Rememélem a második legfontosabb szót is megtanultad már, ez a Malaka. Használd élvezettel! Kiváncsi vagyok a tréning részletekre. Ati

From Blog: Megerkezes Athenbe

Tot: 0.074s; Tpl: 0.005s; cc: 24; qc: 83; dbt: 0.0508s; 1; s:notus w:www (50.28.61.183); sld: 1; ; mem: 1.8mb